<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

”Men vi kan ikke rulle tiden tilbage. Vi står, hvor vi står”

Og vi fortsætter med at underlægge os internationale organer, der intet demokratisk har ved sig.

Vi har som bekendt en statsminister, der afleverede en nytårstale, der på lange stræk lignede en jobansøgning, hvis det næste valg tabes af blå blok. Det var globalismens talsmand, der pludrede løs om alle de farlige kræfter i verden, der vil undergrave det liberale demokrati. At vi er gået fra 50.000 ikkevestlige i 1980 til det tidobbelte, mindst 500.000 i 2019, er ikke noget, der for alvor kan forstyrre Lars Løkke Rasmussens nattesøvn.

”Vi har meget at tilbyde verden. Og vi er – som et lille land i en stor verden – dybt afhængige af internationalt samarbejde. I EU, NATO og FN.”

Sagde statsministeren blandt mange andre floskler. Det må jo så også gælde, at vi er dybt afhængige af EU-domstolen, som om nogle måneder muligvis dømmer, at Danmark skal tillade i tusindvis af yderligere familiesammenføringer fra Tyrkiet.

Mattias Tesfaye udtaler således om en eventuel dom:

”Det er ingen hemmelighed, at vi har fulgt dette ret tæt fra sidelinjen. Det er en vejsidebombe i dansk udlændingepolitik, som ligger og kigger på os. Der har ikke været så meget debat om det i offentligheden, men det kan blive en kæmpe udfordring for det danske samfund, hvis den dom falder forkert ud.”

Jeg har såmænd sympati for Mattias Tesfaye, som sammen med andre socialdemokrater er kommet ikke så lidt mere til fornuft end mange liberale. Det får mig dog ikke til at købe hans billede med vejsidebomben.

Skulle en dom fra den udemokratiske EU-domstol betyde f.eks. så mange som 10.000 ekstra familiesammenføringer fra Tyrkiet, vil det stadig bare være et lille bitte nyk i den gale retning i det samlede billede.

Det samlede billede, de faktiske forhold i jernindustrien, er jo, at danskerne med sikkerhed bliver befolkningsudskiftet, så længe et politisk flertal accepterer, at internationale konventioner er vigtigere end Danmark som danskernes hjemland. Det er ret nemt at forstå. De godt 500.000 ikkevestlige vil under alle omstændigheder vokse og vokse i dette århundrede, når vi accepterer at underlægge os en globalistisk ideologi, der reelt ønsker at nedlægge nationalstaterne.

Nogen hjælp fra den nuværende statsminister skal vi ikke regne med. En Mette Frederiksen i Statsministeriet vil efter alt at dømme hverken gøre fra eller til, skønt det er vigtigt, at Socialdemokratiet i dag står et andet sted end tidligere på udlændingeområdet. Vi får brug for det på det tidspunkt, hvor vinden vender. Især Socialdemokratiet selv vil få nytte af det.

Men indtil det sker, må vi fastholde, at det spiller en uendeligt lille rolle, om monsteret, der hedder EU-domstolen, dømmer Danmark til at sige goddag til et ukendt antal tusinder tyrkiske familiesammenføringer.

Først når vi som folk – det store flertal af folket – indser, at vores nationale suverænitet skal tages tilbage fra EU og FN, kan vi gøre det nødvendige, som er et fuldstændigt stop for ikkevestlig indvandring og dernæst et omfattende program for hjemsendelser af utilpassede, selvsagt på retsstatens grund.

Vi bliver ikke mere frie, selv hvis EU-domstolen skulle give regeringen medhold i, at den kan opretholde det såkaldte tilknytningskrav. Vi bliver først frie, når vi som stat og nation meddeler EU-domstolen og andre overnationale ”myndigheder”, at de intet har at sige over, hvordan vi – Danmark – tilrettelægger vores udlændingepolitik.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • For at se kommentarer og deltage i debatten, så skal du være logget ind på din Facebook-profil.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Henrik Dahl
27.09.21, 14:48
Vores samfundsmodel er bedre end den hippie-anarkistiske samfundsmodel, grundlæggerne af Christiania troede på. Det er et gode for borgerne at leve i et samfund, hvor der er respekt for den almindelige voksne ansvarlighed og for de traditioner og værdier, der har tjent os godt gennem umindelige tider. Læs mere
Af Martin Lidegaard
26.09.21, 12:05
Danske virksomheder er langt foran politikerne på Christiansborg i viljen til grøn omstilling. Hvorfor bakker vi dem ikke helhjertet op? Læs mere
Af Mikael Jalving
26.09.21, 09:30
Ny lærebog i islams tilblivelse falder på et meget, meget tørt sted, i en tid, hvor det i medierne alt for nemt reduceres til noget med tørklæder, tolerance, eid og slik uden animalsk gelatine. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
26.09.21, 09:04
Det er fortsat eksotisk, når en mand møder op til babyrytmik. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
24.09.21, 11:30
Held og lykke til SSW's vej til Forbundsdagen, der vil være den nordligste delstats tiltrængte stemme i Berlin – og måske tungen på vægtskålen. Læs mere
Af Søren Gade
23.09.21, 22:24
Hvis man forbyder fly, vil de fleste formentligt i stedet vælge bilen, hvilket det europæiske vejnet slet ikke er gearet til. Læs mere
Af Isabella Arendt
23.09.21, 22:19
Jeg kan godt forstå, at landbruget føler, at regeringen lyver for dem - og danskerne. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
23.09.21, 18:30
Vi har desværre aldrig kunnet tage os sammen til at få ryddet den kriminelle fristad – nu er det tid. Læs mere
Af Nauja Lynge
23.09.21, 17:34
Selvstændighedsslæden er ikke køreklar for Grønland. Derfor manipuleres der med præmisserne. Læs mere