<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Black Lives Matter, all lives matter og it’s ok to be white

Den, der sår vind, høster storm. Hvide har snart kun ét valg, som er at føre identitetspolitik.

Jeg skrev allerede om det for fire år siden i et indlæg her hos JP med titlen ”Bringer fremtiden blød eller hård identitetspolitik?”.

Her skrev jeg bl.a.:

»Det er mig virkelig ubegribeligt, at de europæiske og amerikanske eliter ikke kan indse, at de leger med en meget farlig ild, når de advokerer for – og i hvert fald ikke vil standse – den masseindvandring, der allerede på lange stræk har forandret USA og Europa. Hvis eliterne, der lever fjernt fra de problemer, de påfører amerikanere og europæere, ikke besinder sig snart, vil de få den hårde variant af identitetspolitikken, hvilket vil være aldeles rædselsfuldt. Så kan det risikere at blive, som Sune Dalgård – landsarkivar og medstifter af Den Danske Forening – sagde allerede i slutningen af 1980’erne (efter hukommelsen):

”Hvis ikke vi standser masseindvandringen, ender vi i en situation, hvor hudfarven er vores uniform”.«

Helt firkantet handler den bløde identitetspolitik om kultur, mens den hårde handler om etnicitet. Som dansker og nordeuropæer vil jeg hellere end gerne undgå den hårde variant, men intet tyder på, at vi slipper for den.

Selv venstreorienterede tager nu afstand fra Black Lives Matter i Danmark, fordi organisationen er åbenlyst racistisk ved frimodigt (om jeg så må sige) at forskelsbehandle mellem sorte og hvide mennesker.

Jeg advarede om det for fire år siden, ikke specielt om Black Lives Matter, men om den tydelige tendens til at lade etnicitet være afgørende for, hvem der er ude og hvem inde. Det er udelukkende blevet værre, siden jeg skrev mit indlæg den 1. juni 2016, og hvad vil det på blot lidt længere sigt komme til at betyde?

Det vil selvfølgelig medføre, at den mindst etnocentriske gruppe, nemlig mennesker af europæisk herkomst, vil begynde at føre identitetspolitik på egen gruppes vegne. Tryk avler modtryk, og når alle ”de andre” uafladeligt henviser til brune og sorte menneskers påståede mangel på rettigheder og kræver særrettigheder, vil hvide mennesker med usvigelig sikkerhed også begynde at gøre det på et tidspunkt.

Vores – de hvides – historie skal udslettes. Statuer skal rives ned, og bøger skal skrives om. Et citat fra George Orwells dystopiske roman ”1984”:

»Alle beretninger og optegnelser er blevet tilintetgjort eller forfalsket, alle bøger er blevet skrevet om, alle malerier er blevet ændret, gader og bygninger er blevet døbt om, alle kendsgerninger er blevet forandret. Og denne proces fortsætter dag for dag og minut for minut. Historiens gang er standset

Kun sjældent har nogen haft så meget ret i sit forsøg på at beskrive det fremtidige helvede. Læs George Orwells citat igen. Det er præcist, hvad der foregår for øjnene af os.

Det sker naturligvis kun, fordi vi i Vesteuropa, USA, Canada, Australien og New Zealand har en venstrefløj, der på det værdipolitiske område – langt ind i de borgerliges rækker – er blevet så stærk, at den sætter dagsordenen, som er, at det hvide menneske er skyldigt til op over begge ører.

Det er komisk, midt i tragedien, at mennesker fra den tredje verden næsten udelukkende ønsker at komme til netop de dele af verden, hvor der (stadig) er så mange hvide mennesker. Hykleriet er så tykt, at der skal en god kagekniv til for at skære i det.

Heldigvis er ikke alle hvide mennesker i Vesteuropa og USA med videre blevet vanvittige. Inden for en kortere årrække vil hvid identitetspolitik blomstre, fordi vi ikke har noget valg. Der skal som bekendt kun én part til at påbegynde en kulturkrig, og denne kulturkrig er ikke påbegyndt af hvide mennesker.

Som for fire år siden opfordrer jeg endnu en gang indtrængende politikerne til at standse masseindvandringen og derpå lægge planer for omfattende hjemsendelser på retsstatens og grundlovens grund. Det samme gælder naturligvis for de øvrige vestlige lande, der er ved at synke ned i kaos som i Sverige og Frankrig.

Hvis ikke dette sker, vil identitetspolitikken få kronede dage, den hvide af slagsen inklusive.

En besk tak til de politikere, der har skaffet os dette monster på halsen.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Martin Lidegaard
22.06.21, 08:30
Regeringen har ret i, at der er et skrigende behov for flere uddannelser uden for de store byer. Men det er hul i hovedet at finde pengene ved at skære på de samme uddannelsespladser i byerne. Danmark har brug for mere uddannelse, ikke mindre. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
22.06.21, 08:00
Velorkestrerede kampagner arbejder for at begrænse rettigheder for kvinder og LGBTQ. Læs mere
Af Uffe Elbæk
21.06.21, 22:14
Hvorfor er arrestationen af de 350 kommunister ikke mejslet ind i vores allesammens bevidsthed og hukommelse? Hvorfor er der ikke en historisk mindeplade på Christiansborg, der fortæller denne historie? Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
21.06.21, 22:11
Rigtige eliter kan noget. Men der er absolut intet elitært over kunstnerne i dag. Engang var kunstnerne uforlignelige håndværkere, der kunne vække både begejstring og alvor og minde os om livets storhed. Det er et par århundreder siden, vi havde den slags kunstnere Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
21.06.21, 13:30
Den eneste brugbare metode til at undersøge forskelle mellem grupper er ved at se på, hvordan de klarer sig i gennemsnit. Vel at mærke samlede grupper. Ellers får man et skævt resultat ud af sine undersøgelser, som det er tilfældet med en undersøgelse fra Kraka om integration af muslimer. Læs mere
Af Nauja Lynge
20.06.21, 21:36
At det var Aaja Chemnitz Larsen, der fik Folkemødets Dialogpris, var helt passende. Det har aldrig været vigtigere med dialog i rigsfællesskabet end nu. Læs mere
Af Martin Ågerup
20.06.21, 21:12
Der er behov for et lønsystem, der i højere grad belønner dygtighed og flid. Læs mere
Af Mikael Jalving
20.06.21, 10:00
Alle vore problemer med islam udspringer af en konflikt, som vores beslutningstagere valgte at se bort fra, og som selv den kloge Svend Brinkmann drømmer om at trylle helt væk. Læs mere
Af Utku H. Güzel
19.06.21, 00:00
Der er og bliver forsat brugt flere milliarder kr. på bl.a. erstatning til minkavlerne, på hjælpepakker, coronatestkits og -centre, vaccineprogrammer, overvågningsudstyr og krigsmateriale og skattelettelser til de rigeste danskere, men når det kommer til sygeplejerskerne, så kan man ikke finde flere penge, og nogle spørger endda, hvor pengene skal komme fra - det er noget vås. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
18.06.21, 12:42
Regeringen skal spille med åbne kort – ikke bruge myndighederne som bølgebrydere. Læs mere