<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Berlingske er propagandamaskine for befolkningsudskiftning

Det står ikke godt til for tanten - eller gør det?

Det står vist nok prentet i de flestes bevidsthed, at Berlingske Tidende siden 1749 har været en borgerlig, ja ligefrem konservativ avis. Det er vist nok det, som bladet har slået sig op på. Så langt så godt.

Det kunne være, at Berlingske anno 2019 i ærlighedens navn skulle fortælle offentligheden, at avisen reelt har taget navneforandring til Globalistiske Nyheder med særlig afsmag for alle, der politisk kæmper imod den store udskiftning af de vesteuropæiske befolkninger og af de amerikanske, canadiske, australske og new zealandske ditto.

Berlingskes Troels Heeger sætter standarden for propagandaskriftet med artiklen ”Drabet på en otte-årig dreng udstiller Tysklands neurotiske udlændingedebat”, hvor han bl.a. skriver, efter at en afrikaner fra Eritrea skubbede en mor og hendes otte årige dreng ud foran toget med den otte åriges død til følge:

”Weidel [fra AfD] ser hændelsen i Frankfurt som en direkte konsekvens af Merkels angiveligt liberale flygtningepolitik. At den otte-årig dreng stadig ville være i live, hvis ikke Merkel i 2015 havde åbnet de tyske grænser for migranter og flygtninge. Problemet er bare, at det ikke passer. Den eritreanske mand er kristen og har siden 2006 boet i Schweiz, hvor han også har opholdstilladelse.” (desværre bag betalingsmur)

Troels Heeger er åbenbart så stor en propagandist, at han ikke er klar over, at det sådan set er temmelig ligegyldigt, om etniske tyskere bliver slået ihjel af mennesker fra den tredje verden med opholdstilladelse i Schweiz eller i Tyskland. Det har Bayerns indenrigsminister i det mindste indset.

Berlingskes Michael Bjerre forsøger at plagiere Troels Heeger – eller er det omvendt? – ved om Donald Trump at skrive, at

”Trumps retorik har kastet mere benzin på bålet og skabt mere had i dette land

Oh ja, sådan kan man også beskrive det forhold, at tilstrækkeligt mange amerikanske vælgere havde den frækhed at stemme på Donald Trump, som igen havde den flabethed at ville standse den sanseløse strøm af indvandring fra især Latinamerika. At skidtet er sat i citationstegn, ændrer ikke ved propagandaen.

Det skal nok blive underholdende i de kommende år. Udskiftningen af de hvide nationer vil ikke gå stille af, og efter min ringe vurdering vil der såmænd komme en modreaktion, hvorefter europæerne på stilfærdigvis vil gøre op med det multietniske vanvid og genskabe almindelig orden i egne hjemlande.

Indtil da må vi nok være forberedt på at høre mere fra Troels Heeger og Michael Bjerre fra Globalistiske Nyheder, engang kaldet Berlingske Tidende.  

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • For at se kommentarer og deltage i debatten, så skal du være logget ind på din Facebook-profil.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Henrik Dahl
27.09.21, 14:48
Vores samfundsmodel er bedre end den hippie-anarkistiske samfundsmodel, grundlæggerne af Christiania troede på. Det er et gode for borgerne at leve i et samfund, hvor der er respekt for den almindelige voksne ansvarlighed og for de traditioner og værdier, der har tjent os godt gennem umindelige tider. Læs mere
Af Martin Lidegaard
26.09.21, 12:05
Danske virksomheder er langt foran politikerne på Christiansborg i viljen til grøn omstilling. Hvorfor bakker vi dem ikke helhjertet op? Læs mere
Af Mikael Jalving
26.09.21, 09:30
Ny lærebog i islams tilblivelse falder på et meget, meget tørt sted, i en tid, hvor det i medierne alt for nemt reduceres til noget med tørklæder, tolerance, eid og slik uden animalsk gelatine. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
26.09.21, 09:04
Det er fortsat eksotisk, når en mand møder op til babyrytmik. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
24.09.21, 11:30
Held og lykke til SSW's vej til Forbundsdagen, der vil være den nordligste delstats tiltrængte stemme i Berlin – og måske tungen på vægtskålen. Læs mere
Af Søren Gade
23.09.21, 22:24
Hvis man forbyder fly, vil de fleste formentligt i stedet vælge bilen, hvilket det europæiske vejnet slet ikke er gearet til. Læs mere
Af Isabella Arendt
23.09.21, 22:19
Jeg kan godt forstå, at landbruget føler, at regeringen lyver for dem - og danskerne. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
23.09.21, 18:30
Vi har desværre aldrig kunnet tage os sammen til at få ryddet den kriminelle fristad – nu er det tid. Læs mere
Af Nauja Lynge
23.09.21, 17:34
Selvstændighedsslæden er ikke køreklar for Grønland. Derfor manipuleres der med præmisserne. Læs mere