Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blog. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Søren Pind om 2015: ”I regeringen var der diskussioner om at bygge en mur af pigtråd og beton ved grænsen til Tyskland”

”I al stilfærdighed blev nogle af disse ting indkøbt internationalt.”

Det er vildt, mine damer og herrer. Det er vildt på den helt rigtige måde. Søren Pind – den katastrofale justitsminister ved asylflodbølgen i 2015 – skriver i en ny bog, at den daværende Venstre-regerings top internt talte om at bygge en mur mod Tyskland for at standse den enorme indstrømning af asylsøgere fra den tredje verden i efteråret 2015 og måneder frem.

Det skete som bekendt ikke, men det er alligevel en positiv nyhed af de helt store, at selv vores slappe politikere i den daværende V-regering var så oprevne over Angela Merkels ophævelse af Europas grænser, at de ifølge Søren Pind alvorligt overvejede opførelsen af en mur af beton og pigtrådshegn for at standse ødelæggelsen af Danmark.

Det betyder nemlig en meget vigtig ting, som jeg derfor fremhæver i kursiv og med fed:

Selv danske politikere, der normalt overgiver sig totalt til den ødelæggende virkning af masseindvandring fra den tredje verden, kan blive blege ved tanken om konsekvenserne af deres ansvarsløse handlinger.

Presses de tilstrækkeligt af masserne fra fejlslagne stater og det, der ligner, vil de i ramme alvor tale om at lukke Danmarks grænse.

Der er ikke nogen grund til at rose Søren Pind overhovedet. Han er gået baglæns i Danmarks skæbnespørgsmål. Omvendt er der kun grund til at tro ham, når han i sin bog skriver, som han gør. I modsat fald ville han blive så meget til grin, at hans store ego slet ikke ville kunne håndtere det.

Det er sigende, at det lyder sådan her, da TV 2’s journalister henvendte sig til andre af den daværende regerings topfolk:

”Inger Støjberg, der som integrationsminister havde ansvaret for den danske grænsekontrol, bekræfter over for TV 2, at regeringen drøftede, hvad man kunne gøre, hvis trykket på de danske grænser fortsatte med samme styrke. Hun vil dog ikke bekræfte, at der, som Pind udtrykker det, blev udarbejdet ”meget præcise planer”, for oprettelsen af en mur ved den tyske grænse. Daværende udenrigsminister Kristian Jensen sad med i regeringens koordinationsudvalg, hvor alle større beslutninger drøftes. Han har ingen kommentarer til oplysningerne fra Søren Pind.”

Det er det samme som at indrømme, at Søren Pind taler sandt, når han skriver, som han gør.

Det afgørende her er selvfølgelig, at det bekræfter, hvad jeg har skrevet i årevis:

Der vil komme en dag, hvor selv de i dag landsopgivende politikere vil komme til fornuft, om ikke andet af karrierehensyn. Dén dag er umulig præcist at forudsige, men den vil komme.

Når den kommer, vil Danmark (og resten af Vesteuropa) lukke sine grænser for al yderligere indvandring fra den tredje verden, og det stopper ikke der.

Ganske kort efter denne logiske beslutning vil danske og andre vesteuropæiske politikere begynde at tale om omfattende hjemsendelser af de mange, mange utilpassede.

Det er ikke morsomt at være dansker og europæer i disse år, hvis man lever og bor vest for det hedengangne jerntæppe. Men vær helt rolig og fortsæt arbejdet:

Danmark og Vesteuropa vil atter blive frit. Søren Pinds åbenhjertige indrømmelser lover det, selv om jeg godt vidste det i forvejen.

Danskere og europæere er bare for seje til at gå under.

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.