<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Tak til SAS og borgerlige politikere for at vise, hvor jeres virkelige sympatier ligger

At de ikke forstår det, er det egentligt afslørende.

Vi står i et vandskel i disse år. Skal Danmark og størstedelen af Vesteuropa overgå til at være et blot beboet område for alverden fra Stormellemøsten og Subsahara, eller vil danskerne og vesteuropæerne generobre retten til deres hjemlande – de eneste, de har – gennem standsning af al yderligere ikkevestlig indvandring og påbegyndelse af omfattende programmer for hjemsendelse af hovedparten af de fremmede?

Dét er spørgsmålet, og det ved vi nationalkonservative godt. Vi er ganske klar over, at dette er et eksistentielt anliggende.

Det forunderlige er, at vores modstandere ikke aner det, ikke har gnist af tanke om, hvad der står på spil, uanset om de eller vi går af med sejren.

Hvis jeg var globalist, ville jeg gå stille med dørene og lade være med at bralre op om, hvor meget jeg foragter etniske danskere, svenskere, nordmænd og andre europæiske folk. Så ville jeg så stille som muligt arbejde for, at mennesker fra den tredje verden bliver flere og flere, og jeg ville sende beroligende, intetsigende meldinger afsted til offentligheden.

Men globalisterne har som sagt ingen idé om, hvad der foregår, og de forstår derfor heller ikke, at mange etniske danskere, andre skandinaver og andre europæere kan blive sure over at blive hånet og nedgjort.

Det er selvfølgelig SAS’ reklame, jeg taler om. Budskabet om at det skandinaviske slet ikke eksisterer, er et led i den lange løgnagtige kæde, der al af magt vil dekonstruere nationen og i dette tilfælde det etniske og kulturelle fællesskab, der binder nordmænd, svenskere og danskere sammen.

I en bedre verden ville det blot være morsomt, fordi det er så åbenlyst forkert. Et barn kunne have gjort det bedre. Blot som et eksempel: At afgrøden rug første gang opdagedes i det nuværende Tyrkiet for tusinder af år siden, ændrer ikke ved, at rug og således rugbrød er en særdeles skandinavisk, ja nordisk, ting. Kun en politisk korrekt med en diagnose af en virkelighedsopfattelse kan sige andet. Og sådan kan man fortsætte.

At tænke sig at det skulle komme dertil, at jeg kan rose DR, der ved et faktatjek har afsløret det forbløffende vrøvl, er dog noget. Tak DR, jeg går stadig ind for, at I skal fratages enhver statsstøtte, men roses den, der roses bør.

Hvem har så fra politisk hold vist, hvor de står henne i denne sag? Det har interessant nok især borgerlige politikere. Det er folk fra fjerde politiske kartoffelrække som min medblogger Jens-Kristian Lütken, der slet ikke kan styre sig af bare iver efter at lefle for den politiske korrekthed, som i mangel af bedre kan kaldes en slags nykommunisme. ”Gadekærsnationalisterne” kalder han os og forstår slet ikke, at hans egen mangel på indsigt får den forsøgte fornærmelse til at blive en hån over ham selv.

På et meget højere politisk niveau – kun et højere politisk, intellektuelt er det lige så lavt som Jens-Kristian Lütkens – kunne Venstres formand og statsministerkandidat Jakob Ellemann-Jensen skrive følgende på twitter:

”Altså... (shitstorm på vej) Den dér reklame fra SAS viser skandinaver som entreprenante og rejselystne typer, der bliver inspireret af snedige ting fra hele verden, og forfiner eller forbedrer det, vi har med hjem. Det er da et OK skudsmål! Hvad er det, folk er rasende over...?

Det virkeligt interessante er naturligvis, at Jakob Ellemann-Jensen givetvis er ægte forbavset over, at danskerne, som de er flest, ikke synes, at SAS’ reklame er særligt god for nu at sige det pænt.

Det borgerlige Danmarks statsministerkandidat har dermed bevist adskilligt:

  1. Han er irrelevant som statsminister, fordi der alligevel ikke vil ske nogen som helst ændringer i den førte politik, som udskifter danskerne som folk.
  2. Han viser, at han intellektuelt kører på lavt blus. Hvis han var et hurtigere dyr i skoven, ville han forsøge at holde på de mange vælgere, som ikke synes, at det er sagen at omdanne Danmark til en variant af et shithole country for nu at lade mig inspirere af ham der, der ser ud til at få fire år mere.
  3. Han har endeligt vist, at han er fuldstændig ligeglad med de danskere fra underklassen, arbejderklassen, den lavere middelklasse og efterhånden bredere dele af middelklassen, der betaler prisen for den vanvittige indvandring. Tak til Jakob Ellemann-Jensen for at tone rent flag her.

Det meget deprimerende er selvfølgelig, at den politiske kaste herhjemme og i det øvrige Vesteuropa er villig til at føre deres eget folk til etnisk og kulturel udslettelse uden at blinke.

Det opmuntrende er, at den politiske klasse, den kulturelle klasse, erhvervsklassen og medieklassen generelt er så ringe til at analysere, hvad der foregår, at det ikke kan vare ved.

Man kan ikke bevare sin magt, hvis man vedblivende ikke forstår, hvad der foregår i verden.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Nauja Lynge
30.09.20, 16:06
Chefen for Arktisk Kommando, generalmajor Kim Jørgensen er et godt bud på en ny forsvarschef. Læs mere
Af Rune Lund
30.09.20, 12:23
- der er råd til både grøn omstilling og velfærd Læs mere
Af Harun Demirtas
30.09.20, 07:59
Er du i tvivl om, hvad der skal ske med Kofod, kære statsminister? Så spørg dig selv: hvad hvis det var min datter? Men der er åbenbart forskel på folk. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
29.09.20, 22:27
De storladne tanker har meget lidt med virkeligheden at gøre. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
29.09.20, 18:40
Forstå det nu, Folketing. Vi har brug for et mobilt politi og ikke mursten. Læs mere
Af Alex Vanopslagh
29.09.20, 16:26
Det skal gøres nemmere at bruge mere tid med sine små børn, hvis man for en periode ønsker at tjekke lidt ud fra hamsterhjulet. Det har familier meget ringe muligheder for i den socialdemokratiske velfærdmaskine. Læs mere
Af Nauja Lynge
29.09.20, 11:38
Vi er i rigsfællesskabet en betydende magt i Arktis. Står vi ikke klippestærkt fast på det, ender vores stat som et militært tomrum.   Læs mere
Af Mikael Jalving
29.09.20, 09:24
Ikke se, ikke høre. Hvis vi lader som om, det ikke eksisterer, forsvinder det nok. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
28.09.20, 15:29
Trump burde kunne trække Nobels Fredspris hjem, selvom det skurrer lidt i ørene. Læs mere
Af Isabella Arendt
28.09.20, 11:49
Når LA fremlægger et forslag om fradrag for at passe egne børn bevæger de sig i en verden, hvor alle forældre arbejder, tjener godt og ikke bliver syge. Sådan er virkeligheden ikke. Hvis man FAKTISK til give familier frihed til at passe egne børn, så må og skal det gælde alle familier. Læs mere