<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Massevoldtægter i Finland er begået af ikkevestlige – danske medier skriver intet om det

Alle dømte er arabere, afghanere eller andre fra ikkevestlige lande.

Jeg har selv været for langsom, indrømmet. Jeg burde have fulgt sagen om de seksuelle overgreb mod de 13-årige finske piger nøjere.

Lad mig dog være undskyldt for denne forsømmelse. Jeg var så dum, at jeg ikke havde kalkuleret med det barbari, som visse elementer af de ikkevestlige åbenbart er i stand til.

Jeg havde – som en gennemsnitlig vesterlænding – helt enkelt ikke regnet med, at det kunne være muligt, at voksne mænd voldtog piger under 15 år i systematisk målestok. Disse mænd er i forvejen nogen, vi siger farvel til meget snart, nemlig når vi igen opfører os normalt.

Det helt sorte er, at danske medier ikke har skrevet om dette. Jeg har set efter på Infomedia, mediernes database, og ingen af dem har skrevet om følgende, så vidt jeg kan se:

Finske piger helt ned til ti år blev systematisk voldtaget af mænd fra Afghanistan, Irak og andre spændende lande. De er blevet idømt mellem to års og fire og et halvt års fængsel.

Jeg er, så vidt jeg kan se, den eneste, der har skrevet om denne sag tidligere.

Ingen andre danske medier har skrevet om, at finske piger under 15 år er blevet systematisk voldtaget af arabiske, afghanske, og jeg ved ikke hvilke mænd fra den tredje verden.

Men det er de finske piger blevet, voldtaget, af mænd uden for den vestlige kulturkreds. Men bare rolig: Der kommer en dag, hvor den står på hjemsendelser – på grundlovens og retsstatens grund forstås – men den står på hjemsendelser – for rigtigt mange af dem.

Redigeret 17.01. kl. 10.43

P.S. BT og Weekendavisen har bragt artikler, før der faldt domme, men ingen danske medier har, så vidt jeg kan se, bragt noget efter dommene fra maj 2019 og frem.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Gitte Seeberg
08.03.21, 19:04
Uforståeligt at de kongelige lufter deres beskidte vasketøj foran hele verden Læs mere
Af Harun Demirtas
08.03.21, 15:15
Det hjælper hverken hende eller andre undertrykte kvinder, at man ser skævt til dem og vækker en mistanke på arbejdsmarkedet om, at de ikke kan. For så kan de ikke! Læs mere
Af Isabella Arendt
08.03.21, 09:15
I dag er det så meningen, at jeg skal gå på barrikaderne for kvindekamp og argumentere for lige netop min udgave af at være kvinde. Det vil jeg altså ikke! Jeg vil hellere have familiens suverænitet tilbage, sikre frihed til at vælge sin hverdag og så ellers ikke blande mig i, hvor mange hjemmepassere, direktører, politikere, musikere eller barslende kvinder, der er. Det må de selv om. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
08.03.21, 07:00
Kvindebevægelsens kampvelvillighed er ikke til stede, når det er indvandrerkvindernes frihed, der er på spil? På trods af, at kvindernes frihed er et helt centralt element for kvindebevægelsens bevæggrunde for at blive etableret. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
07.03.21, 22:03
Hvis man er en økonomisk supermagt, kan man åbenbart føre sine imperealistiske drømme ud i livet uden konsekvenser. Læs mere
Af Nauja Lynge
07.03.21, 21:17
Stormagter som USA, Rusland, Kina og England danser rundt om Grønland.   Læs mere
Af Carl Holst
07.03.21, 20:10
Inger Støjbergs forslag om mere åbenhed i Rigsretten blev primært vurderet efter forudfattede meninger om Støjberg i stedet for at vurdere substansen i det. Det er gift for den politiske samtale. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
07.03.21, 15:00
Frankrigs demokrati er et demokratur – basale frihedsrettigheder fjernes med et pennestrøg. Læs mere
Af Naser Khader
07.03.21, 13:41
Den danske regering skal sammen med andre EU-lande kræve skriftlige garantier fra de kinesiske myndigheder om danske og andre EU statsborgeres sikkerhed både i Kina og udenfor Kinas grænser. Læs mere