Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blog. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Fra kvantitet til kvalitet – fra DF til DF, NB og SK

De indvandrerkritiske mandater bliver færre efter valget, men kritikken bliver skarpere til gavn for det danske folk.

Har man Danmark kært, skal man på onsdag, Grundlovsdag, håbe på, at Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Stram Kurs alle kommer ind og tilsammen opnår en så høj stemmeandel som muligt, så tæt på DF’s resultat ved sidste valg på 21,1 pct. som muligt.

Det ser ud fra målingerne ikke realistisk ud at nå helt derop, og det skyldes naturligvis, at DF har blødt mange vælgere til Socialdemokratiet, fordi mange ikke kan se den store forskel på den udlændingepolitik, som de to partier har ført og vil føre. Det er for resten ikke fair over for DF, der ville gøre langt mere, hvis det kunne, men det er bare de faktiske forhold i jernindustrien.

De tre partier DF, NB og SK står til alt mellem 14,7 pct. hos Voxmeter og til 19,4 pct. hos Yougov, en meget betydelig forskel.

Under forudsætning af at både NB og SK kommer over spærregrænsen, vil der imidlertid efter min vurdering blive tale om en markant styrkelse af den indvandrerkritiske fløj. Og hvorfor nu det, når den samlede tilslutning efter alt at dømme vil falde?

Fordi der efter valget vil stå politikere på Folketingets talerstol og nyde mediernes søgende lys og sige de ting, der skal siges. Som ved hjælp af argumenter og tal – brug de tal, tal, tal, tal, igen, igen, igen og igen – der er uimodsigeligt sande og viser, at dette er den største katastrofe i en 1.500 år lang danmarkshistorie, hvis ikke tilstrømningen af mennesker fra dysfunktionelle kulturer standses og vendes ved hjælp af hjemsendelser på retsstatens grund.

Det glæder mig i øvrigt virkelig meget, at Rasmus Paludan i en kronik i Information i går skrev bl.a. sådan her:

»Den katastrofe, som de etablerede partier har bragt over Danmark, kan kun løses ved – på retsstatens grund [min fremhævelse] – at sende muslimer ud af landet igen, således at danskerne atter kan føle sig hjemme og trygge i Danmark

Holder man sig til dette afgørende princip, på retsstatens grund, kan man pr. definition ikke kaldes ekstremist eller det, der er værre. Grundloven skal overholdes, og hjemsendelser skal ske på retsstatens grund. Kan politiske modstandere ikke tåle det synspunkt, er det dem selv, der har et demokratisk problem.

Dette bliver en meget lang politisk kamp, som vi vil vinde, er jeg overbevist om, men den vindes hverken ved dette eller det næste folketingsvalg. Men denne gang kan vi få valgt politikere fra NB og SK ind, der er velformulerede og kan sætte den retoriske kniv ind, hvor det gør allermest ondt på de politisk korrekte, nemlig ved at sige sandheden som fortalt af statistikkerne.

DF vil som en lykkelig følgevirkning blive tvunget til langt mere direkte at fortælle danskerne, at dette er et eksistentielt spørgsmål, i sidste ende et spørgsmål om, hvorvidt det danske folk skal skiftes ud med helt andre folk, eller om danskerne kan vende tilbage til en situation, hvor oprindelige danskere udgør det altovervejende flertal.

Derfor er valget om seks dage så vigtigt.

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.