<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

48 bandedømte på to år – 45-3 til indvandrerne og efterkommerne

Danske politikere må jo ønske sig et samfund med mere og grovere kriminalitet, siden de ikke standser indvandringen.

Ekstra Bladet er normalt ikke værd at rose for ret meget, men denne gang gør jeg det. Ved at få aktindsigt hos Rigsadvokaten har Ekstra Bladet »fået oplysninger om antal domfældelse efter straffelovens ”bandeparagraf” § 81 a i perioden medio 2018 til 7. august 2020

45 af de dømte i den toårige periode havde indvandrer- eller efterkommerbaggrund. Kun tre var af dansk oprindelse, som i øvrigt teoretisk godt kan være af ikkevestlig herkomst, hvis de er børn af efterkommere med mindst én forælder med dansk statsborgerskab. Men lad os for nemheds skyld holde os til de 45-3.

20 af de 48 dømte er medlemmer af Loyal To Familia, og sammenlagt blev de 20 (én person blev dømt to gange) personer idømt 128 års fængsel. Det giver 6,4 år i snit. Vi er deroppe, hvor der er tale om grov narkokriminalitet, grov vold og drab.

Hells Angels og Bandidos er næsten forsvundet helt ud af billedet. Kun ét medlem af Bandidos er blevet dømt i perioden (til ni års fængsel), mens ingen fra Hells Angels er. De to sidste med dansk oprindelse (hvis de da har det i den rigtige betydning af begrebet, nemlig etnisk dansk oprindelse) skal så findes i en bande, der ellers er domineret af indvandrere eller efterkommere.

I den humanistiske stormagt Sverige er gangsterne i banderne selvfølgelig endnu mere morderiske end i Danmark. Selv Politikens filmanmelder Henrik Palle synes en smule rystet oven på at have set politidramaserien ”Den tynde blå linje”.

Sådan vil det selvfølgelig også blive i Danmark om en tyve års penge, eller hvor langt vi nu er efter den humanistiske stormagt på den anden side af Øresund.

Og bemærk venligst en vigtig detalje. Når en så stor andel som mindst 94 pct. af de dømte har indvandrer- eller efterkommerbaggrund, vil der bag ved dem ligge et langt højere mørketal. Mørketallet udgøres af alle dem, som ikke bliver anmeldt af angst hos ofrene for alvorlige repressalier, hvis de ikke tier stille.

Denne udvikling har været fuldstændig forudsigelig i mindst 30 år. Alligevel har det store flertal af danske politikere valgt at fortsætte katastrofekursen.

Kun omfattende hjemsendelser kan redde dette land og dets folk på kun knap fem millioner etniske danskere. Men indtil videre er politikerne, som de er flest, bedøvende ligeglade.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • Vi beklager problemerne med visningen af kommentarsporet. Der bliver arbejdet på en løsning. Vh. Jyllands-Posten
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Marie Høgh
04.12.21, 09:00
Det er krænkeren og ikke kulturen under ledelse af en mediechef, der bærer ansvaret for den forkastelige adfærd – men kvinderne bærer også et ansvar. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
03.12.21, 08:00
Arbejdsløsheden er faldet, og det samme er kriminaliteten, så selvfølgelig skal vi ikke afskaffe ghettoplanen. Læs mere
Af Carolina M. Maier
02.12.21, 17:00
Vi identificerer os i ekstrem grad med vores arbejde – nogle gange så meget, at det kommer til at stå i vejen for at kunne realisere ens drømme om, hvordan man helst vil leve sit liv. Er det rimeligt, at arbejdet tager så meget af os? Læs mere
Af Utku H. Güzel
01.12.21, 19:00
Man skal virkelig passe på med at udtale sig uden omtanke, da man meget nemt kan komme til at træde folk over fødderne. Det er, som om coronadebatten indeholder mange flere følelser og mange flere forskellige synspunkter og perspektiver end andre emner. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
30.11.21, 22:00
P1 Morgen og en forsker fra Aarhus Universitet søgte at bevise, at det går meget bedre med integrationen, end hr. og fru Danmark evner at forstå. Det nærmer sig videnskabelig uredelighed. Læs mere
Af Uffe Elbæk
30.11.21, 20:00
Mediestøtten skal omlægges, så den i langt højere grad støtter nye og genre-eksperimenterende medier Læs mere
Af Carl Holst
30.11.21, 19:55
Måske er læren af den aktuelle rigsretssag, at man bør adskille politik og jura. Havde et flertal i Folketinget haft den lærdom, var Inger Støjberg aldrig kommet for en rigsret. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
30.11.21, 14:56
Danmark skal turde tage et opgør med konventioner, som truer vores sammenhængskraft og fremtiden for vores folk. Det vil kunne give genlyd andre steder i Europa. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
30.11.21, 10:00
Medlemmerne i Dansk Folkeparti må spørge sig selv, hvad der er vigtigst: partiet eller Danmark? Læs mere