Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Iraneren Nima Zamani sammenligner mig med voldsforherligeren Jens Philip Yazdani

Hvor kært at sidestille en demokrat som undertegnede med en kommunist og derfor antidemokrat og voldsparat.

Berlingskes klumme ”Groft sagt” har stillet spalteplads til rådighed for den i Danmark bosiddende etniske iraner Nima Zamani (beklageligvis udstyret med et dansk pas), og han fik i går publiceret bl.a. følgende:

»Avisen vil ikke længere trykke venstreradikale Jens Philip Yazdanis klummer, fordi han sympatiserer med anti-racistiske ildspåsættere i USA. Men samme avis vil gerne trykke højreradikale Morten Uhrskovs klummer, selv om han støtter Generation Identitærs slet skjulte racistiske drøm om et Europa renset for muslimer

Jeg bliver også kaldt Glistrup-fantast af Nima Zamani. Vi tager lige Nima Zamanis udsagn et ad gangen.

Jens Philip Yazdani blev vist vintervejen af JP, fordi han skrev og udtalte, at han opfordrede sorte i USA til at brænde flere politistationer af. Altså en direkte anbefaling af at begå yderligere meget alvorlige forbrydelser, herunder risikoen for mordbrand.

Jeg har til sammenligning i 11 år på denne plads slået til lyd for at standse den ikkevestlige indvandring og de sidste ca. tre år tillige advokeret for, at et flertal i Folketinget på retsstatens og grundlovens grund påbegynder en plan for omfattende hjemsendelser af de mange utilpassede fra den tredje verden. Jeg har aldrig opfordret til ulovligheder.

Det burde vist være muligt at se den afgrundsdybe forskel på Jens Philip Yazdanis og min måde at deltage i den offentlige debat på. Men det kunne Nima Zamani åbenlyst ikke. I stedet ønsker Berlingskes ”Groft sagt”-iraner at kæde mig sammen med en person, der har opfordret til grov kriminalitet.

Så er der Nima Zamanis udsagn om et »Generation Identitærs slet skjulte racistiske drøm om et Europa renset for muslimer«, som jeg i denne udlægning af Nima Zamani angiveligt skulle støtte. Det er selvfølgelig injurierende, men ingen bliver vist længere dømt for at injuriere, når bare det er folk fra venstrefløjen, der anvender skældsordene racist, fascist og nazist. Nima Zamani har i øvrigt tidligere om Generation Identitær skrevet, at bevægelsen står for et ”hitlerisk” budskab.

Sådanne svinske betegnelser finder Nima Zamani det helt fint at ventilere i den offentlige debat, ham om dette kælderniveau.

Hvis man vil læse mere om Generation Identitærs holdninger og fredelige aktioner, kan man begynde her.

Nima Zamanis påstand om, at jeg skulle være »Glistrup-fantast«, kan kun more mig. Den er et udmærket eksempel på, at en god begavelse – og den har Nima Zamani vitterligt – kan sande helt til, når den mentale tilstand befinder sig på venstrefløjen.

Iraneren Nima Zamani er tydeligvis en skidt knægt, der godt kan lide at bruge sprogets værste gloser om dem, som han er politisk uenig med.

Heldigvis falder den slags affaldssprog, som Nima Zamani står for, tungt tilbage på afsenderen selv.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Nauja Lynge
07.08.20, 20:31
Vejen frem er ikke at hakke på de unge, for uden deres opbakning løser vi ikke coronakrisen!   Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
07.08.20, 18:08
Danske aviser vælger at citere den nok mest krigsglade mand, John Bolton, i Washington D.C. Hvorfor? Læs mere
Af Marie Høgh
07.08.20, 15:30
Kritikken af DF'erens udmeldinger om kristendommen afslører det dybe dannelseshul, han taler ind i. Læs mere
Af Signe Munk
06.08.20, 17:00
De borgerlige partier er røget helt op i loftet over forslaget om at fjerne benzin- og dieselbiler fra vejene på sigt. Men hvad har de selv at byde ind med? Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
06.08.20, 13:50
Lige nu sker der ting og sager, der er værd at holde alvorligt øje med i Hviderusland. En brutal diktator kæmper for sin trone. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
05.08.20, 18:55
Religionsfriheden er udvidet ved lov i 1992. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
05.08.20, 18:17
Og det skyldes selvsagt deres i snit langt lavere kvalifikationer. Læs mere
Af Christina Egelund
05.08.20, 17:30
”Forstå det, hvem der kan. Jeg kan ikke.” Sådan afslutter Mikael Jalving sit blogindlæg ”Importen af muslimske migranter er en kronisk fiasko”. Den afslutning er et rammende resumé. For helt ærligt, så er det en lang opvisning af, at Jalving ikke forstår ret meget, når det kommer til udlændingepolitik. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
05.08.20, 10:27
Grundtvig ønskede større frihed, end grundloven giver Læs mere