Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Den stensikre udskiftning af det danske folk

Det er for længst en kendsgerning, medmindre noget andet sker.

I Kristeligt Dagblad kan man læse, at der nu bor mere end 5,8 mio. mennesker i Danmark. I 2026 vil tallet passere de 6 mio., spås det.

Hvorfor mon tallet stiger så hurtigt? Fordi antallet af især ikkevestlige indvandrere og efterkommere hele tiden vokser. Danmarks Statistik kan fortælle, at der ved 4. kvartal 2018 befinder sig ca. 505.000 i Danmark med rødder uden for Europa. Til det tal skal lægges 22.000 børn af efterkommere pr. 1. januar 2017 (side 117). Og ydermere skal det med, at der med 95 pct. sandsynlighed var mellem 19.000 og 25.000 illegale indvandrere i Danmark i 2016 (klik på ”Download publikation”).

En sidste omgang fakta inden den uundgåelige konklusion: I marts 2017 fortalte en række medier, at 21,6 pct. af alle børnefødsler var børn af ikkeetniske danskere, en kraftig stigning siden 2007, hvor tallet var 13,5 pct.

Eftersom der er ca. 550.000 personer med ikkevestlige rødder og kun ca. 290.000 med vestlige rødder, kan vi uden at overdrive konstatere, at mindst 15 pct. af disse må være børn af forældre med ikkevestlige rødder (side 22). De ikkevestlige får børn tidligere, de er væsentligt yngre end danskerne, og de får flere børn i snit.

Det var faktadelen. Hvad kan vi udlede heraf?

At etniske danskere med absolut garanti vil komme i mindretal på et eller andet tidspunkt.

Gruppen af ikkevestlige udgør i alt mere end 9 pct. af befolkningen, men mindst 15 pct. af børnefødslerne. Det kan kun gå, som jeg siger, når vi ser bort fra den usandsynlighed, at etniske danskere pludselig begynder at få mange flere børn.

Det er tankevækkende, at vores politikere aldrig siger dette indlysende: at danskerne er i fuld færd med at blive befolkningsudskiftet. Er det, hvad et flertal af danskerne ønsker? Jeg tvivler. En undersøgelse fra februar 2017 viste, at det store flertal i 10 europæiske lande ønskede muslimsk indvandring helt standset.

Det må logisk betyde, at et flertal af europæerne ved, at masseindvandringen fra den tredje verden er en katastrofe. På trods af dette fortsætter vesteuropæiske politikere med at tillade storstilet indvandring og en konstant forøgelse af den ikkevestlige befolkningsdel.

I diktaturstater ville tilstrækkeligt despotiske herskere kunne fortsætte en sådan politik. Det kan ikke i længden lade sig gøre i lande med demokrati og flerpartistyre.

Derfor vil indvandringen også blive standset på et tidspunkt, og der vil derpå med største sandsynlighed ske hjemsendelser i store tal, forhåbentlig på et grundlag i overensstemmelse med retsstaten. Der er jo nemlig nødt til at ske hjemsendelser, fordi selv en lukning af grænserne ikke kan forhindre andelen og antallet af ikkevestlige i at stige, som jeg har vist her.

Spørgsmålet er alene, hvornår det sker. Jo længere vi trækker de nødvendige beslutninger ud, jo mere ubehageligt bliver det at gennemføre. Det er ikke svært at forstå.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Søren Gade
14.11.19, 15:32
Der burde indføres en international kippadag, hvor vi står sammen mod den voksende antisemitisme. Læs mere
Af Rune Lund
14.11.19, 13:51
Bedragere kan med skattekroner i ryggen føre klagesager mod den danske stat. Læs mere
Af Isabella Arendt
14.11.19, 13:43
Tja. Jeg har ikke den store tillid til, at regeringen læser med her. Og heller ikke tillid til, at regeringen holder sine valgløfter. Desværre. Læs mere
Af Katrine Winkel Holm
14.11.19, 11:24
Politisk korrekthed gør Vesten blind for de voldsomme kristenforfølgelser. Nu sætter vi, præster i Folkekirken, fokus på sagen. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
13.11.19, 22:17
Danmark har ikke længere interesse i at opretholde den (u)orden, at vi skal tage imod alle med rødbedefarvet pas, som gerne vil tilbage til Danmark. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
13.11.19, 18:50
Det er en skændsel, at jødiske landsmænd ikke kan være i fred i Danmark Læs mere
Af Nauja Lynge
13.11.19, 13:19
Rasmus Jarlov reagerer positivt på Atassuts udmelding om at arbejde på at bevare rigsfællesskabet. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
12.11.19, 18:35
Statsministeren gør det lettere for udviste kriminelle at blive i Danmark Læs mere
Af Peter Kofod
12.11.19, 10:32
Socialdemokratiet og Venstre taler hårdt om Tyrkiet, men fastholder fremtidigt medlemskab af EU Læs mere
Af Nauja Lynge
12.11.19, 10:06
Rigsfællesskabet er nu omdrejningspunktet for to grønlandske partier. Ønsket om selvstændighed er rykket længere væk. Læs mere