Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Facebook er et totalitært medie, der slynger om sig med udelukkelser

Min ringe person har netop fået tre dages karantæne.

Den 4. juli blev jeg opmærksom på, at snaphanen.dk’s bestyrer ikke kunne skrive på Facebook, at ”svensk presse er syg”. 30 dages karantæne gav det. Jeg posterede derfor dette oplæg på Facebook:

”HVOR SYG ER FACEBOOK? STEEN RAASCHOU IDØMT 30 DAGES KARANTÆNE

Jeg gengiver nu præcis, hvad Steen Raaschou siger, at han har fået 30 dages karantæne fra Facebook for:

”Indvandrer myrder venligbo og asylaktivist. Indvandrere tyranniserer og overfalder indfødte svenskere. Aftonbladet rapporterer, at ”indvandrere i byen nu er utrygge.” Svensk presse er syg.”

Når jeg læser om de blokeringer, som Facebook foretager, tænker jeg nogle gange, om det for mig gør en forskel, at jeg har en blog på et etableret medie?

Jeg ved det ikke, men nu posterer jeg samme holdning:

”Svensk presse er syg.” For det er den nemlig.

Det var for skrap kost for Facebook, som her til morgen skrev sådan her til mig:

”Vi har gennemgået dit opslag igen, og det følger ikke vores fællesskabsregler om hadefuld retorik. Ingen andre kan se dette opslag.”

Techgiganterne er i sandhed vor tids totalitære. Det er blød totalitarisme, javel, men det er immervæk totalitarisme, når man ikke kan skrive om svenske etablerede medier, at de er syge i betydningen syge af galoperende politisk korrekthed. I det mindste må man lade Facebook, at det ikke hjalp mig spor, at jeg har en blog på denne avis.

Man må håbe, at der snarest opstår et levedygtigt alternativ til Facebook. På den anden side synes jeg, at man skal se således på det:

Hverken Facebook, Twitter, Google, Youtube eller andre sociale medier kan standse kritikken af den vanvittige indvandringspolitik, der finder sted i Vesteuropa og i den angelsaksiske verden uden for Europa. De kan forsinke processen hen imod sund fornuft, men de kan ikke standse den. Kun ved at lukke internettet ville vi for alvor blive ramt, og det vil af mange gode grunde ikke ske.

Men tillykke så længe, Facebook. Dette opslag hos JP kan jeg ikke gøre reklame for hos jer, og det er søreme en stor sejr for jer, at I kan genere mig og en hel masse andre, når de f.eks. nævner Tommy Robinsons navn. I ved nok ham der Tommy Robinson, Tommy Robinson, Tommy Robinson…jeg siger det igeeen.

Facebooks censur skal man til nazismen og kommunismen for at finde magen til.

P.S. Jeg kan af gode grunde ikke svare i denne tråd før om tre dage.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Jaleh Tavakoli
20.07.19, 18:56
Jeg trækker mig fra den offentlige debat. Voldsmanden vinder. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
19.07.19, 12:24
Integrationsministeren skal have ros for at stå fast. Jeg udtrykker et lønligt håb om, at ministeren i fremtiden holder fast i, at han ikke udtaler sig om fakta, han ikke kender, og konsekvenser, han ikke har gennemtænkt. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
18.07.19, 16:09
Det midlertidigt besatte område er heldigvis en lise for sjælen. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
17.07.19, 21:38
Under 1 af 10 muslimske indvandrere bliver integreret. Læs mere
Af Martin Ågerup
15.07.19, 19:53
FN bør indse sandheden: Markedsøkonomi og konkurrence er de fattiges ven. Læs mere
Af Mikael Jalving
12.07.19, 16:00
Mens teknologi og gadgets forandrer vores sociale eksistens til uigenkendelighed, har EU’s imperialistiske institutioner fået os til lige så frivilligt at give afkald på national suverænitet. Læs mere
Af Anna Thygesen
12.07.19, 13:30
Vi skal ikke fordømme folk, der forsøger at begå selvmord. De skal have hjælp, og så skal vi tale om det med hinanden og vores børn, for det eneste, der ikke virker, er tavshed og tabuisering. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
12.07.19, 11:29
Det yderste højres sande ansigt viser sig, når det russiske flag bliver luftet Læs mere