<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Benægterne af den store udskiftning er antividenskabelige

En ideologi på linje med kommunisme må forklare denne benægtelse.

Matematiske modeller over den befolkningsmæssige udvikling i lande i Vesteuropa er næppe populære i de cirkler, der fastholder, at teorien om befolkningsudskiftning af de etniske vesteuropæere er en konspirationsteori. De politisk korrekte er dem, der tror på sammensværgelser, når de ser dunkle, onde kræfter af højreorienterede konstatere, at vesteuropæerne er ved at blive udskiftet med mennesker fra den tredje verden. De politisk korrekte er benægtere af virkeligheden, som den ser ud i disse år.

I et matematisk funderet studie har finske Kyösti Tarvainen, ansat ved Aalto Universitet, bl.a. undersøgt, hvordan befolkningsudviklingen vil forløbe mellem 2018 og år 2058, hvis niveauerne for indvandring i 2018 i Sverige, Danmark, Norge og Finland fortsætter. Bemærk at Kyösti Tarvainen ikke har valgt et år med ekstrem høj indvandring som i 2015 og 2016. Næ, han har valgt et år, hvor vi af vores politikere og journalister fik at vide, at der var helt styr på det med indvandringen.

Her følger resultaterne af den vigtigste af de fire figurer, som Kyösti Tarvainen har lavet på baggrund af officielle data. I tallene er der ikke taget højde for, at 3. generation og følgende generationer falder ud af statistikken. Der er heller ikke taget højde for de tilfælde, hvor f.eks. en etnisk svensk kvinde får børn med en etnisk tyrker. De reelle tal er med andre ord endnu værre, end resultaterne her viser.

Figur 2 fortæller, at etniske svenskere (alle tal er ca., da figuren ikke kan aflæses helt præcist) i 2018 udgjorde 75 pct. af befolkningen, i Norge 83 pct. i Danmark 86 pct. og i Finland 93 pct. (svensk-finner selvfølgelig med her). I år 2058 vil de tilsvarende tal hedde (baseret på fremskrivning fra 2018) 50 pct. i Sverige, i Norge 71 pct., i Danmark 72 pct. og i Finland 83 pct.

Tallene fortæller, at Sveriges politikere har været i særklasse vanvittige, at Norge og Danmark ligger næsten ens, og at Finland kom senere i gang med berigelse fra den 3. verden. Tendensen i alle fire lande er dog helt entydig: Udskiftning af de etniske nordboere.

Som Kyösti Tarvainen bl.a. skriver i artiklen:

”Årsagen til fornægtelsen af dette faktum [at der sker en befolkningsudskiftning] er helt klart ideologisk: Benægterne er tilhængere af ideen om det multikulturelle samfund. De vil derfor ikke erkende, at sandheden er, at multikulturen er en selvdestruktiv ideologi”.

Det kan man roligt sige, det med det selvdestruktive, men fortvivl ikke, thi Søren Pind, den tidligere justitsminister, skrev bl.a. således i Berlingske i går:

”Og uanset, hvad opviglere, alarmister og fanatikere påstår, så står Danmark i dag ikke svækket siden 2015 – tværtimod. Kriminaliteten falder fortsat, og økonomien vokser. Ja, der er integrationsproblemer, men ville man gøre op med projektmageriet og koncentrere sig om de enkelte problemvolder i stedet, ville vi inden alt for længe kunne løse de udfordringer, der er”.

Klart, klart, Søren Pind. Hvis man vil studere dette med kriminaliteten nærmere, kan man med fordel gå ind på hjemmesiden til den glimrende tænketank Unitos, der bl.a. har specialiseret sig i særkørsler fra Danmarks Statistik om kriminalitet blandt indvandrere og efterkommere sammenlignet med danskere.

Lad os glemme Søren Pind, denne særegne personlighed. Lad os nøjes med at konstatere, at de andre kalder os konspirationsteoretikere, når vi taler om den store udskiftning. Det er dem selv, der er benægtere. De må virkelig afsky videnskab, der dokumenterer, at de er langt ude.

Det må være underligt at være modstander af de kendsgerninger, funderet på klassisk videnskab, der når frem til, at de nordiske folk og næsten alle lande i Vesteuropa vil få et flertal fra den tredje verden, hvis den nuværende udvikling fortsætter.

Hvorfor er det sjovt at være benægter af det indlysende?

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Utku H. Güzel
22.01.21, 18:09
Sandheden er bare, at problemerne i det store mægtige land er blevet så store og tydelige for os alle sammen, at en farverig indsættelsesceremoni med kendte ansigter ikke kan rette op på tingene. Læs mere
Af Annika Smith
22.01.21, 15:13
At kendisser valfarter til Dubai er forkert - men desværre ikke ulovligt Læs mere
Af Marie Høgh
22.01.21, 12:00
I begæret efter at bekræfte, hvor ufejlbarlige vi er, kaster vi os hovedløst over fortiden – og glemmer, at ingen er uden fejl. Til alle tider. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
21.01.21, 18:09
Det glæder mig, at Altinget har læst mine analyser Læs mere
Af Martin Ågerup
21.01.21, 16:10
Hvis en beboer på et plejehjem falder, må plejepersonalet ikke træde til og forhindre faldet Læs mere
Af Søren Gade
21.01.21, 15:00
Det er på tide, at regeringen og Folketinget giver vores erhvervsliv et velment plaster til dets styrtblødende sår. For vi har et ansvar over for det danske erhvervsliv og for de mange mennesker, hvis levebrød er på spil. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
21.01.21, 09:48
Nok er Biden mere venlig, men europæerne skal fortsat bidrage mere Læs mere
Af Rune Lund
19.01.21, 13:50
Det er forudsætningen for, at S kunne danne regering Læs mere
Af Mikael Jalving
19.01.21, 09:21
Virksomheder går konkurs som aldrig før, mænd bliver sure, rejser sydpå eller migrerer, mens kvinder kan noget med rød maling. Læs mere