<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Bander opretter vejspærringer i Gøteborg

Sverige har fået sig et alternativt politi.

Det er muligt, at flertallet af politikere, mediefolk og folk fra det kulturelle overdrev stadig tror, at Sverige er et normalt land. Det er Sverige ikke længere, men bare rolig, det vil blive meget, meget værre, før det forhåbentlig bliver bedre.

Sådan her lyder det fra Sveriges Radio:

”De seneste skyderier i Backa og Biskopsgården er under mistanke for at være en del af en igangværende konflikt mellem kriminelle grupperinger. Ifølge oplysninger til P4 Gøteborg havde en af grupperingerne oprettet vejspærringer, hvor de kontrollerede biler, der kørte ind og ud af Hammerkullen i sidste uge.”

Det mest betagende er politichef Erik Nords kommentar:

”Det er helt uacceptabelt. Det er politiet, der står for retshåndhævelsen i samfundet og ikke netværk”.

Ja, man kan jo godt omskrive psykopatiske indvandrerbander til ”netværk”. Det lyder da mere tilforladeligt.

Bemeldte kvarter Hammerkullen er i øvrigt et trøstesløst socialt boligbyggeri, hvor man godt kan have sine anelser om, at andelen af ikkesvenskere er høj.

Sandheden er den, at Sverige og svensk politi og øvrige myndigheder for længst har tabt kontrollen med, hvad der foregår. Med en ikkevestlig befolkning på ca. 2,5 millioner, heraf mindst 1 million med muslimsk baggrund, går Sverige direkte mod undergangen som en fungerende stat i Norden.

Tænketanken Pew Research bragte i november 2017 en rapport over de europæiske lande, hvor man forsøgte sig med en fremskrivning til år 2050. I 2016 beregnede Pew Research, at 8,1 pct. af befolkningen i Sverige havde muslimsk baggrund. Derpå antog man tre mulige scenarier: Et hvor indvandringen blev stoppet helt, hvilket ville betyde, at andelen af muslimer i Sverige ville stige til 11,1 pct. i 2050. Et mellemscenarie, hvor indvandringen fortsætter som hidtil. Det ville betyde 20,5 pct. muslimer i Sverige i år 2050. Og endelig en acceleration af indvandringen, hvilket vil medføre, at den muslimske befolkningsandel i 2050 vil nå op på 30,6 pct.

Siden 2016 har Sverige givet opholdstilladelse til ca. 350.000 yderligere fra muslimsk dominerede lande. Det er uden for enhver rimelig tvivl højscenariet, vi ser udfolde sig.

Vi er altså vidner til, at et af vores nærmeste nabolande synes bandsat på at gå af h…… til. Der er danske politikere, der godt ved dette. Uanset jeg aldrig kunne finde på at stemme på Mette Frederiksen, Mattias Tesfaye eller Nick Hækkerup, ved jeg godt, at de er alt andet end dumme. De er højt begavede alle tre.

På trods af deres talenter nøjes de med – sammen med de fleste såkaldt borgerlige politikere – at tale højt uden at gøre noget ved ændringen af den etniske og religiøse sammensætning i deres eget land Danmark. Sverige er ganske vist måske 30 år foran os på den dårlige måde, men for hver dag bliver også Danmark lidt mere, som Sverige er i dag.

Den fortsatte indvandring af især muslimer og den naturlige forøgelse – især fordi gruppen er langt yngre i snit – vil garantere et kaos af dimensioner, som ulykkeligvis kun de færreste er klar over.

Alligevel bliver danske politikere ved med at gøre alt det, de ikke skal, nemlig lader den ikkevestlige, især muslimske, andel af befolkningen stige.

Konklusionen kan kun blive den, at danske politikere på allerøverste niveau er revnende ligeglade med deres eget folk. Et uhyrligt moralsk svigt, men ikke desto mindre en kendsgerning.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Isabella Arendt
05.03.21, 15:17
Vi er voksne mennesker, og der må også fra kommunens side være tillid til, at vi som udgangspunkt kan færdes i byen frit og med ansvar, uden at ordensmagten skal sende os hjem i seng. Læs mere
Af Marie Høgh
05.03.21, 15:15
Kan de ikkevestlige ikke gøre for, at de er overrepræsenterede i coronastatistikken – eller er de bare ligeglade? Læs mere
Af Mikael Jalving
05.03.21, 08:30
Medierne har stort set ikke beskæftiget sig med andet end corona i et helt år, og så aner disse mennesker i Danmark fortsat ikke, hvordan man passer på hinanden. Læs mere
Af Nauja Lynge
05.03.21, 07:35
Samtidigt udsultes befolkningen i Sydgrønland, og Danmark er afskåret fra at medfinansiere mineprojekter. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
05.03.21, 07:35
Selvfølgelig skal Danmark bruge Israels erfaringer, og statsministeren skal ikke sige nej til vidensudveksling, fordi der er gået venstrefløjspopulisme i sagen. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
04.03.21, 19:55
Den nye præsident lægger hårdt fra land – vil sikre sig, at hvide amerikanere hurtigst muligt kommer i mindretal. Læs mere
Af Uffe Elbæk
04.03.21, 19:40
Vi kan ikke undskylde os med, at vi ikke ved, hvad konsekvenserne af vores klima-nøl er. For vi ved det hele. Coronaen og klimaet er to kriser, der ligner hinanden. Men vi håndterer dem vidt forskelligt. Hvorfor? Læs mere
Af Mikael Jalving
04.03.21, 14:15
Sverige bliver år for år et farligere sted at opholde sig. Selv i lille Vetlanda i Småland, hvor en 22-årig immigrant gik amok og sårede syv tilfældige svenskere. Læs mere
Af Søren Gade
04.03.21, 11:00
Vi ikke behøver at smadre landbrugssektoren for at gå forrest i klimakampen. Danmark står for 0,1 pct. af verdens samlede CO2-udledning. Læs mere
Af Utku H. Güzel
02.03.21, 20:40
Vi skal kunne rumme hinandens holdninger og meninger til coronavirussen. En ting er, hvad myndighederne laver af regler og love, men en anden og mindst lige så vigtig ting er, at vi som befolkning accepterer hinandens forskelligheder. Læs mere