Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Bliver Mette Frederiksen en stor statsminister eller fortsætter 36 års elendig udlændingepolitik under hende?

Jeg spår, at Mette Frederiksen bliver en parentes, hvor alt det afgørende blev værre.

Det er en egen bitter ironi i, at statsminister Mette Frederiksen vågner op af sin sommerferiedvale til to eksplosioner, der næppe er begået af hr. og fru Hansen.

Det er en kedelig kendsgerning, at rød blok vandt valget klart. Man kan sige, at det er ligegyldigt, så længe partiet Venstre har en ledelse, hvor den ene er mere politisk uanvendelig end den anden. Lars Løkke Rasmussen – hvis eneste projekt synes at være Lars Løkke Rasmussen – og Kristian Jensen – så spændende som den mest grå væg og dertil politisk korrekt – synes at slås om Elendighedens Parti kaldet Venstre, hvor udfaldet under alle omstændigheder – også med en Inger Støjberg ved et større ror – vil være, at etniske danskere arbejdes støt og sikkert hen imod at miste grebet om eget land, mindretal eller ej, katastrofen står skrevet med den nuværende politiske ”elite”.

Som alternativ har vi fået Mette Frederiksen, som over sommeren har vist, at hun gør lystigt knæfald for De Radikale og andre radikaliserede partier. Nytiltrådt boligminister Kaare Dybvad – hvis bog jeg har læst og nu fortrængt – er gået i offentligheden med den begavede kommentar, at ordet ghetto skaber virkelighed.

Oven på denne naragtige melding af en minister skal vi nu se, hvad selveste statsministeren kan gøre de næste op til fire år. De nylige bombesprængninger er et godt afsæt for en stærk leder, og lad os et øjeblik lege med tanken om, at statsminister Mette Frederiksen med regering og folketingsflertal gjorde følgende som ansvarlige statsbærende:

Regeringen Mette Frederiksen indså, at det var kommet så vidt, at kun standsning af al yderligere ikkevestlig indvandring og derpå omfattende planer for hjemsendelser på retsstatens grund af de mange utilpassede ville kunne genskabe et rimeligt levested for danskerne. Ved et næsten ubegribeligt mirakel kom Mette Frederiksen til denne konklusion og havde lederstyrke nok til at gennemtrumfe det sammen med de borgerlige partier.

Nå nej, det er jo ikke det, som Mette Frederiksen vil gøre, også selv om vi alle ved, at den ”stramme” udlændingepolitik er en myte, som Weekendavisens Leny Malacinski fortjenstfuldt har skrevet.

Langt mest sandsynligt er det, at Mette Frederiksen vil blæse danskerne en hatfuld. Undskyld mit franske, men det er, hvad der kommer til at ske. I de næste fire år vil antal og andel af ikkevestlige bare stige og stige på Mette Frederiksens vagt, alt imens hun forsikrer om, at Danmark skam fører en stram udlændingepolitik.

Heldigvis vil der så sikkert som amen i kirken ske følgende: Om et passende antal år vil flertallet af danskerne indse og være med på, at de ikke har tænkt sig at komme i mindretal. Når det lykkelige øjeblik indtræffer, vil det være et spørgsmål om ganske kort tid, før der på grundlovens og retsstatens grund vil blive vedtaget en fornuftig plan for omfattende hjemsendelser.

Indtil dette uomgængelige sker, skal vi desværre trækkes med en Mette Frederiksen. Stakkels hende, kunne man næsten sige. Som de øvrige statsministre siden 1983 vil hun ikke få noget godt eftermæle.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
15.10.19, 00:26
Omsider bliver det for første gang muligt siden 1983, at den udøvende magt kan handle uden om domstolene i et afgørende udlændingespørgsmål. Læs mere
Af Nauja Lynge
13.10.19, 20:20
På skjulte pladser og ved store klassikere mødes mennesker om at opleve arkitekturen. Læs mere
Af Mikael Jalving
13.10.19, 06:02
Først kæmpede venstrefløjen for økonomisk socialisme, derpå for multikulti. Nu gælder det klimakampen, den nye religionserstatning. Læs mere
Af Harun Demirtas
12.10.19, 16:22
Jeg føler mig dansk, du føler dig dansk! Hvorfor føles det altid nemmere at bede et menneske, der har udenlandske rødder at forlade Danmark, til trods for at vedkommende har et hjerte, der slår kun for Danmark? Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
11.10.19, 12:14
Privatskoler er for alle – ikke kun de rige Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
11.10.19, 11:05
Statsministeren tør slet ikke være realist. I stedet sætter hun sin lid til, at forskerne ad åre kommer med idéer til løsninger. Ansvaret væltes over på forskerne. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
10.10.19, 17:09
Og rådgiver for Enhedslisten forsvarer politisk motiveret hærværk, hvis det tjener et højere formål, defineret af venstreekstremister. Læs mere
Af Signe Munk
10.10.19, 14:30
Regningen for klimaets fremtid skal fordeles ligeligt. Læs mere
Af Søren Gade
10.10.19, 13:52
Tyrkiets militære offensiv mod Syrien udstiller ikke kun, at landet ingen midler skyr i denne sag og blæser højt på alliancen mellem Natos lande. Den udstiller også EU’s magtesløshed over for Tyrkiet Læs mere
Af Gitte Seeberg
10.10.19, 13:15
Svaret på at bekæmpe kriminalitet er ikke, at vi undergraver de frihedsrettigheder, vi har. De tiltag, der iværksættes for at bekæmpe kriminalitet, må og skal være proportionale i forhold til de problemer, vi som samfund står overfor. Læs mere