<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

48 bandedømte på to år – 45-3 til indvandrerne og efterkommerne

Danske politikere må jo ønske sig et samfund med mere og grovere kriminalitet, siden de ikke standser indvandringen.

Ekstra Bladet er normalt ikke værd at rose for ret meget, men denne gang gør jeg det. Ved at få aktindsigt hos Rigsadvokaten har Ekstra Bladet »fået oplysninger om antal domfældelse efter straffelovens ”bandeparagraf” § 81 a i perioden medio 2018 til 7. august 2020

45 af de dømte i den toårige periode havde indvandrer- eller efterkommerbaggrund. Kun tre var af dansk oprindelse, som i øvrigt teoretisk godt kan være af ikkevestlig herkomst, hvis de er børn af efterkommere med mindst én forælder med dansk statsborgerskab. Men lad os for nemheds skyld holde os til de 45-3.

20 af de 48 dømte er medlemmer af Loyal To Familia, og sammenlagt blev de 20 (én person blev dømt to gange) personer idømt 128 års fængsel. Det giver 6,4 år i snit. Vi er deroppe, hvor der er tale om grov narkokriminalitet, grov vold og drab.

Hells Angels og Bandidos er næsten forsvundet helt ud af billedet. Kun ét medlem af Bandidos er blevet dømt i perioden (til ni års fængsel), mens ingen fra Hells Angels er. De to sidste med dansk oprindelse (hvis de da har det i den rigtige betydning af begrebet, nemlig etnisk dansk oprindelse) skal så findes i en bande, der ellers er domineret af indvandrere eller efterkommere.

I den humanistiske stormagt Sverige er gangsterne i banderne selvfølgelig endnu mere morderiske end i Danmark. Selv Politikens filmanmelder Henrik Palle synes en smule rystet oven på at have set politidramaserien ”Den tynde blå linje”.

Sådan vil det selvfølgelig også blive i Danmark om en tyve års penge, eller hvor langt vi nu er efter den humanistiske stormagt på den anden side af Øresund.

Og bemærk venligst en vigtig detalje. Når en så stor andel som mindst 94 pct. af de dømte har indvandrer- eller efterkommerbaggrund, vil der bag ved dem ligge et langt højere mørketal. Mørketallet udgøres af alle dem, som ikke bliver anmeldt af angst hos ofrene for alvorlige repressalier, hvis de ikke tier stille.

Denne udvikling har været fuldstændig forudsigelig i mindst 30 år. Alligevel har det store flertal af danske politikere valgt at fortsætte katastrofekursen.

Kun omfattende hjemsendelser kan redde dette land og dets folk på kun knap fem millioner etniske danskere. Men indtil videre er politikerne, som de er flest, bedøvende ligeglade.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Isabella Arendt
22.04.21, 17:32
Blokpolitiken er ødelæggende for det dialogsøgende, pragmatiske samarbejde. Men stålsatte partier, der skifter flertal ud efter forgodtbefindende er ligeså problematisk, fordi det ikke er tegn på pragmatisme. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
22.04.21, 17:23
Det er ikke sammensværgelser, der styrer verdens gang, kun almindelig stupiditet. Læs mere
Af Annika Smith
22.04.21, 15:00
Venstre og LA har haft chancen for at genoprette psykiatrien i årevis – og har ikke grebet den. Læs mere
Af Mikael Jalving
21.04.21, 00:00
Engang var organisationen noget med udviklingen i de varme lande. I dag handler det om udviklingen i de kolde lande. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
20.04.21, 10:30
Teknokraterne på markedsuniversitetet spytter ligegyldige artikler ud, som ingen læser. Vi skal have det borgerlige universitet tilbage Læs mere
Af Uffe Elbæk
20.04.21, 09:59
Ud med dansk trumpisme og nationalkonservativ identitetspolitik og ind med internationalt samarbejde, demokratisk sindelag og respekt for mangfoldigheden. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
19.04.21, 15:23
Kineserne klasker sig på lårene af grin over USA’s og Vesteuropas kurs mod den multietniske afgrund. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
18.04.21, 14:30
Hallo, hallo, er du til stede, Lars? Læs mere
Af Mikael Jalving
18.04.21, 10:00
Tak til den store tyske menneskekender Arthur Schopenhauer, der allerede for 200 år siden slog fast, at viljen er umættelig og ideologisk. Læs mere
Af Nauja Lynge
17.04.21, 17:57
Samtidig bæver jeg ved reaktionerne fra både EU og Danmark. Læs mere