Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Hvad skal vi tale om de næste 29 dage?

Skal det ikke være noget med klima, krænkelser og krazy?

Så er der søreme valg på selveste grundlovsdag. Statsminister Lars Løkke Rasmussen har valgt en usædvanlig dag og dato, må man lade ham.

I en ret lang valgkamp skal vi jo tale om noget, der optager os alle sammen, ikke sandt? Hvad skal det mon være? Hvis jeg nu var venstreorienteret, alternativ og bindegal, ville jeg foreslå følgende:

Klimaet – dette vidunderlige trylleord – skal have maksimal opmærksomhed. Jorden går under i morgen eller i hvert fald lige efter valget, det er sikkert og vist. Vi må afskaffe industrialiseringen og leve som Carolina Magdalene Maier, som næsten aldrig rejser med fly.

Så skal der også langt flere krænkelser på dagsordenen. Det er slet ikke nok med at udradere ”Den danske sang er en ung blond pige”. Enhver henvisning til hvide mennesker må straffes i fremtiden, skal der arbejdes for. Det allermest ækelt, afskyelige modbydelige er selvfølgelig den heteroseksuelle, hvide mand, som skal have opstillet en skamstøtte i enhver større by. De mindre byer skal udslettes, fordi de mærkelige mennesker på landet har det med at stemme helt forkert.

Endelig skal vi have mere krazy ind i det politiske, en videreudvikling af den store Uffe, der lancerede begrebet i 2015, da han var særligt beåndet.

Vi må bare love os selv, at vi under ingen omstændigheder vil ymte så meget som en halv sætning om etniske danskere, om befolkningsudskiftning, om troløse og moralsk anløbne politikere og om den sikre vej til anarki i dette land, hvis ikke der gøres noget andet.

Det skal nok blive interessante 29 dage.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
20.08.19, 17:35
De politisk korrekte må jo ligefrem sukke efter hvid identitetspolitik. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
20.08.19, 16:02
Indenfor rigsfællesskabet kan vi hjælpe hinanden i stedet for at sælge hinanden Læs mere
Af Nauja Lynge
20.08.19, 10:44
Den ene går gennem rigsfællesskabet. Det andet - et reelt køb kan kun ske efter Grønlands løsrivelse. Læs mere
Af Martin Ågerup
20.08.19, 09:32
DR har kun øje for en socialistisk fortælling om omfordeling Læs mere
Af Camilla Burgwald
19.08.19, 12:26
“Hvor mange bedste venner har du?”  Allerede for 15 år siden, var det mest almindelige svar på dette spørgsmål "INGEN" i en undersøgelse blandt amerikanere. Tyve år tidligere var det mest almindelige svar på samme spørgsmål "to" (2). Hvad i alverden skete der imellemtiden? Og sker det også her? Læs mere
Af Mikael Jalving
18.08.19, 06:00
Det er frikvarter i det røde kabinet. Den udlændingepolitik, som statsministeren gik til valg på, er allerede ædt op af dårlige undskyldninger. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
17.08.19, 16:53
Nej, det er netop ikke falske nyheder, der er problemet. Det er alt det, som de etablerede medier ikke fortæller om. Læs mere
Af Sonja Mikkelsen
17.08.19, 12:33
Det må være det spørgsmål, man står med efter denne uges store fokus på, hvilke personer der tegner Venstre. Læs mere
Af Louis Jacobsen
17.08.19, 11:38
Nye digitale platforme åbner en vifte af muligheder, og fremtidens arbejdsmarked kan blive sindssygt spændende. Men for at det skal blive så spændende som muligt for os, der udfører arbejdet, er det vitalt, at vi tager det organiserede arbejdsmarked med ind på det nye digitale arbejdsmarked. Læs mere