Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

83.310 flere ikkevestlige fra 2015 og til 2019 – hvorfor mon Lars Løkke snart er fortid?

Lars Løkkes utilgivelige svigt i de sidste fire år vil komme til at stå som en skamplet i Danmarks historie.

Selv jeg, der ellers nok er vant til at opstøve tal og statistik, var målløs, da det for kort tid siden gik op for mig, at den ikkevestlige befolknings antal er vokset med skræmmende 83.310 personer i perioden 1. januar 2015 og til 1. januar 2019 stort set sammenfaldende med den meget snart forhenværende regerings vagt.

Tallene stammer fra Danmarks Statistik og må sende kuldegysninger ned ad ryggen på enhver oprindelig dansker (se her (side 11) og her).

Denne udvikling, kære læser, er præcis, hvad de fleste journalister og andre kalder en konspirationsteori, som et eller andet vanvid, de ”fremmedfjendske” har opfundet i deres irrationelle had.

Der er bare det ved det, at det ikke er en sammensværgelse at konstatere følgende:

Med stormskridt sker der en befolkningsudskiftning af det danske folk. Det er ikke en dårlig vittighed, men en simpel kendsgerning. Det er ikke noget, som mærkelige nationalkonservative har udtænkt i en sen nattetime. Det sker for øjnene af os. Danskerne bliver med matematisk sikkerhed et mindretal i eget land, hvis ikke udviklingen standses og vendes i form af hjemsendelser, der naturligvis skal ske på retsstatens grund.

Lige så indlysende som dette nødvendige er det, at Lars Løkke om ganske få uger er fortid i dansk politik. Lars Løkke har ikke bare ikke leveret. Lars Løkke har været øverste chef for en acceleration af en i forvejen forfærdelig udvikling.

Lars Løkke Rasmussen vil ikke blive savnet efter grundlovsdag 2019.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Valgdebat

Marie Krarup: Danmark kan være væk om 100 år

Marie Krarup
Lader vi være med at vogte grænserne, og lader vi endnu flere migranter fra muslimske lande bosætte sig i landet, vil vi få et islamiseret land, der kommer til at adskille sig markant fra det land, vi kender i dag.

Debat: Det borgerlige Danmark tabte

Peder Bjerregaard
Når ”gevinstmaksimering” sættes over mennesker og klima, så siger vælgerne stop!
{"DriveBy-Authorized": 10900489,"DriveBy-NotAuthorized": 10900490,"Returning-Authorized": 10900493,"Returning-NotAuthorized": 10900497,"Fan-Authorized": 10900500,"Fan-NotAuthorized": 10900508,"Default": 10900490}