Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Den stensikre udskiftning af det danske folk

Det er for længst en kendsgerning, medmindre noget andet sker.

I Kristeligt Dagblad kan man læse, at der nu bor mere end 5,8 mio. mennesker i Danmark. I 2026 vil tallet passere de 6 mio., spås det.

Hvorfor mon tallet stiger så hurtigt? Fordi antallet af især ikkevestlige indvandrere og efterkommere hele tiden vokser. Danmarks Statistik kan fortælle, at der ved 4. kvartal 2018 befinder sig ca. 505.000 i Danmark med rødder uden for Europa. Til det tal skal lægges 22.000 børn af efterkommere pr. 1. januar 2017 (side 117). Og ydermere skal det med, at der med 95 pct. sandsynlighed var mellem 19.000 og 25.000 illegale indvandrere i Danmark i 2016 (klik på ”Download publikation”).

En sidste omgang fakta inden den uundgåelige konklusion: I marts 2017 fortalte en række medier, at 21,6 pct. af alle børnefødsler var børn af ikkeetniske danskere, en kraftig stigning siden 2007, hvor tallet var 13,5 pct.

Eftersom der er ca. 550.000 personer med ikkevestlige rødder og kun ca. 290.000 med vestlige rødder, kan vi uden at overdrive konstatere, at mindst 15 pct. af disse må være børn af forældre med ikkevestlige rødder (side 22). De ikkevestlige får børn tidligere, de er væsentligt yngre end danskerne, og de får flere børn i snit.

Det var faktadelen. Hvad kan vi udlede heraf?

At etniske danskere med absolut garanti vil komme i mindretal på et eller andet tidspunkt.

Gruppen af ikkevestlige udgør i alt mere end 9 pct. af befolkningen, men mindst 15 pct. af børnefødslerne. Det kan kun gå, som jeg siger, når vi ser bort fra den usandsynlighed, at etniske danskere pludselig begynder at få mange flere børn.

Det er tankevækkende, at vores politikere aldrig siger dette indlysende: at danskerne er i fuld færd med at blive befolkningsudskiftet. Er det, hvad et flertal af danskerne ønsker? Jeg tvivler. En undersøgelse fra februar 2017 viste, at det store flertal i 10 europæiske lande ønskede muslimsk indvandring helt standset.

Det må logisk betyde, at et flertal af europæerne ved, at masseindvandringen fra den tredje verden er en katastrofe. På trods af dette fortsætter vesteuropæiske politikere med at tillade storstilet indvandring og en konstant forøgelse af den ikkevestlige befolkningsdel.

I diktaturstater ville tilstrækkeligt despotiske herskere kunne fortsætte en sådan politik. Det kan ikke i længden lade sig gøre i lande med demokrati og flerpartistyre.

Derfor vil indvandringen også blive standset på et tidspunkt, og der vil derpå med største sandsynlighed ske hjemsendelser i store tal, forhåbentlig på et grundlag i overensstemmelse med retsstaten. Der er jo nemlig nødt til at ske hjemsendelser, fordi selv en lukning af grænserne ikke kan forhindre andelen og antallet af ikkevestlige i at stige, som jeg har vist her.

Spørgsmålet er alene, hvornår det sker. Jo længere vi trækker de nødvendige beslutninger ud, jo mere ubehageligt bliver det at gennemføre. Det er ikke svært at forstå.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Birthe Rønn Hornbech
05.06.20, 10:30
Begrav den magtarrogante statsminister og find den side frem, der lægger alle oplysninger frem, så vi fortsat kan have tillid til, at alt går rigtigt til. Læs mere
Af Signe Munk
04.06.20, 16:00
Grønne ildsjæle har i årtier kæmpet for at få fjernet de store miljøbomber, vi kalder generationsforureninger. Nu har vi endelig sort på hvidt, at der skal ryddes op efter fortidens synder. Læs mere
Af Utku H. Güzel
03.06.20, 22:05
Lad nu dansk udenrigspolitik blive formet på Christiansborg og ikke blive dikteret fra Washington. Læs mere
Af Nauja Lynge
03.06.20, 21:20
Danskere, islændinge og grønlændere er velkommen på Færøerne – selvom Færøerne overhovedet ikke blev nævnt, da statsministeren åbnede Danmark lidt mere op. Læs mere
Af Henrik Højlund
03.06.20, 17:40
Formanden for Ateistisk Selskab hævder i mindeartikel om den omstridte præst Thokild Grosbøll, der ikke troede på en skabende Gud, at mange medlemmer af folkekirken er ateister. Det tror jeg, han har ret i. Men ateismen er også en tro. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
03.06.20, 15:53
Tyskland fjerner rejserestriktionerne, mens Danmark stædigt holder fast uden sundhedsfagligt belæg Læs mere
Af Katrine Winkel Holm
03.06.20, 08:13
Det er latterligt, når borgerlige debattører stempler Frederiksen-kritikere som onde mennesker Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
02.06.20, 20:57
Berlingske holder mikrofonen for en mand, der opfordrer til noget af den groveste kriminalitet, der findes. Læs mere
Af Harun Demirtas
02.06.20, 13:53
Fysisk vold, der kommer af et sekunds racistisk vanvid, kan vi godt bekæmpe demokratisk. Men hvad gør man i de stærke demokratier, når demokratiet bliver bøjet og i min optik misbrugt til at udøve magt med samme formål, men bare med psykisk vold? Læs mere