Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Længe leve venstrefløjens og minoriteternes identitetspolitik, fordi tryk avler modtryk

De politisk korrekte må jo ligefrem sukke efter hvid identitetspolitik.

Det må være mærkeligt at være en ældre venstreorienteret person med det klassiske begrebsapparat klar til start, hvor proletarerne udbyttes af kapitalisterne, og hvor revolutionens komme skal udfri de undertrykte masser.

Ak nej, kære aldrende venstrefløj. Sådan spiller klaveret ikke længere. I dag står den på identitetspolitik for fuld udblæsning. Seneste herlige eksempel er den alternative pride på Nørrebro, der finder den store pride alt for kommerciel og alt for…hvid. Nemlig ja, de rige, hvide svin skal ned med nakken, skal de. Det lyder således i en vidunderlig overskrift fra Politiken:

”Har mistet tilliden til Copenhagen Pride: De hvide rydder op efter festen og går bagerst til Nørrebro Pride” 

Sådan skal det være. De rige, hvide svin skal sone al den synd, de har begået, siden de fik lys pigmentering for et par ti tusinde år siden. De skal ikke helt udelukkes, men de skal gå bagerst og udføre det slavearbejde, som de satte andre til engang.

Hov, det var for resten de hvide, der som de første afskaffede slaveriet, men det er da lige meget, når vi nu ved, hvilke sataner der gemmer sig i sindet bag hvid hud.

Det er også helt afgørende, at vi får køncificeret og politiseret børn ned til 0-årsalderen. Såkaldt juridisk kønsskifte skal ifølge en Marie Elisabet Lind-Thomsen ikke have nogen aldersgrænse:

”Det nemmeste ville være, hvis man ikke indførte en aldersgrænse.” 

Kan vi så lige få pædagogerne i vuggestuerne til at afkræve Thomas, Muhammed, Anna og Razzia, hvilket køn de identificerer sig med, når de er sådan ca. halvandet år gamle? Det kan kun gå for langsomt.

Jeg er som sagt vild med den umiskendelige tendens. Hvorfor skriver jeg det som erklæret nationalkonservativ? Fordi hvis venstrefløjen og repræsentanter for alskens minoriteter bliver hårdere og hårdere i filten, vil de sjovt nok opleve, at en af venstrefløjens gamle travere bliver sand: Tryk avler modtryk, og når minoriteterne går efter total sejr over de heteroseksuelle hvide, vil de samme hvide naturligvis slå politisk tilbage på et eller andet tidspunkt.

Fremtiden tilhører derfor hvid identitetspolitik. Det er ikke noget, jeg har ønsket. Jeg er blot den irriterende budbringer af den interessante nyhed.

Helt almindelige hvide mennesker i Danmark, i Vesteuropa, i USA og andre aflæggere af europæisk etnisk kultur og historie vil i de kommende år blive klar over, at de etnisk er på stensikker vej til at blive mindretal i egne lande, og de vil ved deres stemmeafgivning reagere derefter.

Det virkeliggjorde Donald Trump med succes i 2016

Og det vil etniske europæere i stigende grad gøre i de kommende år. Og hvis man tror, at løbet politisk er kørt for almindelige europæere, har man gjort regning uden vært.

Ingen civilisation har været så fremragende til at udtænke forbedringer for den samlede menneskehed som den europæiske. Ingen anden civilisation besidder et større teknologisk arsenal af alt, der gør tilværelsen nemmere for alle mennesker, inklusive ikkeeuropæere.

På den baggrund skal europæernes modstandere ikke regne med, at de har en chance overhovedet. I lande med europæisk befolkningsflertal vil man selvfølgelig bringe orden i eget hus i de næste årtier, og der vil ikke være noget som helst, modstanderne af dette vil kunne gøre ved det.

Sådan er det. Bare ærgerligt at europæerne vil blive tvunget til at bruge identitetspolitik for at genvinde kontrollen med egne hjemlande.

Men sådan er det.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Nauja Lynge
06.12.19, 13:22
Kinesernes strategiske hensyn kan blive rigsfællesskabets værste mareridt. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
06.12.19, 10:45
Hold fingrene fra at kriminalisere jødisk omskæring. Forslaget om, omskæring skal betragtes som vold, gør danske jøder hjemløse. For omskæring er en gammel religiøs nødvendighed. Læs mere
Af Jens Kindberg
05.12.19, 22:40
Den laveste socialgruppe bor primært til leje i almene boliger - ikke ligefrem er et miljø, som er befordrende for at komme frem i verden. Der er brug for et politisk holdningsskift. Læs mere
Af Signe Munk
05.12.19, 14:30
Det kniber fortsat med at tage ansvar for den globale opvarmning. Den rammer ikke de største syndere hårdest – tværtimod. Og på COP 25 skal de rigeste lande igen holdes op på løfter om at spytte i bøssen. Læs mere
Af Harun Demirtas
05.12.19, 14:13
Jeg væmmes over de politikere, der sætter sig imod, at vi hjælper afviste udlændinge - bare fordi de er dem, de er. Og selv om mange frivillige er villige til at hjælpe. Læs mere
Af Nauja Lynge
04.12.19, 11:24
Vi har ikke brug for flere hovsaløsninger, som ikke indeholder andet end en ommøblering af dækstolene på Titanic. Læs mere
Af Rune Lund
04.12.19, 09:59
Hvor er det skønt, at vi er sluppet af med den borgerlige regering! Læs mere
Af Isabella Arendt
04.12.19, 08:22
1 pædagog mere for hvert 185. barn. Det er en ommer, SF. Det er en ommer, kære regering. At ville være børnenes statsminister er en titel, man skal fortjene – i børnehøjde – ikke et slogan, man kan lyve om i valgkampen. Læs mere
Af Alex Vanopslagh
03.12.19, 20:38
Denne finanslov gør velfærden dyrere under påskud af at hjælpe borgerne. Men allerede til næste års finanslov - og de mange, der kommer efter - vil vi opleve, at velfærden stadig er utilfredsstillende trods de øgede antal milliarder. Kuren mod den evige fordyrelse af den offentlige sektor er mere frit valg, mindre bøvl og bureaukrati, mere tillid og meget mere konkurrence. Læs mere