Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blog. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

David Trads »beskrives som iskold og uden empati, og hans lunefulde adfærd opleves som særligt ubehagelig, fordi det er uvist, hvilke spilleregler der gælder«

Det er, hvad der står i en rapport fra Bedriftssundhedstjenesten om David Trads.

Jeg ved ikke, om jeg skal ønske Socialdemokratiet held og lykke med muligvis at få journalist David Trads som kandidat til Folketinget. Partiets afdeling i Egedal synes tilsyneladende, at det er en god idé at få den forhenværende chefredaktør for dagbladet Information i Folketinget. I et indlæg i Politiken den 30. juni 2018 virker tre journalister fra netop Information dog ikke synderligt imponerede over David Trads’ evner til vel nærmest noget som helst.

De tre journalister, Kristian Villesen, Ulrik Dahlin og Anton Geist, kan gengive artige forhold fra David Trads’ ret korte karriere som chefredaktør for Information i perioden 2002 til 2004. De tre herrer skrev indlægget som en reaktion på, at David Trads ifølge trioen havde en meget selektiv hukommelse, da han skrev om, at han ikke var blevet bedt om at bidrage til en jubilæumsbog om Information igennem de sidste 25 år.

Man bør unde sig selv at læse artiklen af de tre journalister på Information. Det lyser ud mellem linjerne, at de anser David Trads for at være et helt igennem usympatisk menneske, og det virkeligt interessante er, at de kan bakke deres ubehag op. De skriver bl.a. således i artiklen i Politiken:

»David Trads var chefredaktør på Information i godt to år, men måtte gå af, efter avisens øvrige redaktører over for bestyrelsen havde krævet hans afgang. Han var af både redaktører og journalister blevet kritiseret kraftigt for ringe ledelse og utilregnelighed.«

Av, av, ikke noget godt skudsmål for en chefredaktør eller for den sags skyld for et måske kommende folketingsmedlem. Henrik Sass Larsen får vist brug for al den bryskhed, som han er kendt for, for at holde en David Trads på plads.

Allermest pjattet er jeg dog med citatet fra rapporten fra Bedriftssundhedstjenesten om avisens chefredaktør, der kort efter blev fyret. Vi tager det lige igen:

»Chefredaktøren beskrives som iskold og uden empati, og hans lunefulde adfærd opleves som særligt ubehagelig, fordi det er uvist, hvilke spilleregler der gælder.«

Jeps, mine damer og herrer, det er David Trads, der skildres her. Jeg ved godt, hvad nogle kunne finde på at kalde en person, der får denne fuldstændig diskvalificerende kritik, men jeg skal nok vare min mund.

Pøj, pøj, Socialdemokratiet i Egedal og på landsplan. Det vil sandsynligvis blive underholdende med David Trads som medlem af Folketinget. For alle os, der ikke stemmer på Socialdemokratiet, forstås.

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.