Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Danmarks Statistik undergraver vores adgang til information om indvandringens konsekvenser – 100.000 flere ikkevestlige end hidtil oplyst

Kun særkørsler til titusinder af kroner får flere tal frem.

Der skal lægges mere end 100.000 med hel eller delvis ikkevestlig baggrund til den mere end halve million ikkevestlige, som Danmarks Statistik for skatteyderkroner hidtil har været så nådige at oplyse danskerne om. Det kom frem for to dage siden i Berlingske, fordi den politisk korrekte forsker Hjarn von Zernichow Borberg har fået foretaget en særkørsel hos Danmarks Statistik.

Hjarn von Zernichow Borberg er så glad, så glad, idet han ser det meget højere tal som udtryk for noget godt, idet han udtaler:

»Hvis det skulle være så katastrofalt for os allesammen, at mange har udenlandsk baggrund, så kan man jo undre sig over, at det går så godt i Danmark.«

Lad os glemme det barnlige udbrud fra en mand, der åbenbart ikke har tænkt sig at være voksen sammen med os andre, og gå over til realiteterne. Hvad betyder disse nye tal nemlig? Adskilligt.

For det første vil det naturligvis sige, at den store udskiftning af de etniske danskere går endnu hurtigere end hidtil antaget, når antallet af ikkevestlige i stedet for at udgøre godt 500.000 er på mere end 600.000 personer. Det gælder også, skønt nogle af de ekstra godt 100.000 har delvist etnisk danske rødder.

Det kan bedst illustreres i Ishøj Kommune, hvor (uden at medtage de nye, højere tal) de ikkevestlige udgør 33 pct. af befolkningen, men afsindige 55 pct. af børnefødslerne. I hele Danmark udgør de ikkevestlige (stadig uden at medtage de nye tal) 9 pct. af befolkningen, men står for 16 pct. af børnefødslerne. I en ynkelig artikel fra Berlingske fremhæves Danmarks Statistiks tidligere fremskrivninger, som dels har taget grumme fejl tidligere og dels helt udelader at medtage tredje og følgende generationer. Artiklen undlader også at nævne, at ikkevestlige er meget yngre i gennemsnit end etniske danskere, og at de får børn tidligere, hvilket ses i de ovennævnte 9 vs. 16 pct. og i Ishøj 33 vs. 55 pct.

For det andet betyder det, at udgiften til mennesker med rødder i ikkevestlige lande givetvis er højere end de 35 milliarder, som de kostede ved den seneste opgørelse, som i sig selv helt skandaløst er tilbage fra 2016. Tallet er i stedet mindst 40 milliarder nettokroner årligt. Dette tal vil selvfølgelig – fraset mindre op- og nedture som følge af de økonomiske konjunkturer – stige og stige, hvis antallet stiger. Det er ikke raketvidenskab.

For det tredje og sidste (i denne ombæring) betyder det, at vi for fremtiden ikke kan have tillid til, at Danmarks Statistik af sig selv leverer de oplysninger, som vi har krav på. Danmarks Statistik vil sikkert forsvare sig med, at en del af deres indtægtsgrundlag kommer fra særkørsler, som andre betaler, men det er ingen undskyldning, når det gælder det eksistentielle spørgsmål, som den ikkevestlige indvandring er. Det kan her nævnes, at Danmarks Statistik tidligere har skudt grotesk ved siden af, idet det i 2018 kom frem, at Danmark allerede da havde nået det antal ikkevestlige, som Danmarks Statistik først regnede med i 2050, et fejlskud på 38 år (sic!).

Fra nu af handler det alene om at bibringe danskerne den viden, at kun standsning og massive hjemsendelser af mange hundredetusinder utilpassede ikkevestlige kan sikre et Danmark for de kommende generationer af danskere. Jeg har for to år siden skitseret, hvordan det kan gøres på en ordentlig måde.

Indtil da kan Danmarks Statistik sidde og skamme sig.

P.s.:

Det skal understreges, at Danmarks Statistik ved lov er en uafhængig institution, der selv afgør, hvad de vil undersøge og hvad ikke.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
02.06.20, 20:57
Berlingske holder mikrofonen for en mand, der opfordrer til noget af den groveste kriminalitet, der findes. Læs mere
Af Harun Demirtas
02.06.20, 13:53
Fysisk vold, der kommer af et sekunds racistisk vanvid, kan vi godt bekæmpe demokratisk. Men hvad gør man i de stærke demokratier, når demokratiet bliver bøjet og i min optik misbrugt til at udøve magt med samme formål, men bare med psykisk vold? Læs mere
Af Rune Lund
02.06.20, 13:34
- og er skyld i, at hjælpepakker ender hos virksomheder i skattely Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
02.06.20, 13:13
Det er vrøvl for alle skattekronerne, når man ikke må sige ”drenge og piger” men kun ”børn” Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
31.05.20, 23:16
Når den storforurenende produktion bliver flyttet ud af landet, tæller den ikke længere med i vores CO₂-regnskab. Men vi kan få en dejlig følelse i maven. Læs mere
Af Mikael Jalving
31.05.20, 10:00
Unionen, der var helt væk i de første måneder af coronakrisen, er tilbage. Nu med en chokdoktrin. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
30.05.20, 17:21
Hvad der ligner en helt uacceptabel handling fra politimandens side, ”berettiger” åbenbart mord og skud mod politiet. Republikanerne er - på sigt - på vej til at miste magten. Læs mere
Af Nauja Lynge
29.05.20, 21:52
Det er helt hen i vejret, da både Færøerne og Grønland er dele af den danske stat, og der er ikke nogen henstilling til, at man ikke rejser til disse dele af Rigsfællesskabet. Læs mere
Af Mikael Jalving
29.05.20, 16:34
Steder som Skt. Klemens ved Odense bliver stille og roligt underlagt stupid dominanskultur. Læs mere