Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blog. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Iraneren Nima Zamani sammenligner mig med voldsforherligeren Jens Philip Yazdani

Hvor kært at sidestille en demokrat som undertegnede med en kommunist og derfor antidemokrat og voldsparat.

Berlingskes klumme ”Groft sagt” har stillet spalteplads til rådighed for den i Danmark bosiddende etniske iraner Nima Zamani (beklageligvis udstyret med et dansk pas), og han fik i går publiceret bl.a. følgende:

»Avisen vil ikke længere trykke venstreradikale Jens Philip Yazdanis klummer, fordi han sympatiserer med anti-racistiske ildspåsættere i USA. Men samme avis vil gerne trykke højreradikale Morten Uhrskovs klummer, selv om han støtter Generation Identitærs slet skjulte racistiske drøm om et Europa renset for muslimer

Jeg bliver også kaldt Glistrup-fantast af Nima Zamani. Vi tager lige Nima Zamanis udsagn et ad gangen.

Jens Philip Yazdani blev vist vintervejen af JP, fordi han skrev og udtalte, at han opfordrede sorte i USA til at brænde flere politistationer af. Altså en direkte anbefaling af at begå yderligere meget alvorlige forbrydelser, herunder risikoen for mordbrand.

Jeg har til sammenligning i 11 år på denne plads slået til lyd for at standse den ikkevestlige indvandring og de sidste ca. tre år tillige advokeret for, at et flertal i Folketinget på retsstatens og grundlovens grund påbegynder en plan for omfattende hjemsendelser af de mange utilpassede fra den tredje verden. Jeg har aldrig opfordret til ulovligheder.

Det burde vist være muligt at se den afgrundsdybe forskel på Jens Philip Yazdanis og min måde at deltage i den offentlige debat på. Men det kunne Nima Zamani åbenlyst ikke. I stedet ønsker Berlingskes ”Groft sagt”-iraner at kæde mig sammen med en person, der har opfordret til grov kriminalitet.

Så er der Nima Zamanis udsagn om et »Generation Identitærs slet skjulte racistiske drøm om et Europa renset for muslimer«, som jeg i denne udlægning af Nima Zamani angiveligt skulle støtte. Det er selvfølgelig injurierende, men ingen bliver vist længere dømt for at injuriere, når bare det er folk fra venstrefløjen, der anvender skældsordene racist, fascist og nazist. Nima Zamani har i øvrigt tidligere om Generation Identitær skrevet, at bevægelsen står for et ”hitlerisk” budskab.

Sådanne svinske betegnelser finder Nima Zamani det helt fint at ventilere i den offentlige debat, ham om dette kælderniveau.

Hvis man vil læse mere om Generation Identitærs holdninger og fredelige aktioner, kan man begynde her.

Nima Zamanis påstand om, at jeg skulle være »Glistrup-fantast«, kan kun more mig. Den er et udmærket eksempel på, at en god begavelse – og den har Nima Zamani vitterligt – kan sande helt til, når den mentale tilstand befinder sig på venstrefløjen.

Iraneren Nima Zamani er tydeligvis en skidt knægt, der godt kan lide at bruge sprogets værste gloser om dem, som han er politisk uenig med.

Heldigvis falder den slags affaldssprog, som Nima Zamani står for, tungt tilbage på afsenderen selv.

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.