<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Bander opretter vejspærringer i Gøteborg

Sverige har fået sig et alternativt politi.

Det er muligt, at flertallet af politikere, mediefolk og folk fra det kulturelle overdrev stadig tror, at Sverige er et normalt land. Det er Sverige ikke længere, men bare rolig, det vil blive meget, meget værre, før det forhåbentlig bliver bedre.

Sådan her lyder det fra Sveriges Radio:

”De seneste skyderier i Backa og Biskopsgården er under mistanke for at være en del af en igangværende konflikt mellem kriminelle grupperinger. Ifølge oplysninger til P4 Gøteborg havde en af grupperingerne oprettet vejspærringer, hvor de kontrollerede biler, der kørte ind og ud af Hammerkullen i sidste uge.”

Det mest betagende er politichef Erik Nords kommentar:

”Det er helt uacceptabelt. Det er politiet, der står for retshåndhævelsen i samfundet og ikke netværk”.

Ja, man kan jo godt omskrive psykopatiske indvandrerbander til ”netværk”. Det lyder da mere tilforladeligt.

Bemeldte kvarter Hammerkullen er i øvrigt et trøstesløst socialt boligbyggeri, hvor man godt kan have sine anelser om, at andelen af ikkesvenskere er høj.

Sandheden er den, at Sverige og svensk politi og øvrige myndigheder for længst har tabt kontrollen med, hvad der foregår. Med en ikkevestlig befolkning på ca. 2,5 millioner, heraf mindst 1 million med muslimsk baggrund, går Sverige direkte mod undergangen som en fungerende stat i Norden.

Tænketanken Pew Research bragte i november 2017 en rapport over de europæiske lande, hvor man forsøgte sig med en fremskrivning til år 2050. I 2016 beregnede Pew Research, at 8,1 pct. af befolkningen i Sverige havde muslimsk baggrund. Derpå antog man tre mulige scenarier: Et hvor indvandringen blev stoppet helt, hvilket ville betyde, at andelen af muslimer i Sverige ville stige til 11,1 pct. i 2050. Et mellemscenarie, hvor indvandringen fortsætter som hidtil. Det ville betyde 20,5 pct. muslimer i Sverige i år 2050. Og endelig en acceleration af indvandringen, hvilket vil medføre, at den muslimske befolkningsandel i 2050 vil nå op på 30,6 pct.

Siden 2016 har Sverige givet opholdstilladelse til ca. 350.000 yderligere fra muslimsk dominerede lande. Det er uden for enhver rimelig tvivl højscenariet, vi ser udfolde sig.

Vi er altså vidner til, at et af vores nærmeste nabolande synes bandsat på at gå af h…… til. Der er danske politikere, der godt ved dette. Uanset jeg aldrig kunne finde på at stemme på Mette Frederiksen, Mattias Tesfaye eller Nick Hækkerup, ved jeg godt, at de er alt andet end dumme. De er højt begavede alle tre.

På trods af deres talenter nøjes de med – sammen med de fleste såkaldt borgerlige politikere – at tale højt uden at gøre noget ved ændringen af den etniske og religiøse sammensætning i deres eget land Danmark. Sverige er ganske vist måske 30 år foran os på den dårlige måde, men for hver dag bliver også Danmark lidt mere, som Sverige er i dag.

Den fortsatte indvandring af især muslimer og den naturlige forøgelse – især fordi gruppen er langt yngre i snit – vil garantere et kaos af dimensioner, som ulykkeligvis kun de færreste er klar over.

Alligevel bliver danske politikere ved med at gøre alt det, de ikke skal, nemlig lader den ikkevestlige, især muslimske, andel af befolkningen stige.

Konklusionen kan kun blive den, at danske politikere på allerøverste niveau er revnende ligeglade med deres eget folk. Et uhyrligt moralsk svigt, men ikke desto mindre en kendsgerning.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • Vi beklager problemerne med visningen af kommentarsporet. Der bliver arbejdet på en løsning. Vh. Jyllands-Posten
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
16.10.21, 13:00
Han ville få min stemme, hvis jeg var fransk. Læs mere
Af Utku H. Güzel
15.10.21, 19:00
Der er vel ingen, som er i tvivl om, at nutidens mantra er blevet vækst og velstand. Det kapitalistiske system tillader simpelthen ikke, at vi stopper op og lige trækker vejret. Læs mere
Af Marie Høgh
15.10.21, 17:00
De eneste, der kan drage til ørkenlandet alene for sportens skyld, er fodboldspillerne. Alt andet er politik i rå form. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
15.10.21, 16:09
Den bedste måde at fejre fodboldslandsholdets succes på er at blive hjemme. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
15.10.21, 14:58
Regeringen og dets socialistiske parlamentariske grundlag giver flere penge til DR. Læs mere
Af Harun Demirtas
14.10.21, 14:00
Ingen forældre kommer i paradis for at begå overgreb på et barns kønsorgan – og slet ikke under dybt bekymrende forhold. Stop med det! Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
14.10.21, 08:18
Helle Thorning-Schmidts nye bog er værd at læse. Den er som at høre hende tale. Og fuld af selverkendelse. Læs mere
Af Louis Jacobsen
14.10.21, 08:15
Det burde være ligetil at boykotte VM i Qatar. Men vi har syltet beslutningen, og nu har fodboldlandsholdet tilmed klaret sig suverænt godt. Læs mere