Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Midt i en agurketid – hilsener fra Agersø

Nyd varmen og varmen ved, at politikerne ikke siger ret meget i disse uger.

De kommer jo desværre igen, de der mennesker, vi kalder politikere, og beslutter sig for skadelige tiltag som at tage almindelige menneskers penge og bruge dem til at redde den tredje verden – herunder den del af den tredje verden, der allerede opholder sig i Danmark – til at redde klimaet, mens Kina åbner et nyt kulkraftværk hver uge, og til om muligt at ødelægge uddannelsesvæsenet endnu mere.

Jeg kan gøre Snaphanen.dk’s ord til mine:

»Der er mange vidunderlige ting ved sommeren. Alle de smukke kvinder, snart er det svampesæson og der kan gå uger imellem man af vanvare hører en politiker – de har ferie, hvilken lise!«

Imens opholder jeg mig på Agersø, en lille perle i Storebælt, et kvarters sejllads med færge fra Stigsnæs ved Sjællands sydvestligste punkt.

Agersø har mindre end 200 fastboende sjæle, men har god plads at boltre sig på, idet Agersø er 6,84 km2. Her er alt, hvad hjertet kan begære, venlige mennesker, en lille købmand, en kirke, et museum, en mølle og hvide sandstrande.

Åh ja, og så er der Agersø Kro, der gør det i den ædlere del af kogekunsten, samtidig med at man også kan få stegt flæsk med persillesovs.

Agersø kan anbefales. Der er ganske vist ingen indvandrere fra den tredje verden, men det synes, som om Agersø lever fint uden, hvordan det nu end kan være.

Så kan jeg ikke finde på mere. Det er for varmt. Om føje tid er jeg hjemme igen og kan skrive nogle meget mere arrige indlæg.

Indtil da: Fortsat god sommer.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Lars Boje Mathiesen
17.09.19, 19:38
Bliver vores ytringsfrihed reelt ødelagt, og hvorfor reagerer magthaverne ikke? Læs mere
Af Nauja Lynge
17.09.19, 13:35
Men både republikanerne og Trump har vist nødvendigheden af en mere ligeværdig stat, hvis rigsfællesskabet skal bevares. Læs mere
Af Isabella Arendt
17.09.19, 06:35
Tomater fra Spanien, grise fra Danmark, køer, der prutter, og den evige dårlige samvittighed, når det kommer til økologi. Vi aner jo faktisk ikke, hvad bæredygtighed er. Læs mere
Af Utku H. Güzel
16.09.19, 21:18
Vi bliver nemlig ikke betragtet som meget andet end arbejdskraft og forbrugere i dette system. Læs mere
Af Louis Jacobsen
16.09.19, 18:33
Der har været en del debat omkring en vikar i Københavns lufthavn og personens valg af fagforening. Ligesom det frie fagforenings valg er et faktum så er det også et faktum at dit frie valg kan have konsekvenser for alle muligt andre end dig selv. Læs mere
Af Harun Demirtas
15.09.19, 17:20
Mette Thiesens synspunkter siger meget mere om hendes falske kærlighed til Danmark, end det siger om mig og min danskhed Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
15.09.19, 13:45
Vi nærmer os hastigt en helt ny situation i Sverige. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
15.09.19, 11:30
Hvordan står det til med fagforeningsfriheden, Mette Frederiksen? Læs mere
Af Mikael Jalving
15.09.19, 07:00
En muterende virus spreder sig fra Silicon Valley og FN til danske universiteter. Den politiske korrekthed. Læs mere
Af Elsebeth Gerner Nielsen
14.09.19, 14:20
Jesper Panduro: »Det drejer sig ikke længere om at være bedst i verden, men bedst for verden.« Læs mere