<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

3. generation klarer sig heller ikke godt – hvad nu, politisk korrekte Danmark?

Søforklaringerne står i kø for at komme til.

Så ramte ”nyheden” forsiden af Berlingske i går mandag. En undersøgelse fra Udlændinge- og Integrationsministeriet viser, at heller ikke 3. generation af ikkevestlige i snit klarer sig på niveau med danskere eller bare i nærheden deraf.

Nøj, hvor blev jeg overrasket. Nej, jeg gjorde selvfølgelig ikke. Allerede i juni 2017 kunne jeg sammen med JP fortælle, at karaktererne for 3. generation ikkevestlige – efterkommernes børn – fik lige så dårlige karakterer i grundskolen som 2. generation.

Hverken DR TV-avisen eller TV2 Nyhederne fandt dengang historien interessant. Denne gang har i det mindste TV2 News og Deadline på DR2 bragt ”nyheden”. I Deadline var der et rørende forsøg på bortforklaring på katastrofen af forskningsdirektør Torben Tranæs, der kogte suppe på det forhold, at ca. halvdelen af 2. generation bliver familiesammenført med en fra hjemlandet.

Og imens venter vi på Godot. År ud og år ind begynder vi forfra med Adam og Eva, når det handler om den førte udlændingepolitik og om det faktum, at den ikkevestlige indvandring – ankommet hertil som enten anerkendte flygtninge eller familiesammenførte – koster det hvide ud af øjnene og kulturelt og etnisk ændrer Danmark til ukendelighed for det danske folk.

Hvorfor kan disse behjertede mennesker ikke indse, at det er normen, at forskellige etniske og/eller religiøse grupper klarer sig voldsomt forskelligt alle mulige steder? Tilbage i 2015 måtte jeg f.eks. sætte Weekendavisens Klaus Wivel grundigt på plads, efter at han ud af den blå luft havde påstået, at hispanics i USA i 2. generation klarede sig godt. Det kunne jeg med tørre tal vise, ikke var tilfældet, heller ikke i 3 generation for øvrigt.

Den sørgelige bundlinje er indtil videre denne: Politikerne, medierne og ”eksperterne” går som en selvfølge ud fra, at den ødelæggende masseindvandring vil fortsætte ud i al fremtid. Når det så med mellemrum viser sig, at det går elendigt, står bortforklaringerne i kø for at komme til.

Og imens går Danmark mere og mere i stykker. Forstå det, hvem der kan.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • For at se kommentarer og deltage i debatten, så skal du være logget ind på din Facebook-profil.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Birthe Rønn Hornbech
24.09.21, 11:30
Held og lykke til SSW's vej til Forbundsdagen, der vil være den nordligste delstats tiltrængte stemme i Berlin – og måske tungen på vægtskålen. Læs mere
Af Søren Gade
23.09.21, 22:24
Hvis man forbyder fly, vil de fleste formentligt i stedet vælge bilen, hvilket det europæiske vejnet slet ikke er gearet til. Læs mere
Af Isabella Arendt
23.09.21, 22:19
Jeg kan godt forstå, at landbruget føler, at regeringen lyver for dem - og danskerne. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
23.09.21, 18:30
Vi har desværre aldrig kunnet tage os sammen til at få ryddet den kriminelle fristad – nu er det tid. Læs mere
Af Nauja Lynge
23.09.21, 17:34
Selvstændighedsslæden er ikke køreklar for Grønland. Derfor manipuleres der med præmisserne. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
21.09.21, 21:00
Grønlands udenrigsminister ønsker stemmeret ud fra etniske skillelinjer, og får en særdeles blid behandling i P1 Morgen. Læs mere
Af Mikael Jalving
19.09.21, 08:45
Vi har de senere år talt meget om, at mænd taler grimt og nedladende til kvinder. Vi har ikke talt så meget om det modsatte. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
18.09.21, 19:05
Hvornår melder man afbud, og hvornår vælger man at tage afsted til et arrangement med en lille tvivl i maven? Læs mere
Af Utku H. Güzel
18.09.21, 19:00
Konstant vækst har vist sig at være skadeligt, både for det enkelte menneske og for planeten. Selvfølgelig kan et alternativ skabes. Det starter først og fremmest med, at vi tror på det, selvom liberalisterne altid vil fortælle jer det modsatte. Læs mere