<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Racismen er stort set altid antihvid racisme

Det kan vel at mærke dokumenteres ud fra kriminaliteten.

Sven Ove Gade var chefredaktør for Ekstra Bladet i perioden 1976 til 2000. I de sidste fem år, 1995-2000, stod Sven Ove Gade i spidsen for adskillige kampagner, der satte særdeles skarpt lys på konsekvenserne af den førte udlændingepolitik, som allerede da var en åbenlys katastrofe.

Ekstra Bladet var vel at mærke dengang stadig en meget stor avis målt i oplagstal. Ekstra Bladet var med andre ord dagsordensættende. Og med kampagnerne ”Godhedens pris”, ”Moske, moske ikke” og ”De fremmede” var der omsider et etableret medie i Danmark, der havde modet til at beskrive de ubarmhjertige virkninger af politikernes svigt.

Ekstra Bladet og Sven Ove Gade var efter min vurdering stærkt medvirkende til, at valget til Folketinget i november 2001 endte med en jordskredssejr til de borgerlige partier.

I fem år fik det danske folk gedigen oplysning om, hvad det var, der foregik, som følge af udlændingeloven af 1983.

Dén mulighed eksisterer så godt som ikke længere i den etablerede presse og da slet ikke hos DR og TV2, der begge ligger voldsomt til venstre i udlændingespørgsmålet.

I dag er vi vidner til en massiv mediekampagne, der fortæller os, at etniske danskere bebor et territorium, der er hærget af systemisk og strukturel racisme. Vi har alle hørt om den søde Pernille Skipper fra Enhedslisten, der høster stemmer fra den tredje verden en masse, fortælle os, at

”Der findes racisme i Danmark - Folketinget har forværret problemerne”.

Min medblogger Marie Høgh har på glimrende vis hudflettet Pernille Skipper i sit indlæg ”Nej, Pernille Skipper. Vi kan ikke afskaffe al ondskab i verden

Og dermed er vi nået til den helt afgørende pointe, som er, at i det omfang der eksisterer racisme i dagens Danmark, da er den stort set udelukkende rettet mod etniske danskere, kun uhyre sjældent mod etniske minoriteter.

Beviset på det kan alene findes i de groteske kriminalitetstal, som Danmarks Statistik bl.a. offentliggør i den årlige rapport om indvandrere, senest ”Indvandrere i Danmark 2019”.

På side 118 kan man læse om, at libanesere (i praksis palæstinensere), somaliere, irakere, ”jugoslavere” (før opdelingen), tyrkere, pakistanere, syrere, afghanere, iranere og marokkanere er voldsomt overkriminelle i forhold til danskere.

Alle, og jeg mener virkeligt alle voksne etniske danskere, kender til svinske skældsord som ”danskerluder”, ”kartofler”, ”danskersvin” og mange, mange flere groft nedsættende betegnelser rettet imod etniske danskere af personer fra den tredje verden, der ulykkeligvis befinder sig i Danmark.

Denne virkelighed beviser uden for enhver tvivl, at racismen stort set er en ensrettet gade, hvor danskere svines til, forhånes, voldtages og får smadret deres lokalområde. Er der nogen, der har hørt om en hvid i Danmark, der har voldtaget en kvinde fra den tredje verden? I så fald må de gerne give dokumentation for det. Jeg tror ikke på, at den eksisterer.

Da en 61-årig fuld dansker i 2005 i uacceptabelt idioti rev tørklædet af en muslimsk kvinde, blev det efterfølgende resultat, at danskeren døde af ikke mindst knuste knogler i ansigtet.

Klansamfundet havde slået til. Er der for alvor nogen, der tror på, at etniske danskere render rundt med evnen og viljen til at chikanere kvinder med baggrund i muslimske lande. I så fald bør man søge professionel hjælp.

Jeg finder det i øvrigt latterligt at tale om racisme også i de utallige tilfælde, hvor danskere bliver ofre for kriminelle med baggrund i ikkevestlige lande. I stedet kan vi tale om begyndelsen på en etnisk krig rettet imod danskere. Ingen såkaldte variable er så stærke som etnicitet, som den finske forsker Tatu Vanhanen dokumenterede i sin bog "Ethnic Conflicts - : Their Biological Roots in Ethnic Nepotism” fra 2012.

Etniske forskelle forklarer vilde 66 pct. af årsagerne til konflikt i samfund. Sølle 34 pct. er tilbage til forhold som fattigdom, manglende demokrati og korruption.

Hvad vi vil blive vidner til i de kommende år, er etniske konflikter, men de er ikke symmetriske. Nogle grupper angriber andre grupper uforholdsmæssigt meget mere.

De grupper, jeg nævnte længere oppe, angriber i store tal etniske danskere, og hvis vi overhovedet skal anvende det luvslidte begreb racisme, er det fra disse grupper, at racismen kommer.

Jeg foretrækker termerne etnisk konflikt og etnisk krig.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • Vi beklager problemerne med visningen af kommentarsporet. Der bliver arbejdet på en løsning. Vh. Jyllands-Posten
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
17.10.21, 08:45
Igen og igen møder vi indvandringens iboende dilemma, som tvinger os til at tage politisk stilling. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
16.10.21, 13:00
Han ville få min stemme, hvis jeg var fransk. Læs mere
Af Utku H. Güzel
15.10.21, 19:00
Der er vel ingen, som er i tvivl om, at nutidens mantra er blevet vækst og velstand. Det kapitalistiske system tillader simpelthen ikke, at vi stopper op og lige trækker vejret. Læs mere
Af Marie Høgh
15.10.21, 17:00
De eneste, der kan drage til ørkenlandet alene for sportens skyld, er fodboldspillerne. Alt andet er politik i rå form. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
15.10.21, 16:09
Den bedste måde at fejre fodboldslandsholdets succes på er at blive hjemme. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
15.10.21, 14:58
Regeringen og dets socialistiske parlamentariske grundlag giver flere penge til DR. Læs mere
Af Harun Demirtas
14.10.21, 14:00
Ingen forældre kommer i paradis for at begå overgreb på et barns kønsorgan – og slet ikke under dybt bekymrende forhold. Stop med det! Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
14.10.21, 08:18
Helle Thorning-Schmidts nye bog er værd at læse. Den er som at høre hende tale. Og fuld af selverkendelse. Læs mere