Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blog. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Den stensikre udskiftning af det danske folk

Det er for længst en kendsgerning, medmindre noget andet sker.

I Kristeligt Dagblad kan man læse, at der nu bor mere end 5,8 mio. mennesker i Danmark. I 2026 vil tallet passere de 6 mio., spås det.

Hvorfor mon tallet stiger så hurtigt? Fordi antallet af især ikkevestlige indvandrere og efterkommere hele tiden vokser. Danmarks Statistik kan fortælle, at der ved 4. kvartal 2018 befinder sig ca. 505.000 i Danmark med rødder uden for Europa. Til det tal skal lægges 22.000 børn af efterkommere pr. 1. januar 2017 (side 117). Og ydermere skal det med, at der med 95 pct. sandsynlighed var mellem 19.000 og 25.000 illegale indvandrere i Danmark i 2016 (klik på ”Download publikation”).

En sidste omgang fakta inden den uundgåelige konklusion: I marts 2017 fortalte en række medier, at 21,6 pct. af alle børnefødsler var børn af ikkeetniske danskere, en kraftig stigning siden 2007, hvor tallet var 13,5 pct.

Eftersom der er ca. 550.000 personer med ikkevestlige rødder og kun ca. 290.000 med vestlige rødder, kan vi uden at overdrive konstatere, at mindst 15 pct. af disse må være børn af forældre med ikkevestlige rødder (side 22). De ikkevestlige får børn tidligere, de er væsentligt yngre end danskerne, og de får flere børn i snit.

Det var faktadelen. Hvad kan vi udlede heraf?

At etniske danskere med absolut garanti vil komme i mindretal på et eller andet tidspunkt.

Gruppen af ikkevestlige udgør i alt mere end 9 pct. af befolkningen, men mindst 15 pct. af børnefødslerne. Det kan kun gå, som jeg siger, når vi ser bort fra den usandsynlighed, at etniske danskere pludselig begynder at få mange flere børn.

Det er tankevækkende, at vores politikere aldrig siger dette indlysende: at danskerne er i fuld færd med at blive befolkningsudskiftet. Er det, hvad et flertal af danskerne ønsker? Jeg tvivler. En undersøgelse fra februar 2017 viste, at det store flertal i 10 europæiske lande ønskede muslimsk indvandring helt standset.

Det må logisk betyde, at et flertal af europæerne ved, at masseindvandringen fra den tredje verden er en katastrofe. På trods af dette fortsætter vesteuropæiske politikere med at tillade storstilet indvandring og en konstant forøgelse af den ikkevestlige befolkningsdel.

I diktaturstater ville tilstrækkeligt despotiske herskere kunne fortsætte en sådan politik. Det kan ikke i længden lade sig gøre i lande med demokrati og flerpartistyre.

Derfor vil indvandringen også blive standset på et tidspunkt, og der vil derpå med største sandsynlighed ske hjemsendelser i store tal, forhåbentlig på et grundlag i overensstemmelse med retsstaten. Der er jo nemlig nødt til at ske hjemsendelser, fordi selv en lukning af grænserne ikke kan forhindre andelen og antallet af ikkevestlige i at stige, som jeg har vist her.

Spørgsmålet er alene, hvornår det sker. Jo længere vi trækker de nødvendige beslutninger ud, jo mere ubehageligt bliver det at gennemføre. Det er ikke svært at forstå.

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.