<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Black Lives Matter, all lives matter og it’s ok to be white

Den, der sår vind, høster storm. Hvide har snart kun ét valg, som er at føre identitetspolitik.

Jeg skrev allerede om det for fire år siden i et indlæg her hos JP med titlen ”Bringer fremtiden blød eller hård identitetspolitik?”.

Her skrev jeg bl.a.:

»Det er mig virkelig ubegribeligt, at de europæiske og amerikanske eliter ikke kan indse, at de leger med en meget farlig ild, når de advokerer for – og i hvert fald ikke vil standse – den masseindvandring, der allerede på lange stræk har forandret USA og Europa. Hvis eliterne, der lever fjernt fra de problemer, de påfører amerikanere og europæere, ikke besinder sig snart, vil de få den hårde variant af identitetspolitikken, hvilket vil være aldeles rædselsfuldt. Så kan det risikere at blive, som Sune Dalgård – landsarkivar og medstifter af Den Danske Forening – sagde allerede i slutningen af 1980’erne (efter hukommelsen):

”Hvis ikke vi standser masseindvandringen, ender vi i en situation, hvor hudfarven er vores uniform”.«

Helt firkantet handler den bløde identitetspolitik om kultur, mens den hårde handler om etnicitet. Som dansker og nordeuropæer vil jeg hellere end gerne undgå den hårde variant, men intet tyder på, at vi slipper for den.

Selv venstreorienterede tager nu afstand fra Black Lives Matter i Danmark, fordi organisationen er åbenlyst racistisk ved frimodigt (om jeg så må sige) at forskelsbehandle mellem sorte og hvide mennesker.

Jeg advarede om det for fire år siden, ikke specielt om Black Lives Matter, men om den tydelige tendens til at lade etnicitet være afgørende for, hvem der er ude og hvem inde. Det er udelukkende blevet værre, siden jeg skrev mit indlæg den 1. juni 2016, og hvad vil det på blot lidt længere sigt komme til at betyde?

Det vil selvfølgelig medføre, at den mindst etnocentriske gruppe, nemlig mennesker af europæisk herkomst, vil begynde at føre identitetspolitik på egen gruppes vegne. Tryk avler modtryk, og når alle ”de andre” uafladeligt henviser til brune og sorte menneskers påståede mangel på rettigheder og kræver særrettigheder, vil hvide mennesker med usvigelig sikkerhed også begynde at gøre det på et tidspunkt.

Vores – de hvides – historie skal udslettes. Statuer skal rives ned, og bøger skal skrives om. Et citat fra George Orwells dystopiske roman ”1984”:

»Alle beretninger og optegnelser er blevet tilintetgjort eller forfalsket, alle bøger er blevet skrevet om, alle malerier er blevet ændret, gader og bygninger er blevet døbt om, alle kendsgerninger er blevet forandret. Og denne proces fortsætter dag for dag og minut for minut. Historiens gang er standset

Kun sjældent har nogen haft så meget ret i sit forsøg på at beskrive det fremtidige helvede. Læs George Orwells citat igen. Det er præcist, hvad der foregår for øjnene af os.

Det sker naturligvis kun, fordi vi i Vesteuropa, USA, Canada, Australien og New Zealand har en venstrefløj, der på det værdipolitiske område – langt ind i de borgerliges rækker – er blevet så stærk, at den sætter dagsordenen, som er, at det hvide menneske er skyldigt til op over begge ører.

Det er komisk, midt i tragedien, at mennesker fra den tredje verden næsten udelukkende ønsker at komme til netop de dele af verden, hvor der (stadig) er så mange hvide mennesker. Hykleriet er så tykt, at der skal en god kagekniv til for at skære i det.

Heldigvis er ikke alle hvide mennesker i Vesteuropa og USA med videre blevet vanvittige. Inden for en kortere årrække vil hvid identitetspolitik blomstre, fordi vi ikke har noget valg. Der skal som bekendt kun én part til at påbegynde en kulturkrig, og denne kulturkrig er ikke påbegyndt af hvide mennesker.

Som for fire år siden opfordrer jeg endnu en gang indtrængende politikerne til at standse masseindvandringen og derpå lægge planer for omfattende hjemsendelser på retsstatens og grundlovens grund. Det samme gælder naturligvis for de øvrige vestlige lande, der er ved at synke ned i kaos som i Sverige og Frankrig.

Hvis ikke dette sker, vil identitetspolitikken få kronede dage, den hvide af slagsen inklusive.

En besk tak til de politikere, der har skaffet os dette monster på halsen.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • For at se kommentarer og deltage i debatten, så skal du være logget ind på din Facebook-profil.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
21.09.21, 21:00
Grønlands udenrigsminister ønsker stemmeret ud fra etniske skillelinjer, og får en særdeles blid behandling i P1 Morgen. Læs mere
Af Mikael Jalving
19.09.21, 08:45
Vi har de senere år talt meget om, at mænd taler grimt og nedladende til kvinder. Vi har ikke talt så meget om det modsatte. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
18.09.21, 19:05
Hvornår melder man afbud, og hvornår vælger man at tage afsted til et arrangement med en lille tvivl i maven? Læs mere
Af Utku H. Güzel
18.09.21, 19:00
Konstant vækst har vist sig at være skadeligt, både for det enkelte menneske og for planeten. Selvfølgelig kan et alternativ skabes. Det starter først og fremmest med, at vi tror på det, selvom liberalisterne altid vil fortælle jer det modsatte. Læs mere
Af Harun Demirtas
17.09.21, 16:40
Spørgsmålet om, hvorfor sygeplejerskerne er så vrede, og hvad mon man har udsat landets sygeplejersker for, siden de har nået hertil, har stadig ingen forholdt sig til. Læs mere
Af Marie Høgh
17.09.21, 15:30
Det er til at græde over, at ligestillingskampen er blevet så afstumpet, at moderskabet omtales som et biologisk pligtarbejde, man i virkeligheden er for kompetent og for ligestillet til at udføre. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
17.09.21, 13:14
Den nye barselsordning er et udtryk for en forfejlet gammeldags tilgang til ligestilling og familielivet. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
17.09.21, 11:32
Vild natur er ikke at sætte et hegn omkring naturen og sætte semivilde dyr derind. Det er at lege noget, som ikke er. Læs mere
Af Carl Holst
17.09.21, 11:29
Hvem havde forestillet sig, at regeringen ville give myndighederne mulighed for tvangsvaccination og ekspropriation? Det er i tilspidsede situationer, man får forstærket folks styrker og svagheder. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
17.09.21, 09:57
Kære medborgere på Vestegnen. Nu ved vi så meget om vaccination, at vi tør lade os vaccinere. Læs mere