Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Enhedslistens og Radikale Venstres muslimske vælgere

Især de to partier vil få en stadig stigende andel stemmer fra muslimer, der er antidemokratiske.

Nå, så blev Pernille Skipper alligevel lidt bleg om næbbet. Sådan her skriver hun i en mail til Berlingske:

»Havde jeg vidst, hvem jeg fik taget billede med, var jeg ikke stillet op til det. Nu har jeg siden set nogle tidligere udtalelser fra ham om stening af kvinder, og jeg vil ærligt talt gerne have eventuelle stemmeanbefalinger frabedt.« (Desværre bag betalingsmur).

Det er temmelig kedeligt for Pernille Skipper, at hun er blevet fotograferet sammen med eksimam Kasem Said Ahmad, en smilende Pernille Skipper iført palæstinensertørklæde.

Kasem Said Ahmad, den flinke mand, udtalte for et par år siden således:

»Det (stening, red.) står vi inde for, og det er vi også stolte over. For det andet har det en præventiv effekt. Hvad er straffen i Danmark, når man begår sex uden for ægteskabet? Ikke nogen.«

Av, av, av for den, Pernille Skipper. Og vil det stoppe her?

Nej, naturligvis ikke. Det vil gå for partier som Enhedslisten og Radikale Venstre, som det er gået for Demokraterne i USA. I stigende grad vil deres vælgere udgøres af muslimer og andre ikkevestlige af den simple grund, at de to partier altid vil lempe, aldrig stramme, udlændingepolitikken. I USA er det for længst blevet sådan, at Republikanerne er de hvides parti, mens halvdelen af Demokraternes stemmer kommer fra sorte, hispanics og asiater.

Som Berlingske bemærker, blev muslimer i Danmark opfordret til at stemme på enten Pernille Skipper, Radikale Venstres Zenia Stampe eller Alternativets Sikandar Siddique.

Det bliver hård identitetspolitik for fuld udblæsning i de kommende år. Partierne i Danmark vil i stedse højere grad blive etnisk og religiøst funderede partier i stedet for de traditionelle klassepartier. Det vil følge logisk, så længe gruppen af vælgere med ikkedansk baggrund får lov at vokse. Partier som Enhedslisten og Radikale Venstre vil relativt set miste deres danske vælgere og blive mere og mere afhængige af de andre etniske grupper og af muslimerne.

Det bliver ikke det sidste, vi har set, af den type billeder, hvor en dansk kommunist som Pernille Skipper står og hygger sig med en muslim, der vil have den fulde shariapakke. Det skal nok blive interessant.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Martin Ågerup
05.06.20, 14:51
Eller hvorfor Mette Frederiksen ikke er nogen Václav Havel. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
05.06.20, 14:16
En ulykkelig død og højst sandsynligt en uacceptabel handling fra politimandens side, men George Floyd var på stoffer og havde fem tidligere domme. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
05.06.20, 10:30
Begrav den magtarrogante statsminister og find den side frem, der lægger alle oplysninger frem, så vi fortsat kan have tillid til, at alt går rigtigt til. Læs mere
Af Signe Munk
04.06.20, 16:00
Grønne ildsjæle har i årtier kæmpet for at få fjernet de store miljøbomber, vi kalder generationsforureninger. Nu har vi endelig sort på hvidt, at der skal ryddes op efter fortidens synder. Læs mere
Af Utku H. Güzel
03.06.20, 22:05
Lad nu dansk udenrigspolitik blive formet på Christiansborg og ikke blive dikteret fra Washington. Læs mere
Af Nauja Lynge
03.06.20, 21:20
Danskere, islændinge og grønlændere er velkommen på Færøerne – selvom Færøerne overhovedet ikke blev nævnt, da statsministeren åbnede Danmark lidt mere op. Læs mere
Af Henrik Højlund
03.06.20, 17:40
Formanden for Ateistisk Selskab hævder i mindeartikel om den omstridte præst Thokild Grosbøll, der ikke troede på en skabende Gud, at mange medlemmer af folkekirken er ateister. Det tror jeg, han har ret i. Men ateismen er også en tro. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
03.06.20, 15:53
Tyskland fjerner rejserestriktionerne, mens Danmark stædigt holder fast uden sundhedsfagligt belæg Læs mere
Af Katrine Winkel Holm
03.06.20, 08:13
Det er latterligt, når borgerlige debattører stempler Frederiksen-kritikere som onde mennesker Læs mere