<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Tak til SAS og borgerlige politikere for at vise, hvor jeres virkelige sympatier ligger

At de ikke forstår det, er det egentligt afslørende.

Vi står i et vandskel i disse år. Skal Danmark og størstedelen af Vesteuropa overgå til at være et blot beboet område for alverden fra Stormellemøsten og Subsahara, eller vil danskerne og vesteuropæerne generobre retten til deres hjemlande – de eneste, de har – gennem standsning af al yderligere ikkevestlig indvandring og påbegyndelse af omfattende programmer for hjemsendelse af hovedparten af de fremmede?

Dét er spørgsmålet, og det ved vi nationalkonservative godt. Vi er ganske klar over, at dette er et eksistentielt anliggende.

Det forunderlige er, at vores modstandere ikke aner det, ikke har gnist af tanke om, hvad der står på spil, uanset om de eller vi går af med sejren.

Hvis jeg var globalist, ville jeg gå stille med dørene og lade være med at bralre op om, hvor meget jeg foragter etniske danskere, svenskere, nordmænd og andre europæiske folk. Så ville jeg så stille som muligt arbejde for, at mennesker fra den tredje verden bliver flere og flere, og jeg ville sende beroligende, intetsigende meldinger afsted til offentligheden.

Men globalisterne har som sagt ingen idé om, hvad der foregår, og de forstår derfor heller ikke, at mange etniske danskere, andre skandinaver og andre europæere kan blive sure over at blive hånet og nedgjort.

Det er selvfølgelig SAS’ reklame, jeg taler om. Budskabet om at det skandinaviske slet ikke eksisterer, er et led i den lange løgnagtige kæde, der al af magt vil dekonstruere nationen og i dette tilfælde det etniske og kulturelle fællesskab, der binder nordmænd, svenskere og danskere sammen.

I en bedre verden ville det blot være morsomt, fordi det er så åbenlyst forkert. Et barn kunne have gjort det bedre. Blot som et eksempel: At afgrøden rug første gang opdagedes i det nuværende Tyrkiet for tusinder af år siden, ændrer ikke ved, at rug og således rugbrød er en særdeles skandinavisk, ja nordisk, ting. Kun en politisk korrekt med en diagnose af en virkelighedsopfattelse kan sige andet. Og sådan kan man fortsætte.

At tænke sig at det skulle komme dertil, at jeg kan rose DR, der ved et faktatjek har afsløret det forbløffende vrøvl, er dog noget. Tak DR, jeg går stadig ind for, at I skal fratages enhver statsstøtte, men roses den, der roses bør.

Hvem har så fra politisk hold vist, hvor de står henne i denne sag? Det har interessant nok især borgerlige politikere. Det er folk fra fjerde politiske kartoffelrække som min medblogger Jens-Kristian Lütken, der slet ikke kan styre sig af bare iver efter at lefle for den politiske korrekthed, som i mangel af bedre kan kaldes en slags nykommunisme. ”Gadekærsnationalisterne” kalder han os og forstår slet ikke, at hans egen mangel på indsigt får den forsøgte fornærmelse til at blive en hån over ham selv.

På et meget højere politisk niveau – kun et højere politisk, intellektuelt er det lige så lavt som Jens-Kristian Lütkens – kunne Venstres formand og statsministerkandidat Jakob Ellemann-Jensen skrive følgende på twitter:

”Altså... (shitstorm på vej) Den dér reklame fra SAS viser skandinaver som entreprenante og rejselystne typer, der bliver inspireret af snedige ting fra hele verden, og forfiner eller forbedrer det, vi har med hjem. Det er da et OK skudsmål! Hvad er det, folk er rasende over...?

Det virkeligt interessante er naturligvis, at Jakob Ellemann-Jensen givetvis er ægte forbavset over, at danskerne, som de er flest, ikke synes, at SAS’ reklame er særligt god for nu at sige det pænt.

Det borgerlige Danmarks statsministerkandidat har dermed bevist adskilligt:

  1. Han er irrelevant som statsminister, fordi der alligevel ikke vil ske nogen som helst ændringer i den førte politik, som udskifter danskerne som folk.
  2. Han viser, at han intellektuelt kører på lavt blus. Hvis han var et hurtigere dyr i skoven, ville han forsøge at holde på de mange vælgere, som ikke synes, at det er sagen at omdanne Danmark til en variant af et shithole country for nu at lade mig inspirere af ham der, der ser ud til at få fire år mere.
  3. Han har endeligt vist, at han er fuldstændig ligeglad med de danskere fra underklassen, arbejderklassen, den lavere middelklasse og efterhånden bredere dele af middelklassen, der betaler prisen for den vanvittige indvandring. Tak til Jakob Ellemann-Jensen for at tone rent flag her.

Det meget deprimerende er selvfølgelig, at den politiske kaste herhjemme og i det øvrige Vesteuropa er villig til at føre deres eget folk til etnisk og kulturel udslettelse uden at blinke.

Det opmuntrende er, at den politiske klasse, den kulturelle klasse, erhvervsklassen og medieklassen generelt er så ringe til at analysere, hvad der foregår, at det ikke kan vare ved.

Man kan ikke bevare sin magt, hvis man vedblivende ikke forstår, hvad der foregår i verden.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
19.04.21, 15:23
Kineserne klasker sig på lårene af grin over USA’s og Vesteuropas kurs mod den multietniske afgrund. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
18.04.21, 14:30
Hallo, hallo, er du til stede, Lars? Læs mere
Af Mikael Jalving
18.04.21, 10:00
Tak til den store tyske menneskekender Arthur Schopenhauer, der allerede for 200 år siden slog fast, at viljen er umættelig og ideologisk. Læs mere
Af Nauja Lynge
17.04.21, 17:57
Samtidig bæver jeg ved reaktionerne fra både EU og Danmark. Læs mere
Af Martin Ågerup
17.04.21, 13:09
Fastholdelsen af forsamlingsforbud på 10 tilsidesætter en grundlovssikrede rettigheder uden saglig grund Læs mere
Af Marie Høgh
16.04.21, 14:00
Hvis du tror, at socialdemokraterne er nationalkonservative, er du faldet for et snedigt orkestreret blændværk. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
16.04.21, 11:35
Der er desværre nu kun ét parti i Danmark, som ikke køber Socialdemokratiets nye absurde samfundskontrakt. Læs mere
Af Isabella Arendt
16.04.21, 08:11
Der er brug for decentralisering. Der er brug for en helt grundlæggende erkendelse af, at der i Danmark er millioner af voksne mennesker, som selv kan tage ansvar for deres liv og hverdag. Læs mere
Af Henrik Dahl
15.04.21, 23:42
Vi er inødt til at genoverveje hele det spørgsmål om indoktrinering i folkeskolen, man diskuterede i 1970’erne. Der skal være metodefrihed og åbenhed i folkeskolen. Men der må også være nogle retningslinjer som sikrer, at det kontroversielle ikke bliver forklædt som det ukontroversielle. Læs mere