Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Enhedslistens og Radikale Venstres muslimske vælgere

Især de to partier vil få en stadig stigende andel stemmer fra muslimer, der er antidemokratiske.

Nå, så blev Pernille Skipper alligevel lidt bleg om næbbet. Sådan her skriver hun i en mail til Berlingske:

»Havde jeg vidst, hvem jeg fik taget billede med, var jeg ikke stillet op til det. Nu har jeg siden set nogle tidligere udtalelser fra ham om stening af kvinder, og jeg vil ærligt talt gerne have eventuelle stemmeanbefalinger frabedt.« (Desværre bag betalingsmur).

Det er temmelig kedeligt for Pernille Skipper, at hun er blevet fotograferet sammen med eksimam Kasem Said Ahmad, en smilende Pernille Skipper iført palæstinensertørklæde.

Kasem Said Ahmad, den flinke mand, udtalte for et par år siden således:

»Det (stening, red.) står vi inde for, og det er vi også stolte over. For det andet har det en præventiv effekt. Hvad er straffen i Danmark, når man begår sex uden for ægteskabet? Ikke nogen.«

Av, av, av for den, Pernille Skipper. Og vil det stoppe her?

Nej, naturligvis ikke. Det vil gå for partier som Enhedslisten og Radikale Venstre, som det er gået for Demokraterne i USA. I stigende grad vil deres vælgere udgøres af muslimer og andre ikkevestlige af den simple grund, at de to partier altid vil lempe, aldrig stramme, udlændingepolitikken. I USA er det for længst blevet sådan, at Republikanerne er de hvides parti, mens halvdelen af Demokraternes stemmer kommer fra sorte, hispanics og asiater.

Som Berlingske bemærker, blev muslimer i Danmark opfordret til at stemme på enten Pernille Skipper, Radikale Venstres Zenia Stampe eller Alternativets Sikandar Siddique.

Det bliver hård identitetspolitik for fuld udblæsning i de kommende år. Partierne i Danmark vil i stedse højere grad blive etnisk og religiøst funderede partier i stedet for de traditionelle klassepartier. Det vil følge logisk, så længe gruppen af vælgere med ikkedansk baggrund får lov at vokse. Partier som Enhedslisten og Radikale Venstre vil relativt set miste deres danske vælgere og blive mere og mere afhængige af de andre etniske grupper og af muslimerne.

Det bliver ikke det sidste, vi har set, af den type billeder, hvor en dansk kommunist som Pernille Skipper står og hygger sig med en muslim, der vil have den fulde shariapakke. Det skal nok blive interessant.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Anna Thygesen
14.06.19, 11:45
Det er egentlig vildt nok, at et parti, der i den grad bekender sig til markedskræfterne, ikke har fattet en brik, når det gælder partiets egne kunder i butikken. Læs mere
Af Signe Munk
13.06.19, 12:30
Vores forslag er en klimakonto, hvor vi justerer arbejdsmarkedsbidraget en smule og indfører en grøn topskat. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
13.06.19, 09:02
Især de to partier vil få en stadig stigende andel stemmer fra muslimer, der er antidemokratiske. Læs mere
Af Casper Hedegaard
12.06.19, 16:30
Som midterparti er det tæt på en naturlov, at Radikale Venstre skal med i regering, men denne gang bør vi holde os udenfor til at starte med. Læs mere
Af Nauja Lynge
12.06.19, 13:42
Og er vores stemmer ligegyldige nu, hvor vi har sat kryds? Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
11.06.19, 17:21
Et klassisk eksempel: Ikke fake news, men grov vildledning som følge af udeladte oplysninger. Læs mere
Af Mikael Jalving
11.06.19, 11:30
Udendørssport foregår i Guds frie natur, det er en af dens dyder, og det skulle den gerne kunne fortsætte med. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
10.06.19, 22:37
Thulesen Dahl fortalte danskerne, at der er styr på udlændingepolitikken. De valgte at tro ham. Læs mere
Af Nauja Lynge
10.06.19, 21:28
Han har en vigtig opgave for sig som en af rigets sidste garanter for bevarelse af den danske stat. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
09.06.19, 18:41
Der er grøde i dansk politik, og vindretningen er national, konservativ og derfor dansk. Læs mere