Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Tak til SAS og borgerlige politikere for at vise, hvor jeres virkelige sympatier ligger

At de ikke forstår det, er det egentligt afslørende.

Vi står i et vandskel i disse år. Skal Danmark og størstedelen af Vesteuropa overgå til at være et blot beboet område for alverden fra Stormellemøsten og Subsahara, eller vil danskerne og vesteuropæerne generobre retten til deres hjemlande – de eneste, de har – gennem standsning af al yderligere ikkevestlig indvandring og påbegyndelse af omfattende programmer for hjemsendelse af hovedparten af de fremmede?

Dét er spørgsmålet, og det ved vi nationalkonservative godt. Vi er ganske klar over, at dette er et eksistentielt anliggende.

Det forunderlige er, at vores modstandere ikke aner det, ikke har gnist af tanke om, hvad der står på spil, uanset om de eller vi går af med sejren.

Hvis jeg var globalist, ville jeg gå stille med dørene og lade være med at bralre op om, hvor meget jeg foragter etniske danskere, svenskere, nordmænd og andre europæiske folk. Så ville jeg så stille som muligt arbejde for, at mennesker fra den tredje verden bliver flere og flere, og jeg ville sende beroligende, intetsigende meldinger afsted til offentligheden.

Men globalisterne har som sagt ingen idé om, hvad der foregår, og de forstår derfor heller ikke, at mange etniske danskere, andre skandinaver og andre europæere kan blive sure over at blive hånet og nedgjort.

Det er selvfølgelig SAS’ reklame, jeg taler om. Budskabet om at det skandinaviske slet ikke eksisterer, er et led i den lange løgnagtige kæde, der al af magt vil dekonstruere nationen og i dette tilfælde det etniske og kulturelle fællesskab, der binder nordmænd, svenskere og danskere sammen.

I en bedre verden ville det blot være morsomt, fordi det er så åbenlyst forkert. Et barn kunne have gjort det bedre. Blot som et eksempel: At afgrøden rug første gang opdagedes i det nuværende Tyrkiet for tusinder af år siden, ændrer ikke ved, at rug og således rugbrød er en særdeles skandinavisk, ja nordisk, ting. Kun en politisk korrekt med en diagnose af en virkelighedsopfattelse kan sige andet. Og sådan kan man fortsætte.

At tænke sig at det skulle komme dertil, at jeg kan rose DR, der ved et faktatjek har afsløret det forbløffende vrøvl, er dog noget. Tak DR, jeg går stadig ind for, at I skal fratages enhver statsstøtte, men roses den, der roses bør.

Hvem har så fra politisk hold vist, hvor de står henne i denne sag? Det har interessant nok især borgerlige politikere. Det er folk fra fjerde politiske kartoffelrække som min medblogger Jens-Kristian Lütken, der slet ikke kan styre sig af bare iver efter at lefle for den politiske korrekthed, som i mangel af bedre kan kaldes en slags nykommunisme. ”Gadekærsnationalisterne” kalder han os og forstår slet ikke, at hans egen mangel på indsigt får den forsøgte fornærmelse til at blive en hån over ham selv.

På et meget højere politisk niveau – kun et højere politisk, intellektuelt er det lige så lavt som Jens-Kristian Lütkens – kunne Venstres formand og statsministerkandidat Jakob Ellemann-Jensen skrive følgende på twitter:

”Altså... (shitstorm på vej) Den dér reklame fra SAS viser skandinaver som entreprenante og rejselystne typer, der bliver inspireret af snedige ting fra hele verden, og forfiner eller forbedrer det, vi har med hjem. Det er da et OK skudsmål! Hvad er det, folk er rasende over...?

Det virkeligt interessante er naturligvis, at Jakob Ellemann-Jensen givetvis er ægte forbavset over, at danskerne, som de er flest, ikke synes, at SAS’ reklame er særligt god for nu at sige det pænt.

Det borgerlige Danmarks statsministerkandidat har dermed bevist adskilligt:

  1. Han er irrelevant som statsminister, fordi der alligevel ikke vil ske nogen som helst ændringer i den førte politik, som udskifter danskerne som folk.
  2. Han viser, at han intellektuelt kører på lavt blus. Hvis han var et hurtigere dyr i skoven, ville han forsøge at holde på de mange vælgere, som ikke synes, at det er sagen at omdanne Danmark til en variant af et shithole country for nu at lade mig inspirere af ham der, der ser ud til at få fire år mere.
  3. Han har endeligt vist, at han er fuldstændig ligeglad med de danskere fra underklassen, arbejderklassen, den lavere middelklasse og efterhånden bredere dele af middelklassen, der betaler prisen for den vanvittige indvandring. Tak til Jakob Ellemann-Jensen for at tone rent flag her.

Det meget deprimerende er selvfølgelig, at den politiske kaste herhjemme og i det øvrige Vesteuropa er villig til at føre deres eget folk til etnisk og kulturel udslettelse uden at blinke.

Det opmuntrende er, at den politiske klasse, den kulturelle klasse, erhvervsklassen og medieklassen generelt er så ringe til at analysere, hvad der foregår, at det ikke kan vare ved.

Man kan ikke bevare sin magt, hvis man vedblivende ikke forstår, hvad der foregår i verden.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Louis Jacobsen
12.07.20, 20:53
Til efteråret planlægges det at hæve pensionsalderen yderligere, det går ikke. Læs mere
Af Gitte Seeberg
12.07.20, 09:28
Når en regering griber til så omfattende og indgribende foranstaltninger som forsamlingsforbud, mulighed for at tvangsvaccinere borgere, tvangslukning af store dele af erhvervslivet, lukning af domstolene og neddrosling af medier som TV 2 og DR og grænselukninger, så skal beslutningerne kunne retfærdiggøres og forsvares. Lad os komme tilbage til normale retstilstande nu. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
11.07.20, 16:35
Den totalitære techgigant tåler ikke ytringsfrihed. Læs mere
Af Mikael Jalving
11.07.20, 11:00
Biologi betyder også noget, og tak for det. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
11.07.20, 10:21
Vi bliver nødt til at forholde os til, om udlændinge skal bestemme, hvem der må være i Danmark. Læs mere
Af Marie Høgh
10.07.20, 16:30
Det er bekymrende, at det eneste, der kan samle borgerligheden, er kampen mod islam. For hvis der er noget, vores egen kultur har brug for, er det et selvopgør. Læs mere
Af Martin Ågerup
09.07.20, 16:51
Sidste blog i sommerserien: Sådan kan de borgerlige trække Danmark i en blå retning Læs mere
Af Peter Kofod
09.07.20, 15:20
Angela Merkel risikerer at ødelægge Europa med sin planlagte reform af EU´s asylpolitik. Hendes "wir schaffen das"-politik spøger stadig. Læs mere
Af Isabella Arendt
09.07.20, 11:42
Del 2 i mine tanker her hen over sommeren. Tanker om borgerligheden i fremtiden og de borgerlige partiers mulighed for at finde noget at være fælles om. I dag skal det handle lidt om, at vi har glemt at sætte borgerens magt i centrum. Vi skal kæmpe for folkestyret helt lokalt og sikre, at der ikke er længere i skole, end at børnene kan cykle dertil. Læs mere