Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Steen Nørskov fra Deadline totalt til grin i interview med Tommy Robinson

Det går muntert for sig i den fagre, nye, politisk korrekte verden. Underholdningsværdien er uovertruffen.

Jeg havde i går lørdag den store ære at sidde med til bords på en københavnsk restaurant, hvor engelske Tommy Robinson var til stede. Tommy Robinson er lige så karismatisk i virkeligheden, som man får indtryk af, når man ser klip med ham på youtube eller andre steder.

Tommy Robinson er en hyper velbegavet arbejderklassedreng fra Luton lige nord for London. Han har haft en omskiftelig karriere, fra den ufrugtbare rolle som deltager i slagsmål i forbindelse med fodboldkampe til ufrivillig gæst i Hotel Gitterly med grotesk langvarige domme foranlediget af en politisk korrekt elite, der er bange for mennesker som Tommy Robinson.

I går lørdag modtog Tommy Robinson Trykkefrihedsselskabets årlige ytringsfrihedspris for sit modige og uselviske arbejde med at dokumentere ikke mindst islamiseringen af de engelske byer og især den seksuelle udnyttelse af engelske piger – ofte under 15 år – sat i system først og fremmest af pakistanske mænd.

I går aftes blev Tommy Robinson så interviewet i Deadline, som til lejligheden havde valgt den tungest kørende vært, der til gengæld er den mest politisk korrekte. Hans navn er Steen Nørskov. Interviewet faldt – av, av, av – ikke heldigt ud for Steen Nørskov.

Gentagne gange og efterhånden mere og mere febrilsk forsøgte Steen Nørskov sig med løgnehistorier om Tommy Robinson, som lynhurtig i replikken svarede, at

”Har du prøvet at finde beviser for det, de skriver?”

”Har du fundet nogen?”

Hvortil Steen Nørskov svarer, at facebook – som har lukket Tommy Robinsons konto for længst – har ”slettet det”.

Hertil svarede Tommy Robinson med et modspørgsmål:

”Tror du ikke, at en journalist ville have kopieret mine opslag og skrevet om dem?”

Steen Nørskov forsøgte helt lamt:

”Det var ifølge BBC det, der stod i opslagene”

Efter lidt her og der siger Tommy Robinson:

”Det er ren løgn. Hvis det var sandt, ville der være beviser på det”

”Ingen i mainstream-medierne har fremlagt nogen beviser for de her opslag”

Derefter slår Tommy Robinson fast, at facebooks talsmand i Danmark ikke har kunnet fremlægge beviser på, at Tommy Robinson skulle have sagt noget ulovligt.

Derpå forsøger Steen Nørskov at sidestille Tommy Robinson med Anjem Choudray, en fanatisk muslim med et britisk pas og dømt for terrorisme ved sin støtte til Islamisk Stat. En ledende britisk politimand ser ud til at styrke Steen Nørskovs sag. Derpå siger Tommy Robinson:

”Skal jeg læse en udtalelse op fra chefen for antiekstremistenheden? Da jeg var leder af English Defence League, kategoriserede han den ikke som en højreekstremistisk organisation”.

Og kort derefter:

”Politiet tillod, at vores døtre blev gruppevoldtaget af bander af mænd. Kan vi stole på den politimand der? Han lyver.”

Steen Nørskov må blive ved, thi han kan ikke andet. Han er jo sat i verden for at mistænkeliggøre Tommy Robinson, som nu skal svare på, om det hele er en sammensværgelse. Tommy Robinson replicerer:

"Nej, det er en globaliseringsdagsorden, som ønsker åbne grænser og massemigration. Og alle, der taler imod den og fremhæver problemerne ved den, som gør befolkningen opmærksom på den..." (her afbrydes Tommy Robinson af studieværten).

Steen Nørskov pippede et par gange til, men kunne ikke fjerne beviserne på, at han var blevet afsløret som den udygtige forsvarer af den politiske korrekthed.

Man må ønske DR2’s Deadline tillykke. Sjældent har en studievært fået så mange verbale tæsk som i går aftes. Sjældent er vores eliters sørgelige intellektuelle formåen blevet gjort så grundigt til grin.

Tak til Steen Nørskov for at udstille sig selv og institutionen DR på en så formfuldendt måde.

P.S.

Facebooks totalitære censur gør, at jeg ikke linker direkte til dette blogopslag på bemeldte side, der må have en form for kommunisme som forbillede. I stedet vil jeg nøje mig med at skrive, at man kan gå ind på JP-blogs, hvis man vil læse dette indlæg. Hvis jeg nemlig så meget som nævner Tommy Robinsons navn på facebook, vil jeg som minimum få langvarig karantæne, muligvis få min konto deaktiveret, som det er sket for Lars Hedegaard og Aia Fog. Mere om det næste gang.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
11.08.20, 20:35
Det er et af de groveste anslag mod mennesker, der tjener mere end andre, at de får mindre udbetalt end nogle, der tjener mindre. Læs mere
Af Jens Kindberg
11.08.20, 07:11
Sønderborg, Mariagerfjord og Skive – det er de 3 steder i Jylland, hvor det giver mere mening at spille på rød på kasinoet i Munkebjerg end at sætte penge i mursten. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
10.08.20, 14:30
Kvinders adgang til ordination har ikke noget med kvindeundertrykkelse at gøre; det er et teologisk spørgsmål. Der er stadig sogne i Danmark, hvor kvinder ikke kan få embede. Men krav om kønskvotering fremmer ikke ligestillingen, men undertrykker friheden for kirken til at indrette sig, som dens teologi og tro bestemmer det. Læs mere
Af Christina Egelund
10.08.20, 12:39
Det er både rationelt og rigtigt at gøre, og burde være en selvfølge for de fleste politiske partier i Danmark. Helt bizar bliver debatten, når det påstås, at de 200 kvoteflygtninge er med til at sætte selve danskheden under pres. Smålighed er ikke en dansk værdi. Læs mere
Af Mikael Jalving
10.08.20, 12:00
Vi andre pragmatikere må få det bedste ud af tingene, som de er. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
10.08.20, 00:34
EU skal indføre sanktioner overfor Europas sidste diktator Læs mere
Af Mikael Jalving
09.08.20, 10:00
Vi har brug for at se os lidt over skulderen. Vi kan også kalde det historisk dannelse. Læs mere
Af Nauja Lynge
07.08.20, 20:31
Vejen frem er ikke at hakke på de unge, for uden deres opbakning løser vi ikke coronakrisen. De fleste vil gerne være påpasselige og er mere tolerante over for byens diversitet end mange ældre.   Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
07.08.20, 18:08
Danske aviser vælger at citere den nok mest krigsglade mand, John Bolton, i Washington D.C. Hvorfor? Læs mere
Af Marie Høgh
07.08.20, 15:30
Kritikken af DF'erens udmeldinger om kristendommen afslører det dybe dannelseshul, han taler ind i. Læs mere