<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Massevoldtægter i Finland er begået af ikkevestlige – danske medier skriver intet om det

Alle dømte er arabere, afghanere eller andre fra ikkevestlige lande.

Jeg har selv været for langsom, indrømmet. Jeg burde have fulgt sagen om de seksuelle overgreb mod de 13-årige finske piger nøjere.

Lad mig dog være undskyldt for denne forsømmelse. Jeg var så dum, at jeg ikke havde kalkuleret med det barbari, som visse elementer af de ikkevestlige åbenbart er i stand til.

Jeg havde – som en gennemsnitlig vesterlænding – helt enkelt ikke regnet med, at det kunne være muligt, at voksne mænd voldtog piger under 15 år i systematisk målestok. Disse mænd er i forvejen nogen, vi siger farvel til meget snart, nemlig når vi igen opfører os normalt.

Det helt sorte er, at danske medier ikke har skrevet om dette. Jeg har set efter på Infomedia, mediernes database, og ingen af dem har skrevet om følgende, så vidt jeg kan se:

Finske piger helt ned til ti år blev systematisk voldtaget af mænd fra Afghanistan, Irak og andre spændende lande. De er blevet idømt mellem to års og fire og et halvt års fængsel.

Jeg er, så vidt jeg kan se, den eneste, der har skrevet om denne sag tidligere.

Ingen andre danske medier har skrevet om, at finske piger under 15 år er blevet systematisk voldtaget af arabiske, afghanske, og jeg ved ikke hvilke mænd fra den tredje verden.

Men det er de finske piger blevet, voldtaget, af mænd uden for den vestlige kulturkreds. Men bare rolig: Der kommer en dag, hvor den står på hjemsendelser – på grundlovens og retsstatens grund forstås – men den står på hjemsendelser – for rigtigt mange af dem.

Redigeret 17.01. kl. 10.43

P.S. BT og Weekendavisen har bragt artikler, før der faldt domme, men ingen danske medier har, så vidt jeg kan se, bragt noget efter dommene fra maj 2019 og frem.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Jens-Kristian Lütken
15.06.21, 16:47
Det er helt i orden at mobbe medlemmer af Krifa, mener SF's folketingsmedlem. Læs mere
Af Henrik Dahl
15.06.21, 09:15
Kampen imod aktivistisk skodforskning er ikke blot en politisk markering. Det er en kamp for at beskytte fredelige og uskyldige borgere imod, at komplet skøre teorier pludselig bliver gjort til den virkelighed, de er nødt til at acceptere. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
14.06.21, 12:10
Peter Starup kan ikke se for sig, at Danmark tager et opgør med måden at fortolke de internationale konventioner på. Læs mere
Af Mikael Jalving
13.06.21, 10:00
Et sundt samfund reflekterer over tidens toneangivende sandheder og ligger hverken under for magelighed eller konspirationsteorier om hudfarve og køn. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
12.06.21, 22:30
Når man er i chok, træffer man irrationelle beslutninger – UEFA burde have insisteret på at aflyse kampen. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
12.06.21, 08:53
Mette Frederiksens indskrænkning af valg af gymnasium, bør føre til flere private gymnasier Læs mere
Af Marie Høgh
11.06.21, 15:30
Staten forgriber sig på borgernes initiativ og civilsamfundets frihed, når man vil fordele elever på gymnasier efter forældres indkomst. Læs mere
Af Mikael Jalving
11.06.21, 10:58
Regeringens mangfoldighedssocialisme skaber ny grobund for private gymnasier. Læs mere
Af Søren Gade
10.06.21, 11:00
Vi skal ikke acceptere, at folk fra andre lande kommer hertil og udnytter vores gæstfrihed. Kriminelle udlændinge, der render rundt med et langt kriminelt cv, har intet at gøre her. Læs mere
Af Martin Ågerup
09.06.21, 23:48
Hvis Pelle Dragsted fik magt, som han har agt, vil det økonomisk gå Danmark som vi har set det gå alle andre socialistiske eksperimenter i verdenshistorien – og der har efterhånden været ca. 30 af dem Læs mere