Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Længe leve venstrefløjens og minoriteternes identitetspolitik, fordi tryk avler modtryk

De politisk korrekte må jo ligefrem sukke efter hvid identitetspolitik.

Det må være mærkeligt at være en ældre venstreorienteret person med det klassiske begrebsapparat klar til start, hvor proletarerne udbyttes af kapitalisterne, og hvor revolutionens komme skal udfri de undertrykte masser.

Ak nej, kære aldrende venstrefløj. Sådan spiller klaveret ikke længere. I dag står den på identitetspolitik for fuld udblæsning. Seneste herlige eksempel er den alternative pride på Nørrebro, der finder den store pride alt for kommerciel og alt for…hvid. Nemlig ja, de rige, hvide svin skal ned med nakken, skal de. Det lyder således i en vidunderlig overskrift fra Politiken:

”Har mistet tilliden til Copenhagen Pride: De hvide rydder op efter festen og går bagerst til Nørrebro Pride” 

Sådan skal det være. De rige, hvide svin skal sone al den synd, de har begået, siden de fik lys pigmentering for et par ti tusinde år siden. De skal ikke helt udelukkes, men de skal gå bagerst og udføre det slavearbejde, som de satte andre til engang.

Hov, det var for resten de hvide, der som de første afskaffede slaveriet, men det er da lige meget, når vi nu ved, hvilke sataner der gemmer sig i sindet bag hvid hud.

Det er også helt afgørende, at vi får køncificeret og politiseret børn ned til 0-årsalderen. Såkaldt juridisk kønsskifte skal ifølge en Marie Elisabet Lind-Thomsen ikke have nogen aldersgrænse:

”Det nemmeste ville være, hvis man ikke indførte en aldersgrænse.” 

Kan vi så lige få pædagogerne i vuggestuerne til at afkræve Thomas, Muhammed, Anna og Razzia, hvilket køn de identificerer sig med, når de er sådan ca. halvandet år gamle? Det kan kun gå for langsomt.

Jeg er som sagt vild med den umiskendelige tendens. Hvorfor skriver jeg det som erklæret nationalkonservativ? Fordi hvis venstrefløjen og repræsentanter for alskens minoriteter bliver hårdere og hårdere i filten, vil de sjovt nok opleve, at en af venstrefløjens gamle travere bliver sand: Tryk avler modtryk, og når minoriteterne går efter total sejr over de heteroseksuelle hvide, vil de samme hvide naturligvis slå politisk tilbage på et eller andet tidspunkt.

Fremtiden tilhører derfor hvid identitetspolitik. Det er ikke noget, jeg har ønsket. Jeg er blot den irriterende budbringer af den interessante nyhed.

Helt almindelige hvide mennesker i Danmark, i Vesteuropa, i USA og andre aflæggere af europæisk etnisk kultur og historie vil i de kommende år blive klar over, at de etnisk er på stensikker vej til at blive mindretal i egne lande, og de vil ved deres stemmeafgivning reagere derefter.

Det virkeliggjorde Donald Trump med succes i 2016

Og det vil etniske europæere i stigende grad gøre i de kommende år. Og hvis man tror, at løbet politisk er kørt for almindelige europæere, har man gjort regning uden vært.

Ingen civilisation har været så fremragende til at udtænke forbedringer for den samlede menneskehed som den europæiske. Ingen anden civilisation besidder et større teknologisk arsenal af alt, der gør tilværelsen nemmere for alle mennesker, inklusive ikkeeuropæere.

På den baggrund skal europæernes modstandere ikke regne med, at de har en chance overhovedet. I lande med europæisk befolkningsflertal vil man selvfølgelig bringe orden i eget hus i de næste årtier, og der vil ikke være noget som helst, modstanderne af dette vil kunne gøre ved det.

Sådan er det. Bare ærgerligt at europæerne vil blive tvunget til at bruge identitetspolitik for at genvinde kontrollen med egne hjemlande.

Men sådan er det.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Gitte Seeberg
23.09.19, 08:43
Jeg kender ingen andre, altså bortset fra mine gamle politikervenner, der ikke må tage et job i bestemte brancher, uden man bliver forarget. Læs mere
Af Mikael Jalving
22.09.19, 06:32
Det er kun de venstreorienterede og de liberale, som drømmer om mere mangfoldighed, frihed og flere penge. Læs mere
Af Ane Liebing Grøngaard
21.09.19, 10:16
Jeg håber, at alvoren efterhånden er sunket så meget ind, at vi må kalde en spade for en spade og sige højt, at vi er bange for fremtiden. Også selv om vi ødelægger den gode stemning. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
20.09.19, 23:19
Monopolvirksomheden er en del af den nye totalitære orden. Læs mere
Af Nauja Lynge
20.09.19, 14:59
Den gode nyhed er, at det kan forhindres med to byggesten. Læs mere
Af Andreas Høstgaard Poulsen
20.09.19, 14:16
I mange andre medlemslande vajer det europæiske flag side om side med det nationale og regionale flag. Det symboliserer tydeligt, at vi alle er en del af forskellige fællesskaber, men at disse fællesskaber ikke udelukker hinanden. Læs mere
Af Anna Thygesen
20.09.19, 11:00
Det er stadig jungleloven, der hersker i 3F – selv om de påstår noget andet. Og med deres arrogante attitude ender fagforeningen på Arbejdermuseet. Læs mere
Af Jens Kindberg
20.09.19, 10:51
Og det ændres ikke nævneværdigt med indgrebet den 19. september. Læs mere
Af Camilla Burgwald
20.09.19, 10:10
Forestil dig, at lade dine indre dramaer udspille sig med nationen som publikum. Mens du forsøger at lede landet. Jeg har selv været i politik og ved af erfaring, at der kan være meget mere på spil end rene politiske målsætninger.  Læs mere
Af Signe Munk
19.09.19, 17:32
Vi skal turde tage livtag med alkoholkulturen for de unge og for hinanden. Læs mere