Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blog. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

I år er det 25 år siden, at Ekstra Bladet begyndte artikelserien ”Godhedens pris” om problemerne med indvandringen

Og det er kun blevet værre siden.

Ulla Dahlerup, tidligere journalist på Ekstra Bladet, skrev bl.a. sådan her i et opslag på Facebook for en uge siden:

»Som journalist har jeg siden 1992 haft indvandrere og flygtninge som stofområde. Jeg har mødt og skrevet om endeløs brun kriminalitet, voldtægtssager imod hvide piger, socialbedrageri, brune mænds socialkontrol af kvinder, om skoler, hvor hvide lærere bliver tyranniseret og får timerne ødelagt, om fædre, som møder op og slår deres barns folkeskolelærer. Om brandfolk, ambulancefolk og politibetjente, der skal finde sig i at blive mødt med en regn af flasker, stenkast og brændende containere, når de passer deres arbejde, samt får de utroligste racistiske råb skreget i hovedet. Jeg har mødt fortvivlede hvide, på hvis dør i opgangen der var ridset med dolk: ”D… svin.” Hvor mange hvide familier har ikke drenge, der er blevet overfaldet, slået og berøvet mobiler, ure ol.? Det har vi også i min egen familie. Hvor mange hvide piger er ikke blevet voldtaget? Hvor mange brune eller sorte piger er blevet voldtaget af hvide drenge, siden masseindvandringen begyndte i 1983? Ingen

Læs venligst de to sidste sætninger igen. Hvide danske piger er blevet voldtaget i tusindvis af psykopatiske mænd fra den tredje verden, især mænd med baggrund i muslimske lande.

Er der nogen, der nogensinde har hørt om en voldtægt begået af en hvid dansk mand mod en kvinde med baggrund i den tredje verden, for slet ikke at tale om en muslimsk kvinde? Jeg har ikke.

Da jeg læste Ulla Dahlerups opslag, kom jeg til at tænke på min bog fra 2008, ”Et delt folk”.

Her er to kapitler sat af til den vigtigste mediedækning nogensinde i et etableret medie. På siderne 179-182 og 220-223 kan man læse specifikt om Ekstra Bladets kampagner ”Godhedens pris” og ”De fremmede”. Man kan også en række andre steder i min bog læse om Ekstra Bladet i perioden 1995-2000, hvor den modige chefredaktør Sven Ove Gade gav grønt lys for at skrive virkelige historier om konsekvenserne af den ikkevestlige indvandring.

Det hele var med hos Ekstra Bladet: Svindlen med asyl, med pas, med sociale ydelser. Den grove kriminalitet, som begås af så uhyggeligt mange personer med baggrund i den tredje verden.

Sven Ove Gade burde have haft et ridderkors for den fremragende oplysning, som han lod sine journalister give den danske offentlighed. I dag er det surrealistisk at tænke på, at to af Ekstra Bladets journalister, Kirsten Jacobsen og Philip Lauritzen, vandt Victorprisen, indstiftet efter Victor Andreasen.

Valgresultatet i 2001 var i høj grad Sven Ove Gades fortjeneste, men de borgerlige partier evnede ikke at gøre andet end at sænke stigningstakten i den ikkevestlige indvandring. Danskerne har måttet tåle svigt på svigt i snart 40 år, mere end 50, når de såkaldte gæstearbejdere tælles med.

Konstant har der været et overvældende flertal i Folketinget, der har været bedøvende ligeglade med, at et solidt flertal af danskerne aldrig har ønsket stor indvandring. I stedet har ledende politikere gennem flere generationer optrådt som ridefogeder, som var danskerne fortsat for fæstebønder at regne.

Alle de rædselsvækkende forhold, som Ulla Dahlerup var med til at afdække i perioden 1995-2000, er kun blevet værre siden. Og det er det, som Ulla Dahlerup opsummerer i sit opslag på Facebook for en uge siden.

Kan det hænde, at de etablerede politikere og medier simpelthen synes, at danskerne er et ondskabsfuldt folk, der bør udraderes af historien? Jeg ved det ikke, men det ser sådan ud at dømme ud fra deres handlinger.

En Sven Ove Gade som chefredaktør på et stort dagblad (det var Ekstra Bladet dengang) får vi aldrig igen på denne side af apokalypsen.

Blot vil jeg til afrunding foreslå, at vi opsætter en statue af Sven Ove Gade, og at vi opkalder en plads efter ham, når vi er kommet ud på den anden side af dette mareridt, som vi lever i til daglig.

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.