<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Ursula von der Leyen hetzer mod europæerne, skønt de er ofre for det multietniske

Hvor mærkeligt det er at afsky sine egne og sleske for de andre. Lige nu hedder den største hader af Europa Ursula von der Leyen.

Man skal naturligvis altid vente sig det værste fra en formand for EU-kommissionen. Hvad enten de hedder Ursula von der Leyen, Jean-Claude Juncker eller José Manuel Barroso, ved vi én ting med sikkerhed: De afskyr nationalstaternes Europa, og de hader i stigende grad de europæiske folk, som de har så meget magt over.

Den 16. september sagde Ursula von der Leyen bl.a. således: “…vi vil foreslå at udvide listen over EU-forbrydelser [sic!] til alle former for hadforbrydelser og hadtale…vi vil håndtere ubevidste fordomme, som eksisterer hos mennesker, i institutioner og sågar i algoritmer.” 

Det er en sovjetkommissær, der taler her. Det er ganske pudsigt, at de morderiske kommunister i Sovjetunionen erstattede betegnelsen ”minister” med ”kommissær”. Ursula von der Leyen ved tilsyneladende godt, hvor hun skal hente sin inspiration.

Allerede den 17. juni sagde Ursula von der Leyen bl.a. sådan her i en tale: “Jeg ved ikke, hvordan det er at være sort eller et medlem af en hvilken som helst anden etnisk, religiøs eller seksuel minoritet, hvor jeg har færdedes. Jeg har aldrig oplevet, hvordan det er at blive behandlet forskelligt alene ud fra, hvordan jeg er født. Jeg ved ikke, hvordan det er.” 

Til det kan jeg svare følgende: Jeg ved, hvordan det er at være hvid vesteuropæer fra underklassen, store dele af arbejderklassen og efterhånden tillige betydelige dele af middelklassen. At være hvid vesteuropæer fra disse grupper betyder en voldsomt forøget risiko for at blive udsat for antihvid racisme, for voldelige overfald, for voldtægt og herunder systematisk gruppevoldtægt som i Berlin, hvor 210 gruppevoldtægter er blevet anmeldt på fire måneder

Dét er virkeligheden. Hvide vesteuropæere udsættes for stadigt flere uhyrligheder af den simple grund, at antallet og andelen af personer med rødder i den tredje verden bare vokser og vokser.

Og hvad er nysovjetkommissæren Ursula von der Leyen optaget af? At svine sine egne til.

EU er et monster, der skal gå heden så snart som muligt. Formanden for EU-kommissionen inkarnerer dette monster. Lige nu hedder den største hader af Europa Ursula von der Leyen.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Rune Lund
05.12.20, 00:33
- bilaftale mangler ambitioner. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
04.12.20, 16:41
Intet er for langt til venstre for TV2’s journalist (og for så mange andre journalister) Læs mere
Af Alex Vanopslagh
04.12.20, 13:28
Mette Frederiksens stort anlagte frikommuneforsøg viser desværre endnu en gang, at hun altid sætter systemet over borgeren. Prisen er dyr og dårlig velfærd. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
04.12.20, 13:25
Konkurrence på velfærdsområdet er en god ting Læs mere
Af Christina Egelund
04.12.20, 13:08
Folketinget har en enestående mulighed for at vise, at det ikke længere lader sig blænde af hverken politisk farve eller venskaber når det kommer til at genrejse retsstaten. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
04.12.20, 10:12
Usmageligt forsøg på politisk indblanding i drabssagen på Bornholm. Pressionsgrupper skal holde deres politiske fingre fra retssager, mens retssystemet arbejder. Det bliver tydeligvis sværere og sværere for flere og flere. Læs mere
Af Nauja Lynge
04.12.20, 09:14
Afvisning af Ted Hui understreger, hvor lidt regeringen har tilovers for demokratiet. Læs mere
Af Utku H. Güzel
03.12.20, 19:47
Det er nemlig sådan, at de fine værdier, som de vestlige lande prædiker, desværre ikke omfatter alle. Det bør være tydeligt for enhver at se, at nogle lande og dermed også befolkninger er legitime mål for vestlige aggressioner. Læs mere
Af Annika Smith
03.12.20, 16:20
At stille bind og tamponer frit til rådighed på offentlige toiletter kan derfor også kun gå for langsomt Læs mere