Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Om min fødselsdag den 9. april og andre anliggender à la Mette Frederiksen

Det kan være, at vi i fremtiden ligefrem også vil huske denne dag for noget positivt, nemlig dagen, hvor Socialdemokratiet kom til fornuft.

Man behøver ikke at ynke mig, fordi jeg fylder år den dag, der er den mest ulykkelige i den nyere danske historie. Hvis jeg kan, står jeg ikke op før kl, 12 middag, hvor dannebrog igen går på hel. Jeg plejer desuagtet at komme igennem dagen.

På denne 9. april 2019 skete der dog muligvis noget nyt. Jeg har længe hørt rygter om, at Socialdemokratiet under dets leder Mette Frederiksen er kommet noget mere til fornuft, end tilfældet har været i snart 40 år. Det er noget med, at Socialdemokratiet ligefrem vil føre en stram udlændingepolitik.

Det har partiet jo unægtelig sagt før, uden at der er sket noget ved det, og man har følgelig haft lov at have sine tvivl. Men så var der et pressemøde i dag, hvor Mette Frederiksen – dette lands sandsynlige kommende statsminister – udtalte følgende:

”Den stramme udlændingepolitik, som er fastsat af et bredt flertal i Folketinget, står fast. Jeg fik anledning til det i spørgetimen, og jeg vil gerne gentage det nu: Der kommer ikke til at blive lempet i udlændingepolitikken, og der er ikke noget parti eller nogle partier, der kan stille ultimative krav om det her.”

Derpå blev Mette Frederiksen spurgt om følgende af en journalist:

”Så du undlader hellere at danne en regering end at gå med på krav om lempelser i udlændingepolitikken, som Radikale Venstre for eksempel er kommet med?”

Og Mette Frederiksen svarede:

”Ja, for jeg er af den klare overbevisning, at vi er nødt til at få strammet op på udlændingeområdet, ellers kan det her samfund ikke fungere i fremtiden.”

Okay da, tænkte jeg, da jeg læste udtalelsen. Det virker faktisk som om, at det er gået op for Socialdemokratiets formand, at dette lands indfødte borgere går på vejen mod etnisk og kulturel udslettelse, hvis den ikkevestlige indvandring får lov at fortsætte.

Hov, sagde Mette Frederiksen noget om etnicitet og kultur? Nej, selvfølgelig gjorde hun ikke det…endnu. Hun talte i stedet om ”samfund”, som socialdemokrater godt kan lide at gøre det.

Men Mette Frederiksen kunne lige så godt have talt om etnicitet og kultur, og skulle hun forblive formand for Socialdemokratiet i mange år, kommer hun også til at gøre det. Og bare rolig det er ikke farligt. Læs bare videre:

Det er indlysende, at det er etniske danskere, der har skabt Danmark, og skal Danmark bestå, skal det også altovervejende være etniske danskere, der bebor Danmark og dermed bestemmer, hvordan dansk kultur ser ud.

Der er altid plads til ”den anden” i skikkelse af mennesker udefra, også mennesker fra den tredje verden. Det er blot afgørende, at disse mindretal vedbliver at være små. Er de blevet så store, som tilfældet allerede er, er vi nødt til at iværksætte en aktiv hjemsendelsespolitik. På retsstatens grund naturligvis. Og hvornår er vi så nået dertil, at vi kan gøre det?

Det er vi såmænd, når alle borgerlige partier og Socialdemokratiet er enige om det. Så vil det ske fredeligt og roligt, fordi der er politisk konsensus om det.

Det sker ikke i dag og heller ikke i morgen. Men det kommer til at ske. Et vigtigt skridt på vejen er Socialdemokratiets erkendelse af, at det er et dansk parti, der godt ved, at Danmark kun består, så længe det helt store flertal består af etniske danskere.

Jeg takker foreløbig Mette Frederiksen og forventer snarest yderligere indrømmelser. Det er trods alt min fødselsdag i dag.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Utku H. Güzel
15.11.19, 06:23
Kære danske medborger, stop med at generalisere og sætte alle med anden etnisk baggrund i samme bås. Læs mere
Af Søren Gade
14.11.19, 15:32
Der burde indføres en international kippadag, hvor vi står sammen mod den voksende antisemitisme. Læs mere
Af Rune Lund
14.11.19, 13:51
Bedragere kan med skattekroner i ryggen føre klagesager mod den danske stat. Læs mere
Af Isabella Arendt
14.11.19, 13:43
Tja. Jeg har ikke den store tillid til, at regeringen læser med her. Og heller ikke tillid til, at regeringen holder sine valgløfter. Desværre. Læs mere
Af Katrine Winkel Holm
14.11.19, 11:24
Politisk korrekthed gør Vesten blind for de voldsomme kristenforfølgelser. Nu sætter vi, præster i folkekirken, fokus på sagen. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
13.11.19, 22:17
Danmark har ikke længere interesse i at opretholde den (u)orden, at vi skal tage imod alle med rødbedefarvet pas, som gerne vil tilbage til Danmark. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
13.11.19, 18:50
Det er en skændsel, at jødiske landsmænd ikke kan være i fred i Danmark Læs mere
Af Nauja Lynge
13.11.19, 13:19
Rasmus Jarlov reagerer positivt på Atassuts udmelding om at arbejde på at bevare rigsfællesskabet. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
12.11.19, 18:35
Statsministeren gør det lettere for udviste kriminelle at blive i Danmark Læs mere
Af Peter Kofod
12.11.19, 10:32
Socialdemokratiet og Venstre taler hårdt om Tyrkiet, men fastholder fremtidigt medlemskab af EU Læs mere