Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Berlingske er propagandamaskine for befolkningsudskiftning

Det står ikke godt til for tanten - eller gør det?

Det står vist nok prentet i de flestes bevidsthed, at Berlingske Tidende siden 1749 har været en borgerlig, ja ligefrem konservativ avis. Det er vist nok det, som bladet har slået sig op på. Så langt så godt.

Det kunne være, at Berlingske anno 2019 i ærlighedens navn skulle fortælle offentligheden, at avisen reelt har taget navneforandring til Globalistiske Nyheder med særlig afsmag for alle, der politisk kæmper imod den store udskiftning af de vesteuropæiske befolkninger og af de amerikanske, canadiske, australske og new zealandske ditto.

Berlingskes Troels Heeger sætter standarden for propagandaskriftet med artiklen ”Drabet på en otte-årig dreng udstiller Tysklands neurotiske udlændingedebat”, hvor han bl.a. skriver, efter at en afrikaner fra Eritrea skubbede en mor og hendes otte årige dreng ud foran toget med den otte åriges død til følge:

”Weidel [fra AfD] ser hændelsen i Frankfurt som en direkte konsekvens af Merkels angiveligt liberale flygtningepolitik. At den otte-årig dreng stadig ville være i live, hvis ikke Merkel i 2015 havde åbnet de tyske grænser for migranter og flygtninge. Problemet er bare, at det ikke passer. Den eritreanske mand er kristen og har siden 2006 boet i Schweiz, hvor han også har opholdstilladelse.” (desværre bag betalingsmur)

Troels Heeger er åbenbart så stor en propagandist, at han ikke er klar over, at det sådan set er temmelig ligegyldigt, om etniske tyskere bliver slået ihjel af mennesker fra den tredje verden med opholdstilladelse i Schweiz eller i Tyskland. Det har Bayerns indenrigsminister i det mindste indset.

Berlingskes Michael Bjerre forsøger at plagiere Troels Heeger – eller er det omvendt? – ved om Donald Trump at skrive, at

”Trumps retorik har kastet mere benzin på bålet og skabt mere had i dette land

Oh ja, sådan kan man også beskrive det forhold, at tilstrækkeligt mange amerikanske vælgere havde den frækhed at stemme på Donald Trump, som igen havde den flabethed at ville standse den sanseløse strøm af indvandring fra især Latinamerika. At skidtet er sat i citationstegn, ændrer ikke ved propagandaen.

Det skal nok blive underholdende i de kommende år. Udskiftningen af de hvide nationer vil ikke gå stille af, og efter min ringe vurdering vil der såmænd komme en modreaktion, hvorefter europæerne på stilfærdigvis vil gøre op med det multietniske vanvid og genskabe almindelig orden i egne hjemlande.

Indtil da må vi nok være forberedt på at høre mere fra Troels Heeger og Michael Bjerre fra Globalistiske Nyheder, engang kaldet Berlingske Tidende.  

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Marie Høgh
21.02.20, 13:45
Hvis samtykkeloven bliver en realitet, kvæles et personlige ansvar, tilliden og friheden i slipstrømmen på #MeToo, der næres af mistillid mellem kønnene. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
20.02.20, 19:18
Her kommer min kommentar helt uden Debatten. Læs mere
Af Søren Gade
20.02.20, 15:30
Hvorfor er vores unge blevet så kropsfikserede? Påvirkning fra medierne og influencere bærer med deres deres udstilling af nogle ofte absurde idealer en stor del af skylden for det, der kan ende galt. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
19.02.20, 16:54
Voldtægt skal stadig bevises, og det vil ofte være påstand mod påstand. Læs mere
Af Henrik Højlund
19.02.20, 14:23
Færre melder sig ud af folkekirken, viser de nyeste tal. Men folkekirken er efterhånden blevet så diffus og harmløs, at den gør sig selv overflødig. Læs mere
Af Rune Lund
19.02.20, 10:16
En enkelt lov har ødelagt din velfærd for milliarder af kroner Læs mere
Af Mikael Jalving
18.02.20, 12:03
Man er ikke ”krænkelsesparat”, fordi man kritiserer noget for at være dumt eller skadeligt. Læs mere
Af Jens Philip Yazdani
18.02.20, 07:55
Hvis vi vil komme fattigdommen i Danmark til livs, må vi anerkende, at den også eksisterer blandt ungdommen. Første skridt er at opgøre den, så studerende regnes med; det næste er at fordoble SU’en - og så skal boligerne være til at betale. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
18.02.20, 07:17
Dyr mad er en bekvem måde, man kan udvise sit kulturelle mereværd Læs mere
Af Nauja Lynge
17.02.20, 19:08
Socialdemokraterne har bygget en usynlig, men meget høj mur omkring regeringen, som før eller senere bryder sammen. Og når den gør det, bliver det umuligt at bygge den op igen! Læs mere