Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blog. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Er Lars Løkke i færd med at begå moralsk forræderi imod det danske folk?

FN’s såkaldte migrationspagt er et utilsløret forsøg på at tillade ukontrolleret masseindvandring.

Det ville være en farce, hvis ikke det var så alvorligt. Den danske regering og det danske folketing ser ud til at tilslutte sig en FN-pagt, der ligestiller asylsøgere med indvandrere, og forpligter de deltagende lande til at slå ned på kritikere af masseindvandringen.

Først nogle påstande, som jeg ikke kan bevise: 1. Lars Løkke ved, at han med stor sandsynlighed taber det næste valg. 2. Lars Løkke vil derefter gerne have et fedt betalt job i EU eller anden globalistisk omegn. 3. Lars Løkke vil tækkes Angela Merkel, Europas farligste politiker, fordi han skal have bemeldte fedt betalte job, og han insisterer derfor på, at Danmark skal undertegne FN’s vanvidsdokument, en såkaldt migrationspagt, der i uhæmmet grad skal fremme indvandring fra den tredje verden til Europa og på den måde smadre Europa som hjemland for de europæiske folk.

Dagbladet Politiken kunne for allerede for tre dage siden meddele, at mindst 11 lande ikke vil underskrive FN’s migrationspagt, der skal få indvandring til at foregå på ”regulær” vis, en omskrivning af at omdanne Europa til et kaos af mennesker fra den tredje verden.

Den danske statsminister Lars Løkke Rasmussen vil have dette forrykte dokument vedtaget i Folketinget som noget, Danmark skal arbejde for. Dokumentet fra FN er ikke engang blevet oversat til dansk.

Pagten fastslår som indlysende, at indvandring er godt, og at regeringer verden over (i praksis i de vestlige lande) skal slå ned på kritikere af masseindvandring. Danmarks statsminister vil have Danmark til at tilslutte sig erklæringen. Den Korte Avis kan dokumentere, at pagten – læg mærke til det nærmest religiøse ord ”pagt” – ikke anvender udtrykket flygtninge, men i stedet på radikal vis ønsker at fremme migration for alle, der ikke ønsker at bo i, hvad Donald Trump på et tidspunkt kaldte ”shithole countries”, en upæn beskrivelse af dysfunktionelle stater, ikke-fungerende på grund af for mange mennesker i selvsamme stater, der ikke magter at skabe gode samfund.

Hvad har dette lands statsminister gang i? Er han blevet ramt af momentant vanvid? Hvordan kan han ønske at få Danmark til at tilslutte sig noget så civilisatorisk ødelæggende som dette?

Jeg tror, at svarene skal findes i indledningen til denne postering. Det er ikke engang en konspirationsteori. Det er bare et magtmenneske, Lars Løkke, hvis tid heldigvis er ved at rinde ud. Han var så tilfældigvis statsminister på det tidspunkt, da FN fremlagde en plan, der ved sin opfyldelse vil lægge Europa øde. Og Lars Løkke slog til med det samme, fordi han skal sikre sig sit fede ben, når han er blevet dumpet efter det næste valg.

Ikke at jeg har tillid til den næste statsminister, Mette Frederiksen. Det har jeg ikke. Jeg er bare ret sikker på, at Lars Løkke for længst har fundet vejen ud. Og derfor er Lars Løkke lige nu i færd med at begå moralsk forræderi imod det danske folk.

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.