Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Avisen The Guardian, den ydre venstrefløj, holder ikke pause under krisen – det er de hvides skyld

Man bliver lidt træt, men ikke særligt overrasket.

Man fik naivt den tanke, at stærkt venstreorienterede medier som britiske The Guardian ville holde en smule lav profil med deres whitebashing, mens coronakrisen står på. Vi andre får ellers ofte nok at vide, at det der med udlændingepolitik skal pakkes væk, helst for stedse.

Sådan er det med udlændingepolitik, men selvfølgelig ikke med elitehvides had til alle andre hvide. Det kunne vi godt have sagt os selv.

Den britiske avis The Guardian kan bedst beskrives som en blanding af de danske dagblade Politiken og Information. Hov, glemte jeg at sige, at der skal ganges med en faktor tre-fire stykker? The Guardian er legepladsen for stærkt venstreorienterede journalister, der som politiske kommissærer anno Sovjetrusland 1917 udspyr deres galde over for majoritetssamfundet af hvide europæere, hvad enten det er her eller i USA.

I en grotesk propagandaartikel forsøger The Guardian at piske en stemning op imod hvide amerikanere. Alene titlen siger det hele:

”“Det er et emne om raceretfærdighed”: Sorte amerikanere dør i højere grad af covid-19 [corona]”

Vi tager et par eksempler fra den nykommunistiske artikel med særlig hang til had mod hvide:

“Guvernør JP Pritkzer fra Illinois anerkendte racismens rolle i delstatens reaktion på coronakrisen [min fremhævelse]…Det er svært at gøre op med tiår, måske århundreder af ulighed, hvad angår sundhed.”

“Vi ved, at sorte amerikanere er særligt sårbare. Dette er et socialt, økonomisk og racemæssigt emne”.

I den relativt lange artikel er der ingen andre forklaringer end de venstreorienterede. Det er socialt, socialt, socialt, og så er det racisme, racisme, racisme, og det er de hvide, der er bagmændene. Her er det vist for en gangs skyld ok at skrive bagmændene, thi først og fremmest angelsaksisk hvide mænd er racister i USA. Derpå kommer alle de andre hvide mænd skarpt forfulgt af de hvide kvinder.

Og så er der nogle strålende undtagelser såsom journalisterne på The Guardian og lignende medier. Hvad enten de har mere eller mindre pigmentering, kan disse journalister enes om, at den strukturelle, institutionelle og således allestedsværende racisme skyldes de hvide.

På den baggrund – som aldrig må antastes – er det muligt at producere affaldsjournalistik som bemeldte artikel i The Guardian.

Jeg regnede heller ikke med, at de politisk korrekte, vor tids kommunister, kunne tie stille ret længe under denne krise.

Jamen, så lad os da lege. Jeg er klar.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Rune Toftegaard Selsing
31.05.20, 23:16
Når den storforurenende produktion bliver flyttet ud af landet, tæller den ikke længere med i vores CO2-regnskab. Men vi kan få en dejlig følelse i maven Læs mere
Af Mikael Jalving
31.05.20, 10:00
Unionen, der var helt væk i de første måneder af coronakrisen, er tilbage. Nu med en chokdoktrin. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
30.05.20, 17:21
Hvad der ligner en helt uacceptabel handling fra politimandens side, ”berettiger” åbenbart mord og skud mod politiet. Republikanerne er - på sigt - på vej til at miste magten. Læs mere
Af Nauja Lynge
29.05.20, 21:52
Det er helt hen i vejret, da både Færøerne og Grønland er dele af den danske stat, og der er ikke nogen henstilling til, at man ikke rejser til disse dele af Rigsfællesskabet. Læs mere
Af Mikael Jalving
29.05.20, 16:34
Steder som Skt. Klemens ved Odense bliver stille og roligt underlagt stupid dominanskultur. Læs mere
Af Marie Høgh
29.05.20, 13:30
Selv folk, jeg troede var borgerlige helt ind i knoglerne, er blevet småsocialdemokratiske af coronakrisen. Læs mere
Af Nauja Lynge
28.05.20, 23:10
En demokratisk nation har krav på svar og gennemsigtighed. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
28.05.20, 13:34
Nye Borgerlige står som eneste parti udenfor den aftale, som nu tvinger unge på indvandrertunge gymnasier. Læs mere
Af Harun Demirtas
28.05.20, 13:22
Mens borgerlige partier som De Konservative, Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti kaster sig over og opdigter historier om statsborgerskab for at score billige point, er vi almindelige borgere, der gennemgår det tåbelige og uoverskuelige system, nødt til at gå til tasterne for at nuancere debatten, hver gang de åbner munden og udtaler sig om emnet. Læs mere
Af Søren Gade
28.05.20, 13:00
Danskerne skal ikke betale for de gældsproblemer, som EU’s sydeuropæiske lande kæmper med – og som ikke er skabt af coronakrisen. Vi skal hjælpe de trængte lande. Men uden at blive til grin for egne penge. Læs mere