Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blog. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Den virkeligt hårde hund Mattias Tesfaye praler af, at syrere nu kan sendes hjem – vilde fem afgørelser i løbet af to måneder om hjemrejse

Det danske folk holdes for nar af deres politikere.

Det er efterhånden åbenlyst, at Mattias Tesfaye har overtaget rollen efter Inger Støjberg. Hør, hvor vi gungrer, som musen sagde til elefanten, da de gik over broen. Elefanten i lokalet er de internationale konventioner og folk som Angela Merkel, der har besluttet sig for at sende de vesteuropæiske folk på den historiske mødding. Musen er Mattias Tesfaye og før ham politikere som Inger Støjberg og den svage og højtråbende Bertel Haarder.

For nogle dage siden udsendte Udlændinge- og Integrationsministeriet en pressemeddelelse med overskriften ”Regeringen sætter gang i genvurdering af syriske flygtninges behov for beskyttelse”.

Det er skrappe sager, må man tro. Nu har den socialdemokratiske regering da virkeligt tænkt sig, at der skal finde hjemsendelser sted af syrere, der ikke længere skønnes at have noget beskyttelsesbehov. Der prales vildt med f.eks. denne klamamse:

»De seneste uger [maj og juni, to måneder] har det uafhængige Flygtningenævn afgjort, at fem personer fra Damaskusprovinsen ikke har krav på midlertidig beskyttelse, fordi forholdene i området er forbedret. Derfor har jeg nu besluttet, at vi hurtigt skal gennemgå bunken af sager med flygtninge fra Damaskus for at undersøge, hvem der ikke længere har behov for beskyttelse i Danmark. Vi står klar med en ganske stor pose hjemrejsepenge til dem, der skal tilbage og genopbygge deres tilværelse i Syrien.«

Det er jo vildt. Hele fem syrere vil blive bedt om at hjemrejse. Det står tilbage at se, om de faktisk vil udrejse, og om de syriske myndigheder vil tage imod dem. Men hele fem på to måneder, det er altså flot og demonstrerer Mattias Tesfayes Clint Eastwood-lignende hårdhed. Det kan man ikke tage fra ham, Mattias Tesfaye.

Der brovtes yderligere i pressemeddelelsen her:

»I 2019 oversteg antallet af udvandrede syriske flygtninge og familiesammenførte til flygtninge antallet af indvandrede. 886 syrere udvandrede, mens 563 indvandrede.«

Hvad så? Det går hurtigt den rigtige vej, fortæller ministeren. Nå nej, Danmarks Statistik kan nemlig fortælles os, at syriske indvandrerkvinder er nogle af de flinkeste til at få børn, til at få dem i en tidlig alder og til at have en ekstremt høj fertilitet på 3,962 barn pr. kvinde (side 29).

Så hold op, hvor antallet med syrisk, arabisk baggrund falder i Danmark. Det gør det stik modsatte, men det ”glemte” Mattias Tesfaye at fortælle embedsmændene, at de skulle skrive.

Svindelen er udpræget, og den værste svindel stammer ikke fra asylsøgere, som er fattigdomsflygtninge fra lande, hvis borgere ikke kan skabe levedygtige samfund.

Næ, den værste svindel hidrører fra vore egne politikere, som spiller smarte og ”stramme”, som sender mærkværdige pressemeddelelser ud, mens danskerne kan imødese en befolkningsudskiftning, der bliver ved og ved.

Mattias Tesfaye og Socialdemokratiet står for omtrent præcis det samme som regeringen Lars Løkke Rasmussen, der også havde det hele i munden.

Danskerne bliver holdt for nar af deres eliter. Tallene viser det.

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.