<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Kære Mette Frederiksen: Tillykke med embedet – her er opskriften på, hvordan du bliver den største statsminister siden 1849

Omfattende hjemsendelser på grundlovens og retsstatens grund kommer alligevel til at ske før eller senere.

Jeg tilhører ikke den del af de nationalkonservative, der tvivler på, at du, Mette Frederiksen, har forstået, at den ikkevestlige indvandring vil ødelægge Danmark, ja, allerede har forvoldt stor skade, ikke uoprettelig, men stor.

Jeg ved ikke, hvor national du er i dette ords virkelige betydning, hvor dybt du elsker dette land og dets folk, som har virket på et begrænset landområde siden 300-400-tallet (det mest kvalificerede gæt), selv om de skriftlige kilder først nævner danerne som stamme omkring år 550.

Det spørgsmål må blive en sag mellem dig og din samvittighed. Jeg kender medlemmer af dit parti, der er dybt nationale mennesker. Selvfølgelig kan man være national som socialdemokrat. Det er en viljesakt, men selvfølgelig især en følelse.

Uanset hvor national du er, ved du, at dit velfærdssamfund vil bryde sammen, hvis den ikkevestlige indvandring får lov at fortsætte. I 2016, det sidst opgjorte år, kostede denne ulykke 35 mia. kr. Det tal kan midlertidigt godt falde med et par milliarder under en højkonjunktur, men når de gode tider vender, vil udgifterne stige voldsomt, som det skete i kølvandet på finanskrisen i 2008. Det ved du godt, er jeg sikker på.

Den Store Udskiftning ruller derudad. Demografi er i sandhed skæbne. I det Herrens år 2019 udgør ikkevestlige ca. 9 pct. af den samlede befolkning, men de står for omtrent 16 pct. af børnefødslerne. Det kan Danmarks Statistik fortælle, og det ved du også godt, Mette Frederiksen.

Du ved således, at de oprindelige danskere relativt vil udgøre en mindre og mindre del af befolkningen og også på et eller andet tidspunkt komme i mindretal. Det overses i øvrigt, at det naturligvis ikke er nødvendigt at nå dertil, før Danmark vil være helvede på jord for størstedelen af danskerne. Når man ser på de for længst uløselige problemer – som først og fremmest skyldes bestemte gruppers i snit problematiske adfærd – kræver det ikke stor fantasi at forestille sig, hvordan livet i Danmark vil være for mange, mange danskere, hvis f.eks. de ikkevestlige udgør 20 pct. af den samlede befolkning.

Jeg ved, at du godt ved disse ting. Jeg vil ovenikøbet skyde på, at du enten har læst nogle af mine indlæg her på siden, og i hvert fald har du fået nogle af mine pointer refereret.

Så nu skal vi være løsningsorienterede, Mette Frederiksen. Du er kun 41 år og kan i princippet sidde som statsminister i mange år. Hvis du vil have garanti for dette, gør du følgende meget snart:

Du konstaterer, at du skal have partiet Venstre med dig, fordi 48 plus 43 mandater udgør et flertal. Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige vil naturligvis kun være begejstrede. Det vil være klart nemmest, hvis Inger Støjberg bliver ny leder for Venstre. Lars Løkke Rasmussen kan du ikke arbejde med. Jeg ved fra interne kilder i Venstre, at der er udarbejdet planer for, hvordan man effektivt kan lukke grænsen for asylsøgere. Så vidt jeg ved, skete det i kølvandet på katastrofen i 2015-2016, hvor kontrollen med Danmark igennem måneder brød sammen, asylsøgere lukkede motorveje, og daværende justitsminister Søren Pind for åben skærm sad og flæbede af lutter godhed.

Godt. Der er nu indført et fuldstændigt stop for at søge asyl. Danmark behøver ikke engang at udtræde af FN’s flygtningekonvention for at gøre dette. Selv Institut for Menneskerettigheder medgiver, at det er muligt, skønt de ikke overraskende skriver, at det vil være vanskeligt (femte link til pdf-fil).

Retten til familiesammenføring fjernes selvsagt også. Herefter skal det, som det var før udlændingeloven af 1983, være en administrativ praksis hos Justitsministeriet, om man kan få familiesammenføring. Der er jo ikke nogen grund til at sige til Thomas, der har mødt amerikanske Cindy, at de ikke begge kan bo i Danmark, hvis de ellers kan forsørge sig selv.

Hermed er vi nået et godt og meget vigtigt stykke, et sine qua non for nu at sige det på latin. Men nu forestår til gengæld også det afgørende og langt mere besværlige arbejde.

Et slag på tasken: Det nuværende antal ikkevestlige skal nedbringes fra de nuværende mere end 500.000 til ca. 100.000. Hvorfor lige 100.000? Det kan selvsagt diskuteres, om det skal ned på 80.000 eller 120.000, men det skal så betydeligt ned, at vi er sikre på to ting:

For det første, at oprindelige danskere aldrig kan risikere at blive et mindretal eller bare det, der ligner, og for det andet, at de ca. 100.000 naturligvis vil være de ikkevestlige, vi kan byde velkommen, fordi vi ved, at de elsker Danmark og det danske folk og kan forsørge sig selv. Længere er den ikke, men det er vigtigt at påpege, at jeg selvfølgelig ikke beder dig om at være fanatisk. I enhver folkegruppe – også ikkevestlige – findes der en andel, der vil være til gavn for Danmark. Det siger sig selv.

Hele denne vanskelige øvelse vil koste en masse penge og tage en årrække, men den er både mulig og helt nødvendig. Jeg har skitseret, hvordan det kan foregå. Finansieringen skal ske gennem statsobligationslån, men pengene vil med det samme begynde at fosse tilbage i statskassen, fordi de løbende udgifter hele tiden vil blive reduceret.

Hvis du gennemfører den her skitserede politik, Mette Frederiksen, kan du sætte dig til rette i statsministerstolen de næste 30 år, om så skal være. Du vil blive hyldet som den største siden grundlovens indførelse, og du vil få veje, alléer, torve, pladser og smukke bygninger opkaldt efter dig.

Det er jo nødt til at ske på et eller andet tidspunkt, så hvorfor ikke på din vagt?

Du må indrømme, at det lyder ret tillokkende, ikke sandt? Held og lykke med din gerning.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • For at se kommentarer og deltage i debatten, så skal du være logget ind på din Facebook-profil.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Birthe Rønn Hornbech
24.09.21, 11:30
Held og lykke til SSW's vej til Forbundsdagen, der vil være den nordligste delstats tiltrængte stemme i Berlin – og måske tungen på vægtskålen. Læs mere
Af Søren Gade
23.09.21, 22:24
Hvis man forbyder fly, vil de fleste formentligt i stedet vælge bilen, hvilket det europæiske vejnet slet ikke er gearet til. Læs mere
Af Isabella Arendt
23.09.21, 22:19
Jeg kan godt forstå, at landbruget føler, at regeringen lyver for dem - og danskerne. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
23.09.21, 18:30
Vi har desværre aldrig kunnet tage os sammen til at få ryddet den kriminelle fristad – nu er det tid. Læs mere
Af Nauja Lynge
23.09.21, 17:34
Selvstændighedsslæden er ikke køreklar for Grønland. Derfor manipuleres der med præmisserne. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
21.09.21, 21:00
Grønlands udenrigsminister ønsker stemmeret ud fra etniske skillelinjer, og får en særdeles blid behandling i P1 Morgen. Læs mere
Af Mikael Jalving
19.09.21, 08:45
Vi har de senere år talt meget om, at mænd taler grimt og nedladende til kvinder. Vi har ikke talt så meget om det modsatte. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
18.09.21, 19:05
Hvornår melder man afbud, og hvornår vælger man at tage afsted til et arrangement med en lille tvivl i maven? Læs mere
Af Utku H. Güzel
18.09.21, 19:00
Konstant vækst har vist sig at være skadeligt, både for det enkelte menneske og for planeten. Selvfølgelig kan et alternativ skabes. Det starter først og fremmest med, at vi tror på det, selvom liberalisterne altid vil fortælle jer det modsatte. Læs mere