Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blog. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Der er åbenbart ingen ende på godhed pr. stedfortræder

Elitemenneskers voldsomme trang til at leve moralsk fedt på almindelige danskeres bekostning handler denne gang om børn i IS-lejre.

I en rent ud sagt kvalmende leder i Politiken fortæller ansvarshavende chefredaktør Christian Jensen Politikens læsere og os alle sammen, at børnene i IS-lejrene i Syrien skal ”hjem” til Danmark så hurtigt som muligt. Læs f.eks. dette: ”Det danske samfund er baseret på tillid, fællesskab og solidaritet. Vores nation hviler på en tro på, at alle statsborgere – uanset hvor de er født og af hvem – fortjener en lige og fair chance. Også børn af forældre, som har vendt deres fædreland ryggen og sluttet sig til Islamisk Stat i Syrien.” 

Tilliden i det danske samfund er lige proportional med etnisk homogenitet. Jo mere multietnisk, jo mere vil etniske danskere pakke deres sydfrugter og bevæge sig et andet sted hen, hvor de kan være sammen med deres egne landsmænd og –kvinder. Hvis de da har økonomisk mulighed for det. Det har alle ikke. Jo mere multietnicitet med deraf afledt multikultur, jo mere kriminalitet og ufred vil der være i det danske samfund.

Har IS-krigerne, deres hustruer og deres børn ”vendt deres fædreland ryggen”? Sikke da noget enormt sludder. De har aldrig været danskere, og følgelig har de ikke et fædreland omkring den 56. breddegrad i det nordlige Europa. I det omfang, der er etnisk danske konvertitter iblandt dem, har de fraskrevet sig al arv og gæld fra det danske. De valgte at frasige sig Danmark én gang for alle.

Det værste ved Christian Jensens klæge forsøg på at tørre sin moralske selvfedme af på almindelig danskere er kun alt for velkendt. Sådan har det lydt i mere end fire årtier, hvis ikke fem.

Fra de første såkaldte gæstearbejdere i slutningen af 1960’erne over udlændingeloven af 1983 og til i dag er danskerne blevet griset til af medie- og kultureliterne, i den grad også af den politiske elite, som de seneste næsten 20 har turneret med historien om, at Danmark fører en stram udlændingepolitik.

Det gør Danmark ikke, men alligevel skal vi belæres om, at vi er slette mennesker, der på ondsindet vis ikke kan indse, at alle mulige vildt fremmede bør komme til Danmark.

Christian Jensen er med til at undergrave Danmark, men først og fremmest er det ubehageligt at læse, at en etnisk dansker, som Christian Jensen er, kan optræde så modbydeligt over for de mange danskere, der ikke bare kan flytte væk fra problemerne. Og modbydeligt over for os alle sammen for lige at tilføje det indlysende.

Christian Jensen burde skamme sig, men det gør han helt sikkert ikke. Hans selvfedme opererer ikke med begrebet skam, når det kommer til ham selv.

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.