Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Hvad skal vi tale om de næste 29 dage?

Skal det ikke være noget med klima, krænkelser og krazy?

Så er der søreme valg på selveste grundlovsdag. Statsminister Lars Løkke Rasmussen har valgt en usædvanlig dag og dato, må man lade ham.

I en ret lang valgkamp skal vi jo tale om noget, der optager os alle sammen, ikke sandt? Hvad skal det mon være? Hvis jeg nu var venstreorienteret, alternativ og bindegal, ville jeg foreslå følgende:

Klimaet – dette vidunderlige trylleord – skal have maksimal opmærksomhed. Jorden går under i morgen eller i hvert fald lige efter valget, det er sikkert og vist. Vi må afskaffe industrialiseringen og leve som Carolina Magdalene Maier, som næsten aldrig rejser med fly.

Så skal der også langt flere krænkelser på dagsordenen. Det er slet ikke nok med at udradere ”Den danske sang er en ung blond pige”. Enhver henvisning til hvide mennesker må straffes i fremtiden, skal der arbejdes for. Det allermest ækelt, afskyelige modbydelige er selvfølgelig den heteroseksuelle, hvide mand, som skal have opstillet en skamstøtte i enhver større by. De mindre byer skal udslettes, fordi de mærkelige mennesker på landet har det med at stemme helt forkert.

Endelig skal vi have mere krazy ind i det politiske, en videreudvikling af den store Uffe, der lancerede begrebet i 2015, da han var særligt beåndet.

Vi må bare love os selv, at vi under ingen omstændigheder vil ymte så meget som en halv sætning om etniske danskere, om befolkningsudskiftning, om troløse og moralsk anløbne politikere og om den sikre vej til anarki i dette land, hvis ikke der gøres noget andet.

Det skal nok blive interessante 29 dage.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
08.12.19, 15:18
Ole Hasselbalch vil for altid tjene som inspiration for nationalt sindede danskere. Læs mere
Af Nauja Lynge
08.12.19, 12:16
Hvis bare alle danske statsborgere ville følge hans eksempel. Læs mere
Af Mikael Jalving
08.12.19, 08:00
Mød Hans Gammeltoft-Hansen, tidligere formand for Dansk Flygtningehjælp og arkitekten bag udlændingeloven af 1983. Læs mere
Af Nauja Lynge
06.12.19, 13:22
Kinesernes strategiske hensyn kan blive rigsfællesskabets værste mareridt. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
06.12.19, 10:45
Hold fingrene fra at kriminalisere jødisk omskæring. Forslaget om, omskæring skal betragtes som vold, gør danske jøder hjemløse. For omskæring er en gammel religiøs nødvendighed. Læs mere
Af Jens Kindberg
05.12.19, 22:40
Den laveste socialgruppe bor primært til leje i almene boliger - ikke ligefrem er et miljø, som er befordrende for at komme frem i verden. Der er brug for et politisk holdningsskift. Læs mere
Af Signe Munk
05.12.19, 14:30
Det kniber fortsat med at tage ansvar for den globale opvarmning. Den rammer ikke de største syndere hårdest – tværtimod. Og på COP 25 skal de rigeste lande igen holdes op på løfter om at spytte i bøssen. Læs mere
Af Harun Demirtas
05.12.19, 14:13
Jeg væmmes over de politikere, der sætter sig imod, at vi hjælper afviste udlændinge - bare fordi de er dem, de er. Og selv om mange frivillige er villige til at hjælpe. Læs mere
Af Nauja Lynge
04.12.19, 11:24
Vi har ikke brug for flere hovsaløsninger, som ikke indeholder andet end en ommøblering af dækstolene på Titanic. Læs mere