Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Facebook er et totalitært medie, der slynger om sig med udelukkelser

Min ringe person har netop fået tre dages karantæne.

Den 4. juli blev jeg opmærksom på, at snaphanen.dk’s bestyrer ikke kunne skrive på Facebook, at ”svensk presse er syg”. 30 dages karantæne gav det. Jeg posterede derfor dette oplæg på Facebook:

”HVOR SYG ER FACEBOOK? STEEN RAASCHOU IDØMT 30 DAGES KARANTÆNE

Jeg gengiver nu præcis, hvad Steen Raaschou siger, at han har fået 30 dages karantæne fra Facebook for:

”Indvandrer myrder venligbo og asylaktivist. Indvandrere tyranniserer og overfalder indfødte svenskere. Aftonbladet rapporterer, at ”indvandrere i byen nu er utrygge.” Svensk presse er syg.”

Når jeg læser om de blokeringer, som Facebook foretager, tænker jeg nogle gange, om det for mig gør en forskel, at jeg har en blog på et etableret medie?

Jeg ved det ikke, men nu posterer jeg samme holdning:

”Svensk presse er syg.” For det er den nemlig.

Det var for skrap kost for Facebook, som her til morgen skrev sådan her til mig:

”Vi har gennemgået dit opslag igen, og det følger ikke vores fællesskabsregler om hadefuld retorik. Ingen andre kan se dette opslag.”

Techgiganterne er i sandhed vor tids totalitære. Det er blød totalitarisme, javel, men det er immervæk totalitarisme, når man ikke kan skrive om svenske etablerede medier, at de er syge i betydningen syge af galoperende politisk korrekthed. I det mindste må man lade Facebook, at det ikke hjalp mig spor, at jeg har en blog på denne avis.

Man må håbe, at der snarest opstår et levedygtigt alternativ til Facebook. På den anden side synes jeg, at man skal se således på det:

Hverken Facebook, Twitter, Google, Youtube eller andre sociale medier kan standse kritikken af den vanvittige indvandringspolitik, der finder sted i Vesteuropa og i den angelsaksiske verden uden for Europa. De kan forsinke processen hen imod sund fornuft, men de kan ikke standse den. Kun ved at lukke internettet ville vi for alvor blive ramt, og det vil af mange gode grunde ikke ske.

Men tillykke så længe, Facebook. Dette opslag hos JP kan jeg ikke gøre reklame for hos jer, og det er søreme en stor sejr for jer, at I kan genere mig og en hel masse andre, når de f.eks. nævner Tommy Robinsons navn. I ved nok ham der Tommy Robinson, Tommy Robinson, Tommy Robinson…jeg siger det igeeen.

Facebooks censur skal man til nazismen og kommunismen for at finde magen til.

P.S. Jeg kan af gode grunde ikke svare i denne tråd før om tre dage.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Martin Ågerup
05.06.20, 14:51
Eller hvorfor Mette Frederiksen ikke er nogen Václav Havel. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
05.06.20, 14:16
En ulykkelig død og højst sandsynligt en uacceptabel handling fra politimandens side, men George Floyd var på stoffer og havde fem tidligere domme. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
05.06.20, 10:30
Begrav den magtarrogante statsminister og find den side frem, der lægger alle oplysninger frem, så vi fortsat kan have tillid til, at alt går rigtigt til. Læs mere
Af Signe Munk
04.06.20, 16:00
Grønne ildsjæle har i årtier kæmpet for at få fjernet de store miljøbomber, vi kalder generationsforureninger. Nu har vi endelig sort på hvidt, at der skal ryddes op efter fortidens synder. Læs mere
Af Utku H. Güzel
03.06.20, 22:05
Lad nu dansk udenrigspolitik blive formet på Christiansborg og ikke blive dikteret fra Washington. Læs mere
Af Nauja Lynge
03.06.20, 21:20
Danskere, islændinge og grønlændere er velkommen på Færøerne – selvom Færøerne overhovedet ikke blev nævnt, da statsministeren åbnede Danmark lidt mere op. Læs mere
Af Henrik Højlund
03.06.20, 17:40
Formanden for Ateistisk Selskab hævder i mindeartikel om den omstridte præst Thokild Grosbøll, der ikke troede på en skabende Gud, at mange medlemmer af folkekirken er ateister. Det tror jeg, han har ret i. Men ateismen er også en tro. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
03.06.20, 15:53
Tyskland fjerner rejserestriktionerne, mens Danmark stædigt holder fast uden sundhedsfagligt belæg Læs mere
Af Katrine Winkel Holm
03.06.20, 08:13
Det er latterligt, når borgerlige debattører stempler Frederiksen-kritikere som onde mennesker Læs mere