<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Massevoldtægter af 10-15-årige piger i Finland – alle mistænkte ankom som ”flygtninge”

Historien er, ser det ud til, kun bragt af ét etableret medie herhjemme i en kort artikel.

De omfattende voldtægtsringe i England – stort set alle skyldige med oprindelse i den tredje verden – har nu tilsyneladende bredt sig til Finland.

I byen Oulu i det nordvestlige Finland er 16 mænd mistænkt for gentagne voldtægter af piger ned til mellem 10 og 15 år. I hovedstaden Helsinki er tre mænd tillige mistænkt for voldtægter af helt unge piger.

Voldtægtsbanden omtales som en ”migrantbande” og som en ”udenlandsk voldtægtsbande”, og det ser derfor indtil videre ud til, at samtlige mistænkte har rødder i den tredje verden.

Den 6. december 2018 omtalte dagbladet B.T. i en kort artikel, at »syv voksne udenlandske mænd er fængslet i en opsigtsvækkende voldtægtssag fra Finland.« Det er, hvad jeg har kunnet finde om sagen i de store danske medier. Sagen ser ikke ud til at være skønnet vigtig.

I september 2015 udtalte den finske statsminister og mangemillionær Juha Sipila, at han ville stille et af sine hjem til rådighed for ”flygtninge” i kølvandet på Angela Merkels beslutning om at åbne Europas grænser op for imod en million ”flygtninge” fra den tredje verden. Den finske mangemillionær og statsminister opfordrede finnerne til at tænke på, hvordan de alle kunne hjælpe.

I februar 2016 meddelte den finske statsminister og mangemillionær, at han alligevel ikke ville åbne sit hjem på landet til rådighed for ”flygtninge”. Nå nej, det var ikke ham selv, der sagde det. Det gjorde hans talsmand, som udtalte, at det var blevet alt for offentligt, og derfor kunne ingen ”flygtninge” bo der. Senere i artiklen fremgår det, at statsministeren og mangemillionæren Juha Sipilas tilbud stadig stod ved magt, når »sikkerhedssituationen var blevet forbedret«.

Man må da håbe for de finske politikeres nattesøvn, at de ikke fortryder, at de i 2015 lukkede ca. 32.000 ”flygtninge” fra den tredje verden ind i landet. Og man må håbe for den finske statsminister og mangemillionær, at hans hus på landet har fået besøg.

Tilføjelse:

Historien begyndte at rulle i de finske medier (og efterfølgende i bl.a. de medier, som jeg har linket til) i november 2018 og frem til januar 2019 og er altså nogle måneder gammel. Jeg skal forsøge at holde mig opdateret med hensyn til, hvordan sigtelserne udvikler sig.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
21.04.21, 00:00
Engang var organisationen noget med udviklingen i de varme lande. I dag handler det om udviklingen i de kolde lande. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
20.04.21, 10:30
Teknokraterne på markedsuniversitetet spytter ligegyldige artikler ud, som ingen læser. Vi skal have det borgerlige universitet tilbage Læs mere
Af Uffe Elbæk
20.04.21, 09:59
Ud med dansk trumpisme og nationalkonservativ identitetspolitik og ind med internationalt samarbejde, demokratisk sindelag og respekt for mangfoldigheden. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
19.04.21, 15:23
Kineserne klasker sig på lårene af grin over USA’s og Vesteuropas kurs mod den multietniske afgrund. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
18.04.21, 14:30
Hallo, hallo, er du til stede, Lars? Læs mere
Af Mikael Jalving
18.04.21, 10:00
Tak til den store tyske menneskekender Arthur Schopenhauer, der allerede for 200 år siden slog fast, at viljen er umættelig og ideologisk. Læs mere
Af Nauja Lynge
17.04.21, 17:57
Samtidig bæver jeg ved reaktionerne fra både EU og Danmark. Læs mere
Af Martin Ågerup
17.04.21, 13:09
Fastholdelsen af forsamlingsforbud på 10 tilsidesætter en grundlovssikrede rettigheder uden saglig grund Læs mere
Af Marie Høgh
16.04.21, 14:00
Hvis du tror, at socialdemokraterne er nationalkonservative, er du faldet for et snedigt orkestreret blændværk. Læs mere