<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Massevoldtægter af 10-15-årige piger i Finland – alle mistænkte ankom som ”flygtninge”

Historien er, ser det ud til, kun bragt af ét etableret medie herhjemme i en kort artikel.

De omfattende voldtægtsringe i England – stort set alle skyldige med oprindelse i den tredje verden – har nu tilsyneladende bredt sig til Finland.

I byen Oulu i det nordvestlige Finland er 16 mænd mistænkt for gentagne voldtægter af piger ned til mellem 10 og 15 år. I hovedstaden Helsinki er tre mænd tillige mistænkt for voldtægter af helt unge piger.

Voldtægtsbanden omtales som en ”migrantbande” og som en ”udenlandsk voldtægtsbande”, og det ser derfor indtil videre ud til, at samtlige mistænkte har rødder i den tredje verden.

Den 6. december 2018 omtalte dagbladet B.T. i en kort artikel, at »syv voksne udenlandske mænd er fængslet i en opsigtsvækkende voldtægtssag fra Finland.« Det er, hvad jeg har kunnet finde om sagen i de store danske medier. Sagen ser ikke ud til at være skønnet vigtig.

I september 2015 udtalte den finske statsminister og mangemillionær Juha Sipila, at han ville stille et af sine hjem til rådighed for ”flygtninge” i kølvandet på Angela Merkels beslutning om at åbne Europas grænser op for imod en million ”flygtninge” fra den tredje verden. Den finske mangemillionær og statsminister opfordrede finnerne til at tænke på, hvordan de alle kunne hjælpe.

I februar 2016 meddelte den finske statsminister og mangemillionær, at han alligevel ikke ville åbne sit hjem på landet til rådighed for ”flygtninge”. Nå nej, det var ikke ham selv, der sagde det. Det gjorde hans talsmand, som udtalte, at det var blevet alt for offentligt, og derfor kunne ingen ”flygtninge” bo der. Senere i artiklen fremgår det, at statsministeren og mangemillionæren Juha Sipilas tilbud stadig stod ved magt, når »sikkerhedssituationen var blevet forbedret«.

Man må da håbe for de finske politikeres nattesøvn, at de ikke fortryder, at de i 2015 lukkede ca. 32.000 ”flygtninge” fra den tredje verden ind i landet. Og man må håbe for den finske statsminister og mangemillionær, at hans hus på landet har fået besøg.

Tilføjelse:

Historien begyndte at rulle i de finske medier (og efterfølgende i bl.a. de medier, som jeg har linket til) i november 2018 og frem til januar 2019 og er altså nogle måneder gammel. Jeg skal forsøge at holde mig opdateret med hensyn til, hvordan sigtelserne udvikler sig.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
24.07.21, 14:00
Stille flanerer vi rundt mellem venners statusopdateringer, hashtags og parader af selvgodhed, det er en flyvetur ind i intetheden. Læs mere
Af Utku H. Güzel
23.07.21, 19:00
Hvis man begynder at kræve regler og normer, som er meget fjernt fra nutidens Danmark, indført, må man også forvente en modstand fra majoriteten i landet. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
23.07.21, 14:45
Breivik var et ødelagt menneske, der hadede alt, hvad hans diplomatfar stod for Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
23.07.21, 14:00
Tager vi overhovedet ved lære af naturkatastroferne? Ikke meget tyder på det, for regeringen taler om klimaplan, som når små børn skriver ønskeseddel til jul. Læs mere
Af Nauja Lynge
22.07.21, 20:00
Danmark og Grønland kigger den anden vej, mens de skubber problemet ind under gulvtæppet. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
22.07.21, 12:15
Kirkefolket har naturligvis samme ytringsfrihed som alle andre. Om igen, Venstre. Læs mere
Af Nauja Lynge
21.07.21, 20:00
Krænkeren er problemet. At vende det på hovedet er provokerende og blokerer for løsninger. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
21.07.21, 00:00
Den socialdemokratiske totalstat er lige præcis det, som det borgerlige Danmark mangler for at vågne op Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
20.07.21, 00:00
Boligministeren kan glemme alt om at tvinge danskere til at bosætte sig i områder med høj koncentration af ikkevestlige beboere. Læs mere