Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Massevoldtægter i Finland er begået af ikkevestlige – danske medier skriver intet om det

Alle dømte er arabere, afghanere eller andre fra ikkevestlige lande.

Jeg har selv været for langsom, indrømmet. Jeg burde have fulgt sagen om de seksuelle overgreb mod de 13-årige finske piger nøjere.

Lad mig dog være undskyldt for denne forsømmelse. Jeg var så dum, at jeg ikke havde kalkuleret med det barbari, som visse elementer af de ikkevestlige åbenbart er i stand til.

Jeg havde – som en gennemsnitlig vesterlænding – helt enkelt ikke regnet med, at det kunne være muligt, at voksne mænd voldtog piger under 15 år i systematisk målestok. Disse mænd er i forvejen nogen, vi siger farvel til meget snart, nemlig når vi igen opfører os normalt.

Det helt sorte er, at danske medier ikke har skrevet om dette. Jeg har set efter på Infomedia, mediernes database, og ingen af dem har skrevet om følgende, så vidt jeg kan se:

Finske piger helt ned til ti år blev systematisk voldtaget af mænd fra Afghanistan, Irak og andre spændende lande. De er blevet idømt mellem to års og fire og et halvt års fængsel.

Jeg er, så vidt jeg kan se, den eneste, der har skrevet om denne sag tidligere.

Ingen andre danske medier har skrevet om, at finske piger under 15 år er blevet systematisk voldtaget af arabiske, afghanske, og jeg ved ikke hvilke mænd fra den tredje verden.

Men det er de finske piger blevet, voldtaget, af mænd uden for den vestlige kulturkreds. Men bare rolig: Der kommer en dag, hvor den står på hjemsendelser – på grundlovens og retsstatens grund forstås – men den står på hjemsendelser – for rigtigt mange af dem.

Redigeret 17.01. kl. 10.43

P.S. BT og Weekendavisen har bragt artikler, før der faldt domme, men ingen danske medier har, så vidt jeg kan se, bragt noget efter dommene fra maj 2019 og frem.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
24.02.20, 18:13
Tal fra den nye tænketank Unitos viser tydeligt, at det er på høje tid at sende de personer, som har kvitteret for let adgang til Danmark med kriminalitet og klanmentalitet, væk herfra. Læs mere
Af Jens Kindberg
24.02.20, 13:38
Er danske politikere virkelig så langt fra almindelige borgere, som den tidligere statsminister afslører i et indlæg på Facebook, hvor han brokker sig over p-forholdene i København. Læs mere
Af Utku H. Güzel
23.02.20, 14:43
Selvom det står klart, at krigen i Syrien er skabt af udefrakommende grunde, og at de vestlige lande har en meget stor finger med i spillet, så prøver man fortsat at skabe en anden historie. Det er til at brække sig over. Læs mere
Af Mikael Jalving
23.02.20, 10:30
Dannelse skal hverken afspejle eller efterligne demokratiet, men hæve det, kvalificere det, ja, muliggøre det. Læs mere
Af Martin Ågerup
22.02.20, 00:34
Den danske SU er i forvejen den mest generøse i verden Læs mere
Af Nauja Lynge
21.02.20, 18:06
Folketingets partier har givet samtykke til, at dansk fregat indgår i fransk hangarskibsgruppe, selvom franske interesser ikke flugter med de danske. Det kræver, at Danmark justerer sin arktiske politik. Læs mere
Af Marie Høgh
21.02.20, 13:45
Hvis samtykkeloven bliver en realitet, kvæles det personlige ansvar, tilliden og friheden i slipstrømmen på #MeToo, der næres af mistillid mellem kønnene. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
20.02.20, 19:18
Her kommer min kommentar helt uden Debatten. Læs mere
Af Søren Gade
20.02.20, 15:30
Hvorfor er vores unge blevet så kropsfikserede? Påvirkning fra medierne og influencere bærer med deres deres udstilling af nogle ofte absurde idealer en stor del af skylden for det, der kan ende galt. Læs mere