<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Massevoldtægter af 10-15-årige piger i Finland – alle mistænkte ankom som ”flygtninge”

Historien er, ser det ud til, kun bragt af ét etableret medie herhjemme i en kort artikel.

De omfattende voldtægtsringe i England – stort set alle skyldige med oprindelse i den tredje verden – har nu tilsyneladende bredt sig til Finland.

I byen Oulu i det nordvestlige Finland er 16 mænd mistænkt for gentagne voldtægter af piger ned til mellem 10 og 15 år. I hovedstaden Helsinki er tre mænd tillige mistænkt for voldtægter af helt unge piger.

Voldtægtsbanden omtales som en ”migrantbande” og som en ”udenlandsk voldtægtsbande”, og det ser derfor indtil videre ud til, at samtlige mistænkte har rødder i den tredje verden.

Den 6. december 2018 omtalte dagbladet B.T. i en kort artikel, at »syv voksne udenlandske mænd er fængslet i en opsigtsvækkende voldtægtssag fra Finland.« Det er, hvad jeg har kunnet finde om sagen i de store danske medier. Sagen ser ikke ud til at være skønnet vigtig.

I september 2015 udtalte den finske statsminister og mangemillionær Juha Sipila, at han ville stille et af sine hjem til rådighed for ”flygtninge” i kølvandet på Angela Merkels beslutning om at åbne Europas grænser op for imod en million ”flygtninge” fra den tredje verden. Den finske mangemillionær og statsminister opfordrede finnerne til at tænke på, hvordan de alle kunne hjælpe.

I februar 2016 meddelte den finske statsminister og mangemillionær, at han alligevel ikke ville åbne sit hjem på landet til rådighed for ”flygtninge”. Nå nej, det var ikke ham selv, der sagde det. Det gjorde hans talsmand, som udtalte, at det var blevet alt for offentligt, og derfor kunne ingen ”flygtninge” bo der. Senere i artiklen fremgår det, at statsministeren og mangemillionæren Juha Sipilas tilbud stadig stod ved magt, når »sikkerhedssituationen var blevet forbedret«.

Man må da håbe for de finske politikeres nattesøvn, at de ikke fortryder, at de i 2015 lukkede ca. 32.000 ”flygtninge” fra den tredje verden ind i landet. Og man må håbe for den finske statsminister og mangemillionær, at hans hus på landet har fået besøg.

Tilføjelse:

Historien begyndte at rulle i de finske medier (og efterfølgende i bl.a. de medier, som jeg har linket til) i november 2018 og frem til januar 2019 og er altså nogle måneder gammel. Jeg skal forsøge at holde mig opdateret med hensyn til, hvordan sigtelserne udvikler sig.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • Vi beklager problemerne med visningen af kommentarsporet. Der bliver arbejdet på en løsning. Vh. Jyllands-Posten
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Jens-Kristian Lütken
07.12.21, 13:31
Gaderne i København skal ikke kun opkaldes efter socialdemokrater. Læs mere
Af Mikael Jalving
07.12.21, 12:42
Pave Frans sammenligner europæernes spæde forsøg på at styre indvandringen med noget a la Hitler og Stalin. Om igen, Popey! Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
07.12.21, 00:00
Det kan kun gå for langsomt med at få alternative TV-kanaler i Danmark. Læs mere
Af Mikael Jalving
05.12.21, 09:17
To år efter virussens udbrud i Kina ser det ud til, at vi står i et paradigmeskifte, som vil gøre Europa mere kinesisk. Læs mere
Af Marie Høgh
04.12.21, 09:00
Det er krænkeren og ikke kulturen under ledelse af en mediechef, der bærer ansvaret for den forkastelige adfærd – men kvinderne bærer også et ansvar. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
03.12.21, 08:00
Arbejdsløsheden er faldet, og det samme er kriminaliteten, så selvfølgelig skal vi ikke afskaffe ghettoplanen. Læs mere
Af Carolina M. Maier
02.12.21, 17:00
Vi identificerer os i ekstrem grad med vores arbejde – nogle gange så meget, at det kommer til at stå i vejen for at kunne realisere ens drømme om, hvordan man helst vil leve sit liv. Er det rimeligt, at arbejdet tager så meget af os? Læs mere
Af Utku H. Güzel
01.12.21, 19:00
Man skal virkelig passe på med at udtale sig uden omtanke, da man meget nemt kan komme til at træde folk over fødderne. Det er, som om coronadebatten indeholder mange flere følelser og mange flere forskellige synspunkter og perspektiver end andre emner. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
30.11.21, 22:00
P1 Morgen og en forsker fra Aarhus Universitet søgte at bevise, at det går meget bedre med integrationen, end hr. og fru Danmark evner at forstå. Det nærmer sig videnskabelig uredelighed. Læs mere
Af Uffe Elbæk
30.11.21, 20:00
Mediestøtten skal omlægges, så den i langt højere grad støtter nye og genre-eksperimenterende medier Læs mere