Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

”Pia Kjærsgaard: En S-V-DF-regering er 'det eneste rigtige'”

Bliver det virkelighed, vil det slå tunge søm i DF’s ligkiste.

Pia Kjærsgaard læser tydeligvis ikke mine analyser af DF’s temmelig desperate situation. Den seneste stod ellers at læse på denne plads i forgårs.

I mere end fem år har jeg spået, at der ville opstå et alternativ til DF. Jeg havde ikke regnet med, at det ville blive til to, men min pointe er den samme:

Dansk Folkeparti har fået så lidt igennem i udlændingepolitikken, at gruppen af vælgere, der ikke kan få det stramt nok, bare vokser og vokser. Det er ikke en trussel eller en hån, det er et løfte. Man kan lige så godt bede vand om ikke at løbe nedad.

Det er i sammenhængen uinteressant, om DF har gjort alt, hvad de kunne for at få de øvrige borgerlige partier med på stramninger. Det bedste billede, jeg kan give lige nu, er denne video med en dansker fra Albertslund (hvor jeg selv voksede op, inden masseindvandringen tog fart), hvor han fortæller, at han i 2017 umotiveret blev overfaldet af to udlændinge, der sparkede ham i hovedet, hvorved han mistede synet på det ene øje. Tak til uriasposten.net for at bringe historien.

Er der nogen, der mener, at dette voldsoffer er moralsk anløben, når han meddeler, at han vil stemme på Stram Kurs? At han ikke kan få det stramt nok?

Det er sådanne rædselshistorier, der allerede for år tilbage garanterede, at der ville opstå noget til højre for DF.

Jeg ønsker vel at mærke ikke, at DF går tilbage, uden at de tabte stemmer bliver samlet op af partier som Nye Borgerlige og Stram Kurs. Jeg har ikke noget ønske om at se DF køre halvvejs i sænk.

Jeg påpeger blot i al sagtmodighed, at dette er forudsigeligt. Der er ingen naturlov, der tilsiger, at DF i al evighed vil være det eneste parti, man kan stemme på, hvis man har Danmark og danskernes vel på sinde.

Hvad skal DF da gøre? I hvert fald ikke, som Pia Kjærsgaard foreslår, som man kan læse i overskriften. Hvis DF går i regering med Socialdemokratiet og Venstre uden at få gennemført de nødvendige opgør med utidssvarende og uansvarlige konventioner, vil det ende med yderligere nedsmeltning af DF ved det næste valg igen.

I tider med færre og færre kernevælgere kan ingen vide sig sikre. Det er ikke en trussel, det er et løfte.

Det bedste, som DF kan foretage sig i situationen, er at gøre det krystalklart for vælgerne, at DF udmærket er klar over, at indvandringen er en eksistentiel trussel. Danskerne bliver befolkningsudskiftet med matematisk sikkerhed. I den sammenhæng bør DF gentage og gentage de mange tal, der dokumenterer den ikkevestlige indvandrings ødelæggende virkning. Derefter kan de for min skyld fortsætte med at undlade at stille ufravigelige krav, men det kan da ikke være så svært at sige lige ud af posen, hvad der er på spil.

Dette glimrende råd hermed stillet til disposition helt uden vederlag.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Valgdebat

Marie Krarup: Danmark kan være væk om 100 år

Marie Krarup
Lader vi være med at vogte grænserne, og lader vi endnu flere migranter fra muslimske lande bosætte sig i landet, vil vi få et islamiseret land, der kommer til at adskille sig markant fra det land, vi kender i dag.

Debat: Det borgerlige Danmark tabte

Peder Bjerregaard
Når ”gevinstmaksimering” sættes over mennesker og klima, så siger vælgerne stop!
{"DriveBy-Authorized": 10900489,"DriveBy-NotAuthorized": 10900490,"Returning-Authorized": 10900493,"Returning-NotAuthorized": 10900497,"Fan-Authorized": 10900500,"Fan-NotAuthorized": 10900508,"Default": 10900490}