Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Berlingske er propagandamaskine for befolkningsudskiftning

Det står ikke godt til for tanten - eller gør det?

Det står vist nok prentet i de flestes bevidsthed, at Berlingske Tidende siden 1749 har været en borgerlig, ja ligefrem konservativ avis. Det er vist nok det, som bladet har slået sig op på. Så langt så godt.

Det kunne være, at Berlingske anno 2019 i ærlighedens navn skulle fortælle offentligheden, at avisen reelt har taget navneforandring til Globalistiske Nyheder med særlig afsmag for alle, der politisk kæmper imod den store udskiftning af de vesteuropæiske befolkninger og af de amerikanske, canadiske, australske og new zealandske ditto.

Berlingskes Troels Heeger sætter standarden for propagandaskriftet med artiklen ”Drabet på en otte-årig dreng udstiller Tysklands neurotiske udlændingedebat”, hvor han bl.a. skriver, efter at en afrikaner fra Eritrea skubbede en mor og hendes otte årige dreng ud foran toget med den otte åriges død til følge:

”Weidel [fra AfD] ser hændelsen i Frankfurt som en direkte konsekvens af Merkels angiveligt liberale flygtningepolitik. At den otte-årig dreng stadig ville være i live, hvis ikke Merkel i 2015 havde åbnet de tyske grænser for migranter og flygtninge. Problemet er bare, at det ikke passer. Den eritreanske mand er kristen og har siden 2006 boet i Schweiz, hvor han også har opholdstilladelse.” (desværre bag betalingsmur)

Troels Heeger er åbenbart så stor en propagandist, at han ikke er klar over, at det sådan set er temmelig ligegyldigt, om etniske tyskere bliver slået ihjel af mennesker fra den tredje verden med opholdstilladelse i Schweiz eller i Tyskland. Det har Bayerns indenrigsminister i det mindste indset.

Berlingskes Michael Bjerre forsøger at plagiere Troels Heeger – eller er det omvendt? – ved om Donald Trump at skrive, at

”Trumps retorik har kastet mere benzin på bålet og skabt mere had i dette land

Oh ja, sådan kan man også beskrive det forhold, at tilstrækkeligt mange amerikanske vælgere havde den frækhed at stemme på Donald Trump, som igen havde den flabethed at ville standse den sanseløse strøm af indvandring fra især Latinamerika. At skidtet er sat i citationstegn, ændrer ikke ved propagandaen.

Det skal nok blive underholdende i de kommende år. Udskiftningen af de hvide nationer vil ikke gå stille af, og efter min ringe vurdering vil der såmænd komme en modreaktion, hvorefter europæerne på stilfærdigvis vil gøre op med det multietniske vanvid og genskabe almindelig orden i egne hjemlande.

Indtil da må vi nok være forberedt på at høre mere fra Troels Heeger og Michael Bjerre fra Globalistiske Nyheder, engang kaldet Berlingske Tidende.  

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Lars Boje Mathiesen
17.09.19, 19:38
Bliver vores ytringsfrihed reelt ødelagt, og hvorfor reagerer magthaverne ikke? Læs mere
Af Nauja Lynge
17.09.19, 13:35
Men både republikanerne og Trump har vist nødvendigheden af en mere ligeværdig stat, hvis rigsfællesskabet skal bevares. Læs mere
Af Isabella Arendt
17.09.19, 06:35
Tomater fra Spanien, grise fra Danmark, køer, der prutter, og den evige dårlige samvittighed, når det kommer til økologi. Vi aner jo faktisk ikke, hvad bæredygtighed er. Læs mere
Af Utku H. Güzel
16.09.19, 21:18
Vi bliver nemlig ikke betragtet som meget andet end arbejdskraft og forbrugere i dette system. Læs mere
Af Louis Jacobsen
16.09.19, 18:33
Der har været en del debat omkring en vikar i Københavns lufthavn og personens valg af fagforening. Ligesom det frie fagforenings valg er et faktum så er det også et faktum at dit frie valg kan have konsekvenser for alle muligt andre end dig selv. Læs mere
Af Harun Demirtas
15.09.19, 17:20
Mette Thiesens synspunkter siger meget mere om hendes falske kærlighed til Danmark, end det siger om mig og min danskhed Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
15.09.19, 13:45
Vi nærmer os hastigt en helt ny situation i Sverige. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
15.09.19, 11:30
Hvordan står det til med fagforeningsfriheden, Mette Frederiksen? Læs mere
Af Mikael Jalving
15.09.19, 07:00
En muterende virus spreder sig fra Silicon Valley og FN til danske universiteter. Den politiske korrekthed. Læs mere
Af Elsebeth Gerner Nielsen
14.09.19, 14:20
Jesper Panduro: »Det drejer sig ikke længere om at være bedst i verden, men bedst for verden.« Læs mere