<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Massevoldtægter i Finland er begået af ikkevestlige – danske medier skriver intet om det

Alle dømte er arabere, afghanere eller andre fra ikkevestlige lande.

Jeg har selv været for langsom, indrømmet. Jeg burde have fulgt sagen om de seksuelle overgreb mod de 13-årige finske piger nøjere.

Lad mig dog være undskyldt for denne forsømmelse. Jeg var så dum, at jeg ikke havde kalkuleret med det barbari, som visse elementer af de ikkevestlige åbenbart er i stand til.

Jeg havde – som en gennemsnitlig vesterlænding – helt enkelt ikke regnet med, at det kunne være muligt, at voksne mænd voldtog piger under 15 år i systematisk målestok. Disse mænd er i forvejen nogen, vi siger farvel til meget snart, nemlig når vi igen opfører os normalt.

Det helt sorte er, at danske medier ikke har skrevet om dette. Jeg har set efter på Infomedia, mediernes database, og ingen af dem har skrevet om følgende, så vidt jeg kan se:

Finske piger helt ned til ti år blev systematisk voldtaget af mænd fra Afghanistan, Irak og andre spændende lande. De er blevet idømt mellem to års og fire og et halvt års fængsel.

Jeg er, så vidt jeg kan se, den eneste, der har skrevet om denne sag tidligere.

Ingen andre danske medier har skrevet om, at finske piger under 15 år er blevet systematisk voldtaget af arabiske, afghanske, og jeg ved ikke hvilke mænd fra den tredje verden.

Men det er de finske piger blevet, voldtaget, af mænd uden for den vestlige kulturkreds. Men bare rolig: Der kommer en dag, hvor den står på hjemsendelser – på grundlovens og retsstatens grund forstås – men den står på hjemsendelser – for rigtigt mange af dem.

Redigeret 17.01. kl. 10.43

P.S. BT og Weekendavisen har bragt artikler, før der faldt domme, men ingen danske medier har, så vidt jeg kan se, bragt noget efter dommene fra maj 2019 og frem.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • Vi beklager problemerne med visningen af kommentarsporet. Der bliver arbejdet på en løsning. Vh. Jyllands-Posten
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
05.12.21, 09:17
To år efter virussens udbrud i Kina ser det ud til, at vi står i et paradigmeskifte, som vil gøre Europa mere kinesisk. Læs mere
Af Marie Høgh
04.12.21, 09:00
Det er krænkeren og ikke kulturen under ledelse af en mediechef, der bærer ansvaret for den forkastelige adfærd – men kvinderne bærer også et ansvar. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
03.12.21, 08:00
Arbejdsløsheden er faldet, og det samme er kriminaliteten, så selvfølgelig skal vi ikke afskaffe ghettoplanen. Læs mere
Af Carolina M. Maier
02.12.21, 17:00
Vi identificerer os i ekstrem grad med vores arbejde – nogle gange så meget, at det kommer til at stå i vejen for at kunne realisere ens drømme om, hvordan man helst vil leve sit liv. Er det rimeligt, at arbejdet tager så meget af os? Læs mere
Af Utku H. Güzel
01.12.21, 19:00
Man skal virkelig passe på med at udtale sig uden omtanke, da man meget nemt kan komme til at træde folk over fødderne. Det er, som om coronadebatten indeholder mange flere følelser og mange flere forskellige synspunkter og perspektiver end andre emner. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
30.11.21, 22:00
P1 Morgen og en forsker fra Aarhus Universitet søgte at bevise, at det går meget bedre med integrationen, end hr. og fru Danmark evner at forstå. Det nærmer sig videnskabelig uredelighed. Læs mere
Af Uffe Elbæk
30.11.21, 20:00
Mediestøtten skal omlægges, så den i langt højere grad støtter nye og genre-eksperimenterende medier Læs mere
Af Carl Holst
30.11.21, 19:55
Måske er læren af den aktuelle rigsretssag, at man bør adskille politik og jura. Havde et flertal i Folketinget haft den lærdom, var Inger Støjberg aldrig kommet for en rigsret. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
30.11.21, 14:56
Danmark skal turde tage et opgør med konventioner, som truer vores sammenhængskraft og fremtiden for vores folk. Det vil kunne give genlyd andre steder i Europa. Læs mere