<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Tjetjenere hærger i ”franske” Gresilles i byen Dijon – semiautomatiske våben på åben gade

Fremtiden, der venter på os.

Det er i skrivende stund uklart, om tjetjenerne i Dijon var ude efter arabiske narkohandlere eller en anden tjetjensk klan. De foreløbige oplysninger tyder på det første. Billedet af flere dages voldsomme uroligheder i bydelen Gresilles i sennepsbyen Dijon tegner sig indtil videre således:

En 16-årig tjetjensk dreng er angiveligt blevet slået ihjel af en narkohandler, etnicitet ikke kendt, men bydelen er kendt for at huse en stor nordafrikansk befolkning, altså arabere (kilden er et tyrkisk, regeringsvenligt medie, ikke noget optimalt valg, men det er det bedste, jeg har i øjeblikket).

Helt vilde billeder er blevet bragt af den indiske tv-station Wion, hvor man ser snesevis af tjetjenske mænd svinge med skydevåben, herunder semiautomatiske våben, skridtet før egentlige maskinpistoler.

TV 2 er, så vidt jeg kan nå frem til, det eneste etablerede medie i Danmark, der har bragt noget om historien. Der tales her om et opgør mellem tjetjenere og indbyggerne i Dijon. Jeg sætter en flad femmer på, at disse indbyggere ikke har europæiske rødder, men det vides ikke med sikkerhed, når det ikke oplyses.

Derudover er det kun de alternative danske medier 24nyt og Den Korte Avis, der har bragt historien her og her.

Hvad kan vi uddrage af det spændende byliv i Dijon? Vi kan f.eks. begynde med at tænke tilbage på Odense Sygehus i august 2013, hvor 60 arabere stormede skadestuen, formentlig for at få fat på en skudsåret ung mand fra en konkurrerende klan.

Det er vores fremtid, der udfolder sig for øjnene af os. I Frankrig – og f.eks. Sverige – er det selvfølgelig meget værre end her, fordi både antal og andele af uintegrerbare er langt højere.

Men det er kun et spørgsmål om tid, måske 20 år, før vi er nået dertil, hvor Frankrig er i dag. Og hele tiden vil det blive værre og værre, så længe masseindvandringen ikke standses og vendes rundt.

Det ved eksempelvis en Mette Frederiksen og en Mattias Tesfaye godt. Der er en hel del andre, der godt ved det. Den slags ved man da, når man er på politisk topniveau.

Og dog gør de intet ved det. Enten har de en smart plan, de meget snart udfolder, eller også tænker de ”efter mig, syndfloden”.

Tilstande som i Dijon? Kommer snart til en by nær dig. Rent etniske kampe på åben gade med brug af skydevåben. Det skal nok blive sjovt.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • For at se kommentarer og deltage i debatten, så skal du være logget ind på din Facebook-profil.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
21.09.21, 21:00
Grønlands udenrigsminister ønsker stemmeret ud fra etniske skillelinjer, og får en særdeles blid behandling i P1 Morgen. Læs mere
Af Mikael Jalving
19.09.21, 08:45
Vi har de senere år talt meget om, at mænd taler grimt og nedladende til kvinder. Vi har ikke talt så meget om det modsatte. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
18.09.21, 19:05
Hvornår melder man afbud, og hvornår vælger man at tage afsted til et arrangement med en lille tvivl i maven? Læs mere
Af Utku H. Güzel
18.09.21, 19:00
Konstant vækst har vist sig at være skadeligt, både for det enkelte menneske og for planeten. Selvfølgelig kan et alternativ skabes. Det starter først og fremmest med, at vi tror på det, selvom liberalisterne altid vil fortælle jer det modsatte. Læs mere
Af Harun Demirtas
17.09.21, 16:40
Spørgsmålet om, hvorfor sygeplejerskerne er så vrede, og hvad mon man har udsat landets sygeplejersker for, siden de har nået hertil, har stadig ingen forholdt sig til. Læs mere
Af Marie Høgh
17.09.21, 15:30
Det er til at græde over, at ligestillingskampen er blevet så afstumpet, at moderskabet omtales som et biologisk pligtarbejde, man i virkeligheden er for kompetent og for ligestillet til at udføre. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
17.09.21, 13:14
Den nye barselsordning er et udtryk for en forfejlet gammeldags tilgang til ligestilling og familielivet. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
17.09.21, 11:32
Vild natur er ikke at sætte et hegn omkring naturen og sætte semivilde dyr derind. Det er at lege noget, som ikke er. Læs mere
Af Carl Holst
17.09.21, 11:29
Hvem havde forestillet sig, at regeringen ville give myndighederne mulighed for tvangsvaccination og ekspropriation? Det er i tilspidsede situationer, man får forstærket folks styrker og svagheder. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
17.09.21, 09:57
Kære medborgere på Vestegnen. Nu ved vi så meget om vaccination, at vi tør lade os vaccinere. Læs mere