Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

På besøg i Morten Uhrskovs hjerne

Kun for de indviede – og så læserne.

Tillad mig at give et forhåbentlig nærmere indblik i min forestilling om verden, som den har taget sig ud siden slutningen af 1990’erne.

Mine modstandere vil se sig bekræftede i, at jeg er ude, hvor kragerne vender, og det er mit håb, at mine allierede på en klar måde kan se, hvorfor jeg mener og skriver, som jeg gør.

Den nuværende udvikling i Danmark og Vesteuropa vil med fuldstændig sikkerhed lægge europæisk civilisation i graven, hvis den fortsætter, hvilket den derfor heller ikke gør. Men lad os lige holde fast i det med europæisk civilisation og graven.

Indtil ca. midten af 1970’erne var det fortsat en selvfølge, at etniske europæere først og fremmest boede og levede i Europa. Samtidig levede andre folkegrupper på andre kontinenter. Læg vel mærke til, at der gik omtrent 30 år fra afslutningen af nazismens og anden verdenskrigs rædsler, før venstrefløjen hos europæerne fik den syge idé at tillade masseindvandring - og fik denne idé gennemført - fra lande uden for Europa.

Det var sket i en række lande som Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Holland og Belgien allerede i 1950’erne og 1960’erne, men det tog først for alvor fart fra 1970’erne, skønt britiske Enoch Powell så det længe før alle andre.

Fra ca. midten af 1970’erne havde den europæiske venstrefløj – den meget yderligtgående af den vel at mærke – sat sig så tungt på meningsdannelsen, at det var muligt at gennemføre en politik, der med sikkerhed ville forandre Europa for stedse.

Vi kender det herhjemmefra med udlændingeloven af 1983. I Sverige kørte det allerede på skinner med begyndelse i perioden 1968-1975, og sådan kan man fortsætte.

Den europæiske identitet skulle ophæves. Diskrimination, som betyder at skelne mellem f.eks. forskellige etniske grupper – blev fra nu af ordet, der skulle svine enhver kritiker af masseindvandringen til. Sammen med ordet racisme, begrebet offer for voldsom inflation fra begyndelsen, indtrådte nu en absurd situation, hvor det blev forlangt af de magthavende eliter, at alle rettede ind og accepterede, at europæerne blev koloniseret af Afrika og Asien.

Ca. 45 år efter ved vi så nogenlunde, hvad resultatet af denne etniske, religiøse og kulturelle blanding har været, og vi ved derfor også, hvad midlet imod vanviddet er, nemlig hjemsendelser i massivt omfang.

I dette indlæg opfordrer jeg læserne til at give de utallige eksempler på, at jeg har ret, både herhjemmefra og fra vores brødre og søstre i de øvrige europæiske folk.

Der er mange ting, jeg ikke kan, men jeg ved til gengæld, at jeg er god til at snuse mig frem til, hvad der virkeligt tæller:

Det gør en kombination af fælles kultur, religion og etnisk tilhørsforhold. Hvor der er en høj grad af samstemmighed mellem disse tre ting, vil der være en rimelig grad af fred. Det vil der især, hvis dem, vi taler om, er europæere af etnicitet.

Venstrefløjen hader mig for at sige dette, men det gør det ikke mindre sandt.

Det var det besøg i Morten Uhrskovs hjerne.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
24.02.20, 18:13
Tal fra den nye tænketank Unitos viser tydeligt, at det er på høje tid at sende de personer, som har kvitteret for let adgang til Danmark med kriminalitet og klanmentalitet, væk herfra. Læs mere
Af Jens Kindberg
24.02.20, 13:38
Er danske politikere virkelig så langt fra almindelige borgere, som den tidligere statsminister afslører i et indlæg på Facebook, hvor han brokker sig over p-forholdene i København. Læs mere
Af Utku H. Güzel
23.02.20, 14:43
Selvom det står klart, at krigen i Syrien er skabt af udefrakommende grunde, og at de vestlige lande har en meget stor finger med i spillet, så prøver man fortsat at skabe en anden historie. Det er til at brække sig over. Læs mere
Af Mikael Jalving
23.02.20, 10:30
Dannelse skal hverken afspejle eller efterligne demokratiet, men hæve det, kvalificere det, ja, muliggøre det. Læs mere
Af Martin Ågerup
22.02.20, 00:34
Den danske SU er i forvejen den mest generøse i verden Læs mere
Af Nauja Lynge
21.02.20, 18:06
Folketingets partier har givet samtykke til, at dansk fregat indgår i fransk hangarskibsgruppe, selvom franske interesser ikke flugter med de danske. Det kræver, at Danmark justerer sin arktiske politik. Læs mere
Af Marie Høgh
21.02.20, 13:45
Hvis samtykkeloven bliver en realitet, kvæles det personlige ansvar, tilliden og friheden i slipstrømmen på #MeToo, der næres af mistillid mellem kønnene. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
20.02.20, 19:18
Her kommer min kommentar helt uden Debatten. Læs mere
Af Søren Gade
20.02.20, 15:30
Hvorfor er vores unge blevet så kropsfikserede? Påvirkning fra medierne og influencere bærer med deres deres udstilling af nogle ofte absurde idealer en stor del af skylden for det, der kan ende galt. Læs mere