<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

83.310 flere ikkevestlige fra 2015 og til 2019 – hvorfor mon Lars Løkke snart er fortid?

Lars Løkkes utilgivelige svigt i de sidste fire år vil komme til at stå som en skamplet i Danmarks historie.

Selv jeg, der ellers nok er vant til at opstøve tal og statistik, var målløs, da det for kort tid siden gik op for mig, at den ikkevestlige befolknings antal er vokset med skræmmende 83.310 personer i perioden 1. januar 2015 og til 1. januar 2019 stort set sammenfaldende med den meget snart forhenværende regerings vagt.

Tallene stammer fra Danmarks Statistik og må sende kuldegysninger ned ad ryggen på enhver oprindelig dansker (se her (side 11) og her).

Denne udvikling, kære læser, er præcis, hvad de fleste journalister og andre kalder en konspirationsteori, som et eller andet vanvid, de ”fremmedfjendske” har opfundet i deres irrationelle had.

Der er bare det ved det, at det ikke er en sammensværgelse at konstatere følgende:

Med stormskridt sker der en befolkningsudskiftning af det danske folk. Det er ikke en dårlig vittighed, men en simpel kendsgerning. Det er ikke noget, som mærkelige nationalkonservative har udtænkt i en sen nattetime. Det sker for øjnene af os. Danskerne bliver med matematisk sikkerhed et mindretal i eget land, hvis ikke udviklingen standses og vendes i form af hjemsendelser, der naturligvis skal ske på retsstatens grund.

Lige så indlysende som dette nødvendige er det, at Lars Løkke om ganske få uger er fortid i dansk politik. Lars Løkke har ikke bare ikke leveret. Lars Løkke har været øverste chef for en acceleration af en i forvejen forfærdelig udvikling.

Lars Løkke Rasmussen vil ikke blive savnet efter grundlovsdag 2019.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
19.04.21, 15:23
Kineserne klasker sig på lårene af grin over USA’s og Vesteuropas kurs mod den multietniske afgrund. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
18.04.21, 14:30
Hallo, hallo, er du til stede, Lars? Læs mere
Af Mikael Jalving
18.04.21, 10:00
Tak til den store tyske menneskekender Arthur Schopenhauer, der allerede for 200 år siden slog fast, at viljen er umættelig og ideologisk. Læs mere
Af Nauja Lynge
17.04.21, 17:57
Samtidig bæver jeg ved reaktionerne fra både EU og Danmark. Læs mere
Af Martin Ågerup
17.04.21, 13:09
Fastholdelsen af forsamlingsforbud på 10 tilsidesætter en grundlovssikrede rettigheder uden saglig grund Læs mere
Af Marie Høgh
16.04.21, 14:00
Hvis du tror, at socialdemokraterne er nationalkonservative, er du faldet for et snedigt orkestreret blændværk. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
16.04.21, 11:35
Der er desværre nu kun ét parti i Danmark, som ikke køber Socialdemokratiets nye absurde samfundskontrakt. Læs mere
Af Isabella Arendt
16.04.21, 08:11
Der er brug for decentralisering. Der er brug for en helt grundlæggende erkendelse af, at der i Danmark er millioner af voksne mennesker, som selv kan tage ansvar for deres liv og hverdag. Læs mere
Af Henrik Dahl
15.04.21, 23:42
Vi er inødt til at genoverveje hele det spørgsmål om indoktrinering i folkeskolen, man diskuterede i 1970’erne. Der skal være metodefrihed og åbenhed i folkeskolen. Men der må også være nogle retningslinjer som sikrer, at det kontroversielle ikke bliver forklædt som det ukontroversielle. Læs mere