Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Coronakrisen afdækker skånselsløst ulykken med indvandringen fra den tredje verden

De voldsomme forskelle på hjemmehørende danskere og indvandrere afdækkes selvfølgelig især under en voldsom krise som denne.

Berlingskes faste politiske kommentator Thomas Larsen er blevet en klogere mand gennem årene. Hans klummer er gået fra at være ret uinteressante almindeligheder om dansk politik til at være temmeligt skarpe iagttagelser af, hvad det er for en kurs, Danmark og Vesteuropa forfølger i disse år.

Kursen, jeg tænker på, er selvsagt den nationsødelæggende indvandring fra den tredje verden, der som logisk følge vil lægge et Danmark med en altovervejende etnisk dansk befolkning i graven, hvis ikke udviklingen både standses og vendes.

Thomas Larsens indlæg fra dagens Berlingske er meget interessant. Det har følgende titel:

I skyggen af coronakrisen vokser regningen fra indvandringen

Her følger nogle udvalgte citater fra Thomas Larsens klumme og efter hvert citat min beskedne vurdering af det skrevne:

”Mens Danmark har været lukket ned, har justitsminister Nick Hækkerup (S) sikret, at Folketingets retsudvalg løbende er blevet orienteret om udviklingen i kriminalitetsbilledet, og medlemmerne har blandt andet hørt politiets ledelse fortælle om de genopblussede bandekrige.”

Det er helt logisk, at det vil forholde sig sådan under en alvorlig krise. Blandt en række indvandrergrupper befinder der sig en langt større andel af afstumpede elementer, bevist gennem tallene for kriminalitet. Under en krise vil sådanne personer kun se sig fristet til at accelerere deres kriminelle forehavender. Intet nyt under solen. Sådan ville det også se ud under f.eks. et alvorligt og længerevarende strømnedbrud.

”I Sverige har politikerne givet politiet ekstra ressourcer i forsøget på at standse den onde spiral af vold, trusler, likvideringer og attentater, der er fulgt i bandernes kølvand og har udløst kaos i flere byer og kvarterer.”

I naturlig forlængelse af det første eksempel ser det selvfølgelig klart værre ud i Sverige, hvor politikerne hårdere end nogen andre steder har arbejdet for at afskaffe Sverige som nation.

”Den største bekymring er, at mange med indvandrerbaggrund mister fodfæste på arbejdsmarkedet. Hvis genåbningen af samfundet trækker ud, vil det gå ud over de indvandrere, som har fundet beskæftigelse i løbet af de senere års højkonjunktur.”

Igen: Naturligvis. Når bestemte grupper, og det er mange forskellige grupper, i snit er langt lavere kvalificerede end etniske danskere, vil de være de første til at miste deres arbejde. Hvad skulle især en privat arbejdsgiver ellers gøre? Fyre de dygtigste? Næppe. Han eller hun vil afskedige de ringeste, som langt oftere er personer med etniske rødder i den tredje verden.

”At der er meget på spil, har Finansministeriet i flere omgange dokumenteret. Ministeriet har beregnet, at ikkevestlige indvandrere og deres efterkommere vil koste statskassen mere end 30 milliarder kroner om året frem til år 2100. I ministeriet er man opmærksom på, at et økonomisk tilbageslag i forlængelse af coronakrisen vil sende flere indvandrere tilbage til en tilværelse på overførselsindkomst.”

Thomas Larsen fremfører desværre her den efterhånden nogle år gamle svindelhistorie fra Finansministeriet, der ganske uden belæg påstår, at den ikkevestlige indvandring ”kun” vil koste mere end 30 milliarder kroner årligt i de næste 80 år. Det er naturligvis en uantagelig og uvidenskabelig antagelse. Jo flere med baggrund i den tredje verden, jo mere vil det koste. Udgiften for de etnisk danske skatteydere vil derfor være langt større om f.eks. 20 år, hvis udviklingen fortsætter. Af den simple grund, at der vil være en større andel med ikkevestlig baggrund end i dag, så længe vi ikke gør noget andet.

Man må sige, at en krise som corona er fremkaldervæske i allerhøjeste grad. Det er glædeligt, at Berlingske lader Thomas Larsen skrive så mange fornuftige ting, som han vitterligt gør.

Coronakrisen viser uden for enhver rimelig tvivl i skærpet form, at masseindvandringen fra den tredje verden er en ulykke, som må standses og vendes. Danske politikere kommer snarest til – med mindre de ønsker en de facto afvikling af den danske stat, Danmark og først og fremmest de etniske danskere – at beslutte en politik, der reducerer antallet og andelen af personer fra den tredje verden i Danmark så betragteligt, at dette eksistenstruende spørgsmål aldrig igen kan opstå.

Det betyder hjemsendelser af mange hundredetusinder, på retsstatens og Grundlovens grund, og det kommer til at ske, her, som det vil gøre det i Sverige. Danske politikere kan lige så godt finde ud af det før end siden.

Tak til Thomas Larsen for en interessant klumme. I denne klumme giver jeg så min vurdering af, hvad konsekvensen af Thomas Larsens korrekte betragtninger må betyde.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Rune Toftegaard Selsing
31.05.20, 23:16
Når den storforurenende produktion bliver flyttet ud af landet, tæller den ikke længere med i vores CO2-regnskab. Men vi kan få en dejlig følelse i maven Læs mere
Af Mikael Jalving
31.05.20, 10:00
Unionen, der var helt væk i de første måneder af coronakrisen, er tilbage. Nu med en chokdoktrin. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
30.05.20, 17:21
Hvad der ligner en helt uacceptabel handling fra politimandens side, ”berettiger” åbenbart mord og skud mod politiet. Republikanerne er - på sigt - på vej til at miste magten. Læs mere
Af Nauja Lynge
29.05.20, 21:52
Det er helt hen i vejret, da både Færøerne og Grønland er dele af den danske stat, og der er ikke nogen henstilling til, at man ikke rejser til disse dele af Rigsfællesskabet. Læs mere
Af Mikael Jalving
29.05.20, 16:34
Steder som Skt. Klemens ved Odense bliver stille og roligt underlagt stupid dominanskultur. Læs mere
Af Marie Høgh
29.05.20, 13:30
Selv folk, jeg troede var borgerlige helt ind i knoglerne, er blevet småsocialdemokratiske af coronakrisen. Læs mere
Af Nauja Lynge
28.05.20, 23:10
En demokratisk nation har krav på svar og gennemsigtighed. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
28.05.20, 13:34
Nye Borgerlige står som eneste parti udenfor den aftale, som nu tvinger unge på indvandrertunge gymnasier. Læs mere
Af Harun Demirtas
28.05.20, 13:22
Mens borgerlige partier som De Konservative, Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti kaster sig over og opdigter historier om statsborgerskab for at score billige point, er vi almindelige borgere, der gennemgår det tåbelige og uoverskuelige system, nødt til at gå til tasterne for at nuancere debatten, hver gang de åbner munden og udtaler sig om emnet. Læs mere
Af Søren Gade
28.05.20, 13:00
Danskerne skal ikke betale for de gældsproblemer, som EU’s sydeuropæiske lande kæmper med – og som ikke er skabt af coronakrisen. Vi skal hjælpe de trængte lande. Men uden at blive til grin for egne penge. Læs mere