<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Tak til den danske regering for at hjælpe grækerne med et fly – og resten er elendighed

Minister for udlændinge, Mattias Tesfaye, kan da ikke for alvor tro på sit eget vrøvl.

Hør ham lige, den helt sikkert dygtige minister, der godt ved, hvad der står på spil, men som alle andre toneangivende politikere i Danmark er han en luskefis:

”Vi kommer ikke til at gøre noget, der er i strid med konventionerne.”

”Jeg har talt med andre, men ikke min tyske kollega. Men jeg ved, at da vi vedtog lovgivningen i 2017, var det vigtigt for os, at vi selvfølgelig overholder alle internationale konventioner, hvis vi tager nødbremsen i brug.”

Det er jo det sorteste vrøvl, og det ved ministeren godt. Selvfølgelig, selvsagt og aldeles uden tvivl kommer Danmark og de vesteuropæiske lande til at gøre godt og grundigt op med konventioner, der var slet tænkte fra begyndelsen og kun er blevet værre siden.

Det værste overhovedet ved den moderne vestlige tankegang er den forrykte og forkerte opfattelse af, hvad mennesket er. Mennesker, herunder grupper af mennesker, er naturligvis forskellige på gruppeniveau, og det forklarer, hvorfor Somalia er Somalia og Danmark – trods alt indtil videre – er Danmark.

Fortsætter masseindvandringen fra den tredje verden, vil Danmark – som Sverige for længst er blevet det – en underafdeling af den tredje verden, hvad enten det er den somaliske, palæstinensiske, pakistanske, tyrkiske, eller hvad ved jeg.

Det skuespil, der netop nu udspiller sig ved den græsk-tyrkiske grænse, er hele Vesteuropa i en nøddeskal. Uansvarlige politikere i store som små lande har igennem mange årtier inviteret mennesker herop i den afsindige tro, at der gemt inde bag personen fra den tredje verden i virkeligheden befandt sig en lille svensker, en lille dansker og så fremdeles.

Det er ikke officielt bekræftet, at græsk militær skulle have skudt og dræbt i hvert fald én indvandrer, der forsøgte at krydse grænsen ulovligt.

Hvis det er korrekt, må vi håbe, at det bliver det sidste dødsoffer. Vesteuropas ledere er dog snarest nødt til at indse, at det haster med at generhverve sansen for verden, som den ser ud.

Verden er samlet set ikke noget særligt rart sted, al menneskelig selvopholdelsesdrift til trods. Størstedelen af klodens indbyggere lever i umådeligt fattige lande, og mange hundrede millioner af dem ønsker derfor at komme til Vesteuropa og USA med flere, fordi europæere generelt skaber gode samfund.

Man kan sagtens forstå, at de misunder os, men under ingen omstændigheder må de komme herop, fordi de jo netop skaber de samme dårlige strukturer som i deres hjemlande, denne gang for vores velstand, skabt ved vores dygtighed.

Jo før vores eliter fatter dette essentielle, desto bedre for alle parter. Danskerne bliver sparet for ulykken ved det psykologiske, eksistentielle tab af hjemlandet, og de indvandrere, der må hjemrejse under rimelige forhold, vil kulturelt, religiøst og etnisk føle sig langt bedre til rette i det oprindelige hjemland.

Enhver med en smule sund fornuft ved, at jeg har ret i dette. Det er alene spørgsmålet, hvornår vi handler. Jo tidligere handling, jo mindre smerte.

Jo senere handling, jo mere Sverige, og det kan da kun kommunister i Enhedslisten og Det Radikale Venstre ønske.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Desiree Ohrbeck
26.02.21, 05:52
Børn bliver måske ikke så syge af Covid, men det gør deres bedsteforældre. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
25.02.21, 14:15
Brexit er elitens projekt og folket lider Læs mere
Af Annika Smith
25.02.21, 12:43
Vi har brug for et retorisk paradigmeskifte i dansk politik. Læs mere
Af Gitte Seeberg
25.02.21, 08:31
Loven åbner mulighed for historisk registrering af borgernes adfærd. Læs mere
Af Louis Jacobsen
24.02.21, 21:23
Det en stor fejltagelse, når Dennis Nørmark i søndagens Politiken kalder til intern klassekamp. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
24.02.21, 20:07
Lempelse af restriktioner er en kold kalkule om, hvor mange menneskeliv vi er villige til at ofre på bekostning af trivsel. Læs mere
Af Mikael Jalving
24.02.21, 13:30
Klimabevægelsen er kun lige begyndt at marchere. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
24.02.21, 13:05
I så fald risikerer man at få ”udsat” sit forskningsseminar. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
21.02.21, 16:59
Studier af race, køn, hvidhed og postkolonialisme er ikke forskning, men holdninger, der skaber had. Læs mere
Af Martin Ågerup
21.02.21, 16:21
Erfaringerne fra både forår og vinter viser lille risiko for, at smitten løber løbsk Læs mere