<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Statuer af slavemodstandere nedrives af Black Lives Matter og Antifa

Hvor længe vil de etablerede medier fortie, at dette er et frontalangreb på europæisk, amerikansk kultur?

Hvorfor skriver danske etablerede medier ikke udførligt om, at den vandalisme, der hærger USA i disse uger, kun i begrænset omfang har med slaveriets historie i USA at gøre? Det er meget nemt at konstatere, at der er noget andet og større, om man vil, på spil.

TV-stationen NBC lagde allerede den 12. juni en liste ud på sin hjemmeside over de statuer, der enten var blevet fjernet – lovligt eller ulovligt – forlangt fjernet eller er planlagt til at blive fjernet.

Alle statuer, der er væk eller står i fare for vandalisering eller afskaffelse, er statuer af hvide mænd og en del kvinder fra USA’s historie. Her følger nogle af de eksempler, der viser, at dette er en nihilistisk, anarkistisk bevægelse, der ønsker at fratage hvide amerikanere deres historie, hvor de skabte det bedste land for europæere uden for Europa.

En statue af den til USA udvandrede nordmand Hans Christian Heg er blevet væltet. Var Hans Christian Heg da arg forsvarer af slaveriet i USA?

Nej, han var arg modstander af slaveri og deltog i den amerikanske borgerkrig på Nordstaternes side og døde heroisk i et slag i 1863.

Eller hvad med nedrivningen af en statue af Ulysses S. Grant i San Francisco? Sidst jeg så efter, havde han været øverste general for nordstatshæren under borgerkrigen. Nå ja, det var nemlig det, han var. Men han skulle altså også fjernes (linket til NBC).

Og sådan kunne man fortsætte med Christopher Columbus, den europæiske opdager af den nye verden, og spaniere, der skabte de første europæiske bosættelser i det, der i dag er Californien (link hos NBC):

Dette er ikke et opgør med påstået hvid racisme. Dette er en kombination af voldelig, hvid ekstremisme fra Antifa kombineret med racistiske sorte, der hader hvide mennesker.

Hvis de etablerede danske medier ikke kan se det, er de for hjernevaskede at regne.

Lyt i øvrigt gerne til Fox News’ eminente Tucker Carlson, der hudfletter den amerikanske venstrefløj og de øvrige kriminelle (ofte sorte amerikanere), der hærger USA i denne tid.

USA er et land på vej ned. Spørgsmålet er kun, hvor tæt USA kommer til Helvede, før der sker noget andet.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • Vi beklager problemerne med visningen af kommentarsporet. Der bliver arbejdet på en løsning. Vh. Jyllands-Posten
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
16.10.21, 13:00
Han ville få min stemme, hvis jeg var fransk. Læs mere
Af Utku H. Güzel
15.10.21, 19:00
Der er vel ingen, som er i tvivl om, at nutidens mantra er blevet vækst og velstand. Det kapitalistiske system tillader simpelthen ikke, at vi stopper op og lige trækker vejret. Læs mere
Af Marie Høgh
15.10.21, 17:00
De eneste, der kan drage til ørkenlandet alene for sportens skyld, er fodboldspillerne. Alt andet er politik i rå form. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
15.10.21, 16:09
Den bedste måde at fejre fodboldslandsholdets succes på er at blive hjemme. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
15.10.21, 14:58
Regeringen og dets socialistiske parlamentariske grundlag giver flere penge til DR. Læs mere
Af Harun Demirtas
14.10.21, 14:00
Ingen forældre kommer i paradis for at begå overgreb på et barns kønsorgan – og slet ikke under dybt bekymrende forhold. Stop med det! Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
14.10.21, 08:18
Helle Thorning-Schmidts nye bog er værd at læse. Den er som at høre hende tale. Og fuld af selverkendelse. Læs mere
Af Louis Jacobsen
14.10.21, 08:15
Det burde være ligetil at boykotte VM i Qatar. Men vi har syltet beslutningen, og nu har fodboldlandsholdet tilmed klaret sig suverænt godt. Læs mere