Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Er det nu, at Europa tager sin skæbne i egne hænder og standser yderligere indvandring med magt?

Vi bør yde al mulig støtte til grækerne, der ved at sætte hårdt mod hårdt viser, at de er villige til at forsvare deres - og dermed også vores - grænse.

Ethvert europæisk menneske vidste jo godt, at dette ville blive virkeligheden, og at vi ville være nødt til at stålsætte os, når vi blev tvunget til at sige nej til nogen som helst personer fra den tredje verden, der gerne vil ind til vores lande og nyde godt af de værdier, som europæere skaber.

Den græske regering fortjener al mulig støtte. Grækenland er et langt fattigere land end Danmark, men det er et europæisk land, som viser os vejen og siger stop for den uendelige strøm fra den tredje verden.

Tak, Grækenland. Med jeres beslutning om at sætte hårdt mod hårdt ved grænsen mod Tyrkiet viser I, at I er forposten i Europa, der er villige til at forsvare jeres og derfor vores grænse. I, Grækenland, viser ægte vilje til at forsvare Grækenlands og Europas kultur, religion og etniske ophav. I lever på fornemste vis op til jeres aner, de gamle grækere i antikken, som vi skylder så meget.

Og I, danske folketingspolitikere, kan for en gangs skyld gøre noget fornuftigt for andre menneskers penge. Kan I så se at få sendt et krigsskib, adskillige militærfly eller/og helikoptere samt et par hundrede soldater til den græsk-tyrkiske grænse for at vise ægte solidaritet og evigt venskab med det græske folk og dets regering, som vil bruge magt for at standse den næste runde af den store udskiftning af de etniske europæere.

Det er i en stund som denne, at danske politikere ville kunne vinde sig uvisnelig hæder ved at bruge statens tvangsmagt på den helt rigtige måde, nemlig ved forsvaret af den europæiske civilisation, som europæerne forsvarede sig i år 732 og i år 1683.

Hvad dælen nøler I efter?

I, de mest magtfulde mennesker i Danmark, vil jo alligevel inden for højst et par årtier blive tvunget til at udtænke planer for hjemsendelser for langt hovedparten af de allerede ankomne fra den tredje verden. I hader, at jeg siger det, men I ved godt i jeres lønkammer, at jeg har ret.

Hvad med at begynde før end senere? Så bliver den samlede smerte for alle mindre. Vi venter på jer. I kan begynde med at hjælpe Grækenland.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
29.03.20, 09:30
Vi står over for ikke én eller to plager, men fire. Hyp-hyp! Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
28.03.20, 20:42
Jeg er ensporet og har derfor læst den ca. 15 gange. Læs mere
Af Alex Vanopslagh
27.03.20, 17:13
Corona-krisen er besværlig at håndtere politisk. Og selvom tiden er ikke til politisk skyttegravskrig og rævekager, er der dog en række politiske diskussioner, der efterhånden trænger sig på. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
27.03.20, 13:30
Der er andet og mere end Netflix og news at holde sig til. Find ind i litteraturens store fortællinger, der kan vise os menneskets sårbarhed og sætte vores udsatte tilværelse i perspektiv. Læs mere
Af Henrik Højlund
27.03.20, 12:18
For mange af os er det lidt som en ferie, men så alligevel ikke. Vi savner hverdagen med alle dens konsekvensfuldhed. Læs mere
Af Isabella Arendt
27.03.20, 07:36
Selv om der bestemt også er behov for sild og øl fra Bilka, så vil jeg bestemt mene, at behovet for åndelighed er større påskemorgen. Det ville klæde de borgerlige partier at kæmpe bare en anelse for også vores kulturelle og åndelige liv i denne tid – ikke kun vores forbrug. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
26.03.20, 20:49
Det ved vi ikke, men kombinationen af en enorm uproduktiv indvandrerbefolkning – i snit – og en økonomisk nedsmeltning gør det til en mulighed, til en sandsynlighed. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
26.03.20, 15:58
Med Covid-19 som undskyldning bliver demokratiet sat helt ud af kraft i Ungarn Læs mere
Af Signe Munk
26.03.20, 15:30
Vi skal rose hinanden, for danskerne har gjort det, som skulle til. Det, man bør, og ikke det, man har lyst til. Vi er mennesker med sociale behov, så isolation er faktisk ret svært for de fleste. Men det går godt. Læs mere
Af Nauja Lynge
26.03.20, 12:16
Privathospitaler er blevet bedt om at lukke og aflevere udstyr, selvom de kan lukke ned med én dags varsel. Er det rigtigt at gøre? Læs mere