<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Massiv antihvid racisme på skole i New York – målet er ”afskaffelse af hvidhed”

Hetzen mod hvide i USA er uden historisk sidestykke og bliver kun værre.

På en skole i New York, East Side Community High School, som underviser elever fra 6. til 12. klasse, er elevsammensætningen som følger: 55 pct. hispanic, 18 pct. hvide, 15 pct. sorte, 10 pct. asiater og 2 pct. andre. Ikke just en skole, der er specielt domineret af hvide.

Alligevel fik forældrene for nylig tilsendt en grafik, der er udformet som en solskive, hvor det til venstre er holdt i røde nuancer, det i midten i gule og det til højre i grønne. Nederst til venstre står der ”white supremacist” og nederst til højre ”white abolitionist”, på dansk tilnærmelsesvis fra ”hvidt overherredømme” til ”afskaffelse af hvidhed”.

I midterområderne er det forhold som ”hvidt privilegium”, ”hvid fordel”, ”konventionel hvid” og ”kritisk hvid”.

Det spændende undervisningsmateriale er udarbejdet af en sort professor ved Essex Universitet i Storbritannien. Han hedder Barnor Hesse og underviser bl.a. i ”sort politisk tænkning”, ”sorthed og virkning”, ”race og billigelse” og ikke at forglemme ”postkoloniale studier”.

Kun en kultur som den nuværende hvide amerikanske, der er meget, meget syg, kan tillade denne slags uhyrlige racisme vendt imod hvide mennesker. Det er de godhvide, der har vundet stort over de ondhvide. Det er de godhvide, der har haft aldeles held med at undergrave livsgrundlaget for hvide amerikanere ved at smæde og håne hvide mennesker for overhovedet at være til. Minoriteterne kaster sig i rigt mål over det stivnede bytte og bliver hyldet af de godhvide.

Der er ikke så meget mere at sige. Gå selv ind via de vedlagte links og studer galskaben. USA er i sandhed et land på vej ned, helt ned.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Birthe Rønn Hornbech
01.03.21, 12:58
Kender Dansk Folkeparti slet ikke antisemitismens historie? Tier og samtykker de andre partiledere? Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
28.02.21, 22:15
De vil skabe revolution, bekæmpe den hvide mand og gøre op med objektiv forkning Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
28.02.21, 16:45
Man blæser én faktor, hvor der er forbedringer, helt ud af proportioner. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
28.02.21, 13:24
Vi afviser dygtige udlændinge. Tænk, at vi har råd til det Læs mere
Af Mikael Jalving
28.02.21, 10:00
Mens de gamle marxister talte åbent om deres hensigter, taler de nye marxister om åbenhed og diversitet, men mener præcis det modsatte. De er uhæderlige, men vandrer gennem institutioner, virksomheder og den akademiske verden. Læs mere
Af Nauja Lynge
26.02.21, 19:22
Heldigvis vil Bertel Haarder få stor indflydelse på vores fremtidige demokrati.   Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
26.02.21, 13:45
Den socialdemokratiske regering er træt og ideforladt. Danmark går i stå, fordi Mette Frederiksen og co. kun kan se begrænsningerne. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
26.02.21, 12:36
Vores børn skal ikke være prøvekaniner i Socialdemokratiets obskure nye samfundskontrakt. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
26.02.21, 05:52
Børn bliver måske ikke så syge af covid-19, men det gør deres bedsteforældre. Læs mere