Derfor bør Danmark ikke længere være en del af den internationale "retsorden"
Danmark har ikke længere interesse i at opretholde den (u)orden, at vi skal tage imod alle med rødbedefarvet pas, som gerne vil tilbage til Danmark.
Diskussionen om arabere, der formelt har et rødbedefarvet dansk pas og følgelig forlanger at komme ”hjem” til Danmark, er for længst til hest, er ude over sidste salgsdato.
I en absurd leder i Berlingske hedder det til slut, at »Danmark har både en forpligtelse til og en helt reel interesse i at opretholde den internationale retsorden«.
Nej, Danmark har ikke en forpligtelse til og slet ikke nogen interesse i »at opretholde den (nuværende) internationale retsorden«. Lad mig forklare det kort.
Efter Anden Verdenskrig var der et forståeligt behov for – oven på nazismens forbrydelser – at sætte nogle regler for, i hvor høj grad den suveræne stat var forpligtet til at gøre dette eller hint, som ikke alene var betinget af statens interesser, hvilket i demokratisk funderede stater i praksis ville sige borgernes interesser.
FN – forenede nationer – satte standarden for, hvordan vi skulle behandle hinanden, også på tværs af grænser. I dag gør EU det samme. Begge megainstitutioner er i dag styrende for, hvordan vestlige – især små vestlige – lande handler eller rettere kan handle.
FN og EU tilhører beklageligvis verden af i går. FN er glimrende i en perfekt verden, EU altid som en afskyelighed i en europæisk sammenhæng.
Når danske politikere og såkaldte eksperter i dag raser over, at staten Danmark ikke bare tager imod personer med dansk pas, har de kun vist, at de er i færd med at køre sig agterud af historien.
I de kommende år vil frihedsrettigheder blive noget meget mere flydende, end tilfældet var, da vi i Danmark havde en etnisk ensartet befolkning. Multietnicitet er lig med potentiel konflikt, og i takt med voksende multietnicitet stiger behovet for, at statsmagten griber ind.
Nu bliver spørgsmålet alene: Vil den danske stat primært gribe ind til fordel for de ikkedanske, eller vil den danske statsmagt generobre sin suverænitet og gøre det nødvendige på grundlovens og retsstatens grund?
Svaret blafrer i vinden. Men få et svar, det vil vi på et eller andet tidspunkt. Det ved enhver, der kender bare en smule til historien.