<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Hvad skal vi tale om de næste 29 dage?

Skal det ikke være noget med klima, krænkelser og krazy?

Så er der søreme valg på selveste grundlovsdag. Statsminister Lars Løkke Rasmussen har valgt en usædvanlig dag og dato, må man lade ham.

I en ret lang valgkamp skal vi jo tale om noget, der optager os alle sammen, ikke sandt? Hvad skal det mon være? Hvis jeg nu var venstreorienteret, alternativ og bindegal, ville jeg foreslå følgende:

Klimaet – dette vidunderlige trylleord – skal have maksimal opmærksomhed. Jorden går under i morgen eller i hvert fald lige efter valget, det er sikkert og vist. Vi må afskaffe industrialiseringen og leve som Carolina Magdalene Maier, som næsten aldrig rejser med fly.

Så skal der også langt flere krænkelser på dagsordenen. Det er slet ikke nok med at udradere ”Den danske sang er en ung blond pige”. Enhver henvisning til hvide mennesker må straffes i fremtiden, skal der arbejdes for. Det allermest ækelt, afskyelige modbydelige er selvfølgelig den heteroseksuelle, hvide mand, som skal have opstillet en skamstøtte i enhver større by. De mindre byer skal udslettes, fordi de mærkelige mennesker på landet har det med at stemme helt forkert.

Endelig skal vi have mere krazy ind i det politiske, en videreudvikling af den store Uffe, der lancerede begrebet i 2015, da han var særligt beåndet.

Vi må bare love os selv, at vi under ingen omstændigheder vil ymte så meget som en halv sætning om etniske danskere, om befolkningsudskiftning, om troløse og moralsk anløbne politikere og om den sikre vej til anarki i dette land, hvis ikke der gøres noget andet.

Det skal nok blive interessante 29 dage.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • For at se kommentarer og deltage i debatten, så skal du være logget ind på din Facebook-profil.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Henrik Dahl
27.09.21, 14:48
Vores samfundsmodel er bedre end den hippie-anarkistiske samfundsmodel, grundlæggerne af Christiania troede på. Det er et gode for borgerne at leve i et samfund, hvor der er respekt for den almindelige voksne ansvarlighed og for de traditioner og værdier, der har tjent os godt gennem umindelige tider. Læs mere
Af Martin Lidegaard
26.09.21, 12:05
Danske virksomheder er langt foran politikerne på Christiansborg i viljen til grøn omstilling. Hvorfor bakker vi dem ikke helhjertet op? Læs mere
Af Mikael Jalving
26.09.21, 09:30
Ny lærebog i islams tilblivelse falder på et meget, meget tørt sted, i en tid, hvor det i medierne alt for nemt reduceres til noget med tørklæder, tolerance, eid og slik uden animalsk gelatine. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
26.09.21, 09:04
Det er fortsat eksotisk, når en mand møder op til babyrytmik. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
24.09.21, 11:30
Held og lykke til SSW's vej til Forbundsdagen, der vil være den nordligste delstats tiltrængte stemme i Berlin – og måske tungen på vægtskålen. Læs mere
Af Søren Gade
23.09.21, 22:24
Hvis man forbyder fly, vil de fleste formentligt i stedet vælge bilen, hvilket det europæiske vejnet slet ikke er gearet til. Læs mere
Af Isabella Arendt
23.09.21, 22:19
Jeg kan godt forstå, at landbruget føler, at regeringen lyver for dem - og danskerne. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
23.09.21, 18:30
Vi har desværre aldrig kunnet tage os sammen til at få ryddet den kriminelle fristad – nu er det tid. Læs mere
Af Nauja Lynge
23.09.21, 17:34
Selvstændighedsslæden er ikke køreklar for Grønland. Derfor manipuleres der med præmisserne. Læs mere