Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Er Lars Løkke i færd med at begå moralsk forræderi imod det danske folk?

FN’s såkaldte migrationspagt er et utilsløret forsøg på at tillade ukontrolleret masseindvandring.

Det ville være en farce, hvis ikke det var så alvorligt. Den danske regering og det danske folketing ser ud til at tilslutte sig en FN-pagt, der ligestiller asylsøgere med indvandrere, og forpligter de deltagende lande til at slå ned på kritikere af masseindvandringen.

Først nogle påstande, som jeg ikke kan bevise: 1. Lars Løkke ved, at han med stor sandsynlighed taber det næste valg. 2. Lars Løkke vil derefter gerne have et fedt betalt job i EU eller anden globalistisk omegn. 3. Lars Løkke vil tækkes Angela Merkel, Europas farligste politiker, fordi han skal have bemeldte fedt betalte job, og han insisterer derfor på, at Danmark skal undertegne FN’s vanvidsdokument, en såkaldt migrationspagt, der i uhæmmet grad skal fremme indvandring fra den tredje verden til Europa og på den måde smadre Europa som hjemland for de europæiske folk.

Dagbladet Politiken kunne for allerede for tre dage siden meddele, at mindst 11 lande ikke vil underskrive FN’s migrationspagt, der skal få indvandring til at foregå på ”regulær” vis, en omskrivning af at omdanne Europa til et kaos af mennesker fra den tredje verden.

Den danske statsminister Lars Løkke Rasmussen vil have dette forrykte dokument vedtaget i Folketinget som noget, Danmark skal arbejde for. Dokumentet fra FN er ikke engang blevet oversat til dansk.

Pagten fastslår som indlysende, at indvandring er godt, og at regeringer verden over (i praksis i de vestlige lande) skal slå ned på kritikere af masseindvandring. Danmarks statsminister vil have Danmark til at tilslutte sig erklæringen. Den Korte Avis kan dokumentere, at pagten – læg mærke til det nærmest religiøse ord ”pagt” – ikke anvender udtrykket flygtninge, men i stedet på radikal vis ønsker at fremme migration for alle, der ikke ønsker at bo i, hvad Donald Trump på et tidspunkt kaldte ”shithole countries”, en upæn beskrivelse af dysfunktionelle stater, ikke-fungerende på grund af for mange mennesker i selvsamme stater, der ikke magter at skabe gode samfund.

Hvad har dette lands statsminister gang i? Er han blevet ramt af momentant vanvid? Hvordan kan han ønske at få Danmark til at tilslutte sig noget så civilisatorisk ødelæggende som dette?

Jeg tror, at svarene skal findes i indledningen til denne postering. Det er ikke engang en konspirationsteori. Det er bare et magtmenneske, Lars Løkke, hvis tid heldigvis er ved at rinde ud. Han var så tilfældigvis statsminister på det tidspunkt, da FN fremlagde en plan, der ved sin opfyldelse vil lægge Europa øde. Og Lars Løkke slog til med det samme, fordi han skal sikre sig sit fede ben, når han er blevet dumpet efter det næste valg.

Ikke at jeg har tillid til den næste statsminister, Mette Frederiksen. Det har jeg ikke. Jeg er bare ret sikker på, at Lars Løkke for længst har fundet vejen ud. Og derfor er Lars Løkke lige nu i færd med at begå moralsk forræderi imod det danske folk.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
02.06.20, 20:57
Berlingske holder mikrofonen for en mand, der opfordrer til noget af den groveste kriminalitet, der findes. Læs mere
Af Harun Demirtas
02.06.20, 13:53
Fysisk vold, der kommer af et sekunds racistisk vanvid, kan vi godt bekæmpe demokratisk. Men hvad gør man i de stærke demokratier, når demokratiet bliver bøjet og i min optik misbrugt til at udøve magt med samme formål, men bare med psykisk vold? Læs mere
Af Rune Lund
02.06.20, 13:34
- og er skyld i, at hjælpepakker ender hos virksomheder i skattely Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
02.06.20, 13:13
Det er vrøvl for alle skattekronerne, når man ikke må sige ”drenge og piger” men kun ”børn” Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
31.05.20, 23:16
Når den storforurenende produktion bliver flyttet ud af landet, tæller den ikke længere med i vores CO₂-regnskab. Men vi kan få en dejlig følelse i maven. Læs mere
Af Mikael Jalving
31.05.20, 10:00
Unionen, der var helt væk i de første måneder af coronakrisen, er tilbage. Nu med en chokdoktrin. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
30.05.20, 17:21
Hvad der ligner en helt uacceptabel handling fra politimandens side, ”berettiger” åbenbart mord og skud mod politiet. Republikanerne er - på sigt - på vej til at miste magten. Læs mere
Af Nauja Lynge
29.05.20, 21:52
Det er helt hen i vejret, da både Færøerne og Grønland er dele af den danske stat, og der er ikke nogen henstilling til, at man ikke rejser til disse dele af Rigsfællesskabet. Læs mere
Af Mikael Jalving
29.05.20, 16:34
Steder som Skt. Klemens ved Odense bliver stille og roligt underlagt stupid dominanskultur. Læs mere