Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Bliver Mette Frederiksen en stor statsminister eller fortsætter 36 års elendig udlændingepolitik under hende?

Jeg spår, at Mette Frederiksen bliver en parentes, hvor alt det afgørende blev værre.

Det er en egen bitter ironi i, at statsminister Mette Frederiksen vågner op af sin sommerferiedvale til to eksplosioner, der næppe er begået af hr. og fru Hansen.

Det er en kedelig kendsgerning, at rød blok vandt valget klart. Man kan sige, at det er ligegyldigt, så længe partiet Venstre har en ledelse, hvor den ene er mere politisk uanvendelig end den anden. Lars Løkke Rasmussen – hvis eneste projekt synes at være Lars Løkke Rasmussen – og Kristian Jensen – så spændende som den mest grå væg og dertil politisk korrekt – synes at slås om Elendighedens Parti kaldet Venstre, hvor udfaldet under alle omstændigheder – også med en Inger Støjberg ved et større ror – vil være, at etniske danskere arbejdes støt og sikkert hen imod at miste grebet om eget land, mindretal eller ej, katastrofen står skrevet med den nuværende politiske ”elite”.

Som alternativ har vi fået Mette Frederiksen, som over sommeren har vist, at hun gør lystigt knæfald for De Radikale og andre radikaliserede partier. Nytiltrådt boligminister Kaare Dybvad – hvis bog jeg har læst og nu fortrængt – er gået i offentligheden med den begavede kommentar, at ordet ghetto skaber virkelighed.

Oven på denne naragtige melding af en minister skal vi nu se, hvad selveste statsministeren kan gøre de næste op til fire år. De nylige bombesprængninger er et godt afsæt for en stærk leder, og lad os et øjeblik lege med tanken om, at statsminister Mette Frederiksen med regering og folketingsflertal gjorde følgende som ansvarlige statsbærende:

Regeringen Mette Frederiksen indså, at det var kommet så vidt, at kun standsning af al yderligere ikkevestlig indvandring og derpå omfattende planer for hjemsendelser på retsstatens grund af de mange utilpassede ville kunne genskabe et rimeligt levested for danskerne. Ved et næsten ubegribeligt mirakel kom Mette Frederiksen til denne konklusion og havde lederstyrke nok til at gennemtrumfe det sammen med de borgerlige partier.

Nå nej, det er jo ikke det, som Mette Frederiksen vil gøre, også selv om vi alle ved, at den ”stramme” udlændingepolitik er en myte, som Weekendavisens Leny Malacinski fortjenstfuldt har skrevet.

Langt mest sandsynligt er det, at Mette Frederiksen vil blæse danskerne en hatfuld. Undskyld mit franske, men det er, hvad der kommer til at ske. I de næste fire år vil antal og andel af ikkevestlige bare stige og stige på Mette Frederiksens vagt, alt imens hun forsikrer om, at Danmark skam fører en stram udlændingepolitik.

Heldigvis vil der så sikkert som amen i kirken ske følgende: Om et passende antal år vil flertallet af danskerne indse og være med på, at de ikke har tænkt sig at komme i mindretal. Når det lykkelige øjeblik indtræffer, vil det være et spørgsmål om ganske kort tid, før der på grundlovens og retsstatens grund vil blive vedtaget en fornuftig plan for omfattende hjemsendelser.

Indtil dette uomgængelige sker, skal vi desværre trækkes med en Mette Frederiksen. Stakkels hende, kunne man næsten sige. Som de øvrige statsministre siden 1983 vil hun ikke få noget godt eftermæle.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
02.06.20, 20:57
Berlingske holder mikrofonen for en mand, der opfordrer til noget af den groveste kriminalitet, der findes. Læs mere
Af Harun Demirtas
02.06.20, 13:53
Fysisk vold, der kommer af et sekunds racistisk vanvid, kan vi godt bekæmpe demokratisk. Men hvad gør man i de stærke demokratier, når demokratiet bliver bøjet og i min optik misbrugt til at udøve magt med samme formål, men bare med psykisk vold? Læs mere
Af Rune Lund
02.06.20, 13:34
- og er skyld i, at hjælpepakker ender hos virksomheder i skattely Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
02.06.20, 13:13
Det er vrøvl for alle skattekronerne, når man ikke må sige ”drenge og piger” men kun ”børn” Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
31.05.20, 23:16
Når den storforurenende produktion bliver flyttet ud af landet, tæller den ikke længere med i vores CO₂-regnskab. Men vi kan få en dejlig følelse i maven. Læs mere
Af Mikael Jalving
31.05.20, 10:00
Unionen, der var helt væk i de første måneder af coronakrisen, er tilbage. Nu med en chokdoktrin. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
30.05.20, 17:21
Hvad der ligner en helt uacceptabel handling fra politimandens side, ”berettiger” åbenbart mord og skud mod politiet. Republikanerne er - på sigt - på vej til at miste magten. Læs mere
Af Nauja Lynge
29.05.20, 21:52
Det er helt hen i vejret, da både Færøerne og Grønland er dele af den danske stat, og der er ikke nogen henstilling til, at man ikke rejser til disse dele af Rigsfællesskabet. Læs mere
Af Mikael Jalving
29.05.20, 16:34
Steder som Skt. Klemens ved Odense bliver stille og roligt underlagt stupid dominanskultur. Læs mere