Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Klima og atomkraft – udlændingepolitik og tilbagevandring

Hvorfor er det i disse år så svært for vesterlændinge at træffe fornuftige beslutninger?

Den engelske forfatter Chesterton sagde engang, at hvis mennesker holder op med at tro på Gud, tror de ikke derfor på ingenting, men på hvad som helst.

F.eks. på klimagudinden Greta Thunberg, kunne man fristes til at bruge som eksempel. Eller på, at en vegansk tilværelse er saliggørende. Eller på, at der er i omegnen af 77 køn. Eller på det harmoniske multietniske samfund.

Jeg anerkender, at kloden generelt bliver varmere i disse år. Jeg anerkender tillige, at menneskelig aktivitet udleder CO2, og at dette påvirker klimaet. Men allerede her er det blevet religiøst. Hvorfor nævnes det så godt som aldrig, at der søreme også optræder naturlige forandringer i klimaet? Hvorfor var f.eks. Danmark varmere i 1200-tallet end i dag? Næppe på grund af industrialisering.

Men gerne en eftertrykkelig reduktion af brugen af fossile brændsler, olie, kul og naturgas, over en årrække. Og her kommer så det næste vanvid, modstanden mod atomkraft, især fra venstrefløjen.

Indtil videre er atomkraft det eneste alternativ, medmindre man finder massiv fattigdom appetitligt. Atomkraft kan producere kolossale mængder energi uden at udlede CO2. Moderne teknologi gør den ekstremt sikker og i hvert fald langt mere miljøvenlig end alene partiklerne fra kulafbrænding.

Jeg er på ingen måde ekspert ud i atomkraft. Jeg konstaterer blot sagtmodigt, at man end ikke vil diskutere dette alternativ, på trods af at et land som Frankrig har produceret det i stor stil siden 1970’erne.

Så til det andet vanvid, udlændingepolitikken. Man skal være blind for ikke at være klar over, at den rystende udvikling i Sverige allerede har forplantet sig til Københavnsområdet med eksplosioner og henrettelser på åben gade. Alle ansvarlige partier burde med det samme iværksætte lovgivning, der først standser enhver yderligere indvandring fra den ikkevestlige verden helt, derpå lægger en plan for omfattende hjemsendelser på retsstatens grund.

I stedet sejler vi videre på begge områder. Nul diskussion om atomkraft og nul diskussion om tilbagevandring.

Det er virkeligt skøre tider, vi lever i.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Søren Gade
14.11.19, 15:32
Der burde indføres en international kippadag, hvor vi står sammen mod den voksende antisemitisme. Læs mere
Af Rune Lund
14.11.19, 13:51
Bedragere kan med skattekroner i ryggen føre klagesager mod den danske stat. Læs mere
Af Isabella Arendt
14.11.19, 13:43
Tja. Jeg har ikke den store tillid til, at regeringen læser med her. Og heller ikke tillid til, at regeringen holder sine valgløfter. Desværre. Læs mere
Af Katrine Winkel Holm
14.11.19, 11:24
Politisk korrekthed gør Vesten blind for de voldsomme kristenforfølgelser. Nu sætter vi, præster i Folkekirken, fokus på sagen. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
13.11.19, 22:17
Danmark har ikke længere interesse i at opretholde den (u)orden, at vi skal tage imod alle med rødbedefarvet pas, som gerne vil tilbage til Danmark. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
13.11.19, 18:50
Det er en skændsel, at jødiske landsmænd ikke kan være i fred i Danmark Læs mere
Af Nauja Lynge
13.11.19, 13:19
Rasmus Jarlov reagerer positivt på Atassuts udmelding om at arbejde på at bevare rigsfællesskabet. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
12.11.19, 18:35
Statsministeren gør det lettere for udviste kriminelle at blive i Danmark Læs mere
Af Peter Kofod
12.11.19, 10:32
Socialdemokratiet og Venstre taler hårdt om Tyrkiet, men fastholder fremtidigt medlemskab af EU Læs mere
Af Nauja Lynge
12.11.19, 10:06
Rigsfællesskabet er nu omdrejningspunktet for to grønlandske partier. Ønsket om selvstændighed er rykket længere væk. Læs mere