Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Velkommen til 2020 – med rødfascistisk mødeterror, afbrændte biler og vandretflyvende raketter

Heldigvis fortæller de liberale os, at det aldrig har gået bedre.

Vor tids stormtropper – Antifa og tilliggende områder – ligger ikke på den lade side. Kort før nytår fik de Vartov i København til at nægte Trykkefrihedsselskabet at leje et lokale til en debataften, hvor bl.a. min ydmyge person skulle være en del af panelet, der havde til hensigt at diskutere fænomenet Generation Identitær.

Arrangementet vil takket være DF’s medlem af Folketinget Pernille Bendixen blive afholdt på Christiansborg på en endnu ukendt dato. En varm tak til Pernille Bendixen herfra.

Ellers er det åbenbart blevet sådan, at nytårsraketter slet ikke skal affyres lodret, men vandret eller måske let opad fra hoften, hvorved det er mere sandsynligt, at man kan ramme hvide danskeres ansigter. Det er noget med ”nogle store drenge” eller andre typer. Hverken politi eller medier finder det interessant at oplyse om gerningsmændenes herkomst, og det er da også det nemmeste.

Jeg har ikke trawlet hjemmesider fra udlandet igennem og er således ikke sikker på omfanget af nytårsløjer i lande som Frankrig, Tyskland, Sverige og andre spændende steder, der har flere aktive unge mennesker, end vi trods alt har præsteret herhjemme. Læserne opfordres hermed til at lægge links til historier fra andre vesteuropæiske lande.

Kan man finde eksempler på vandret fyrværkeriaffyring, bilafbrændinger og andet godt fra central- og østeuropæiske lande, vil det være særligt velkomment. Jeg mener, der må vel også i disse lande være en masse ”unge” og ”nogle store drenge”, der finder den slags festligt. Eller hvordan?

Nå, heldigvis kan Martin Ågerup fortælle os, at det aldrig har gået bedre. Faktisk går det så strålende, at Martin Ågerup slet ikke finder det nødvendigt at nævne indvandringen fra den tredje verden, men hvis jeg husker ret, er det vist noget med, at problemerne vil blive løst ret snart.

Det tænker de garanteret også ovre i de svenske kommuner, hvor andelen af unge mænd i alderen 15-44 år med udenlandsk baggrund udgør mellem 60 og 70 pct. af befolkningen i den aldersgruppe.

Så er der unægteligt en del mere sund fornuft i Henrik Jensens klumme i Kristeligt Dagblad (desværre bag betalingsmur) med titlen

Identitetspolitikken er et problem fra helvede”.

Det er jeg helt enig med Henrik Jensen i, og jeg deler også hans afsluttende analyse, som ganske mangler den liberales glade optimisme:

»Det kan blive særdeles ubehageligt, hvis hele den løbske rettighedskultur bliver bombet tilbage i en direkte konfrontation, hvor minoritetskulturernes egne racistiske strategier bliver vendt imod dem selv.«

Henrik Jensen adresserer først og fremmest venstrefløjens hysteri, hvad angår køn, men vurderingen gælder i mindst lige så høj grad, hvad der vil ske, når konsekvenserne af masseindvandringen – en fortløbende befolkningsudskiftning af de oprindelige folk – i stigende grad går op for vesteuropæerne.

Gruppetænkningen har massivt været en realitet hos de ikkevestlige indvandrere og efterkommere, siden de kom hertil (små og få undtagelser fra denne regel er der naturligvis), og nu dyrker venstrefløjen den på alle tænkelige måder. Konsekvensen vil naturligvis blive, at etniske danskere og vesteuropæere vil indse, at de også må spille med efter de nye noder.

Således går vi ind i 2020, velvidende at vi kun har set den spæde begyndelse på et opgør med en tænkning, der er mindst 50 år gammel, og som for alvor er ved at undergrave vores samfundsorden.

Opdatering

En venlig læser har sendt tre links til medier i Tyskland. Syd for grænsen kender de også til vandretflyvende nytårsraketter, her, her og her.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
24.02.20, 18:13
Tal fra den nye tænketank Unitos viser tydeligt, at det er på høje tid at sende de personer, som har kvitteret for let adgang til Danmark med kriminalitet og klanmentalitet, væk herfra. Læs mere
Af Jens Kindberg
24.02.20, 13:38
Er danske politikere virkelig så langt fra almindelige borgere, som den tidligere statsminister afslører i et indlæg på Facebook, hvor han brokker sig over p-forholdene i København. Læs mere
Af Utku H. Güzel
23.02.20, 14:43
Selvom det står klart, at krigen i Syrien er skabt af udefrakommende grunde, og at de vestlige lande har en meget stor finger med i spillet, så prøver man fortsat at skabe en anden historie. Det er til at brække sig over. Læs mere
Af Mikael Jalving
23.02.20, 10:30
Dannelse skal hverken afspejle eller efterligne demokratiet, men hæve det, kvalificere det, ja, muliggøre det. Læs mere
Af Martin Ågerup
22.02.20, 00:34
Den danske SU er i forvejen den mest generøse i verden Læs mere
Af Nauja Lynge
21.02.20, 18:06
Folketingets partier har givet samtykke til, at dansk fregat indgår i fransk hangarskibsgruppe, selvom franske interesser ikke flugter med de danske. Det kræver, at Danmark justerer sin arktiske politik. Læs mere
Af Marie Høgh
21.02.20, 13:45
Hvis samtykkeloven bliver en realitet, kvæles det personlige ansvar, tilliden og friheden i slipstrømmen på #MeToo, der næres af mistillid mellem kønnene. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
20.02.20, 19:18
Her kommer min kommentar helt uden Debatten. Læs mere
Af Søren Gade
20.02.20, 15:30
Hvorfor er vores unge blevet så kropsfikserede? Påvirkning fra medierne og influencere bærer med deres deres udstilling af nogle ofte absurde idealer en stor del af skylden for det, der kan ende galt. Læs mere