Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Midt i en agurketid – hilsener fra Agersø

Nyd varmen og varmen ved, at politikerne ikke siger ret meget i disse uger.

De kommer jo desværre igen, de der mennesker, vi kalder politikere, og beslutter sig for skadelige tiltag som at tage almindelige menneskers penge og bruge dem til at redde den tredje verden – herunder den del af den tredje verden, der allerede opholder sig i Danmark – til at redde klimaet, mens Kina åbner et nyt kulkraftværk hver uge, og til om muligt at ødelægge uddannelsesvæsenet endnu mere.

Jeg kan gøre Snaphanen.dk’s ord til mine:

»Der er mange vidunderlige ting ved sommeren. Alle de smukke kvinder, snart er det svampesæson og der kan gå uger imellem man af vanvare hører en politiker – de har ferie, hvilken lise!«

Imens opholder jeg mig på Agersø, en lille perle i Storebælt, et kvarters sejllads med færge fra Stigsnæs ved Sjællands sydvestligste punkt.

Agersø har mindre end 200 fastboende sjæle, men har god plads at boltre sig på, idet Agersø er 6,84 km2. Her er alt, hvad hjertet kan begære, venlige mennesker, en lille købmand, en kirke, et museum, en mølle og hvide sandstrande.

Åh ja, og så er der Agersø Kro, der gør det i den ædlere del af kogekunsten, samtidig med at man også kan få stegt flæsk med persillesovs.

Agersø kan anbefales. Der er ganske vist ingen indvandrere fra den tredje verden, men det synes, som om Agersø lever fint uden, hvordan det nu end kan være.

Så kan jeg ikke finde på mere. Det er for varmt. Om føje tid er jeg hjemme igen og kan skrive nogle meget mere arrige indlæg.

Indtil da: Fortsat god sommer.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Marie Høgh
21.02.20, 13:45
Hvis samtykkeloven bliver en realitet, kvæles et personlige ansvar, tilliden og friheden i slipstrømmen på #MeToo, der næres af mistillid mellem kønnene. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
20.02.20, 19:18
Her kommer min kommentar helt uden Debatten. Læs mere
Af Søren Gade
20.02.20, 15:30
Hvorfor er vores unge blevet så kropsfikserede? Påvirkning fra medierne og influencere bærer med deres deres udstilling af nogle ofte absurde idealer en stor del af skylden for det, der kan ende galt. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
19.02.20, 16:54
Voldtægt skal stadig bevises, og det vil ofte være påstand mod påstand. Læs mere
Af Henrik Højlund
19.02.20, 14:23
Færre melder sig ud af folkekirken, viser de nyeste tal. Men folkekirken er efterhånden blevet så diffus og harmløs, at den gør sig selv overflødig. Læs mere
Af Rune Lund
19.02.20, 10:16
En enkelt lov har ødelagt din velfærd for milliarder af kroner Læs mere
Af Mikael Jalving
18.02.20, 12:03
Man er ikke ”krænkelsesparat”, fordi man kritiserer noget for at være dumt eller skadeligt. Læs mere
Af Jens Philip Yazdani
18.02.20, 07:55
Hvis vi vil komme fattigdommen i Danmark til livs, må vi anerkende, at den også eksisterer blandt ungdommen. Første skridt er at opgøre den, så studerende regnes med; det næste er at fordoble SU’en - og så skal boligerne være til at betale. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
18.02.20, 07:17
Dyr mad er en bekvem måde, man kan udvise sit kulturelle mereværd Læs mere
Af Nauja Lynge
17.02.20, 19:08
Socialdemokraterne har bygget en usynlig, men meget høj mur omkring regeringen, som før eller senere bryder sammen. Og når den gør det, bliver det umuligt at bygge den op igen! Læs mere