Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Konsekvenserne af en liberal udlændingepolitik? Attentatforsøg på dansk jord af fremmede magter

Vores politikere kunne i det mindste indrømme, at vi vil se mere af den slags fremover, så længe vi lader den ganske verden komme til os.

Hvad den iranske teokratiske stat ser ud til at have gjort – planlagt et attentatforsøg på iranske dissidenter på dansk territorium – er strengt taget en krigserklæring. Var USA blevet udsat for noget tilsvarende, er sandsynligheden stor for, at amerikanske bombefly var gået på vingerne og havde bombet diverse strategiske mål i det land, hvor attentatet eller forsøget herpå udgik fra. F.eks. var det, hvad der skete, da en natklub i Berlin var blevet udsat for et bombeattentat. Det var tilstrækkeligt for USA, at en allieret i Nato, Vesttyskland, havde været udsat for terror.

Som jeg derfor skrev på Facebook i går, kunne en reaktion passende være at bombe strategiske mål i Irans hovedstad, Teheran, for at vise, at vi – Danmark og vores allierede i Nato – ikke finder os i den slags.

Jeg satte tingene på spidsen, men ikke meget. Jeg går personligt ikke ind for sådanne bombardementer. Til gengæld går jeg ind for en udlændingepolitik, der drastisk ville mindske risikoen for, at noget tilsvarende kunne ske igen. Og hvordan nu det?

Hvis Danmark siden udlændingeloven af 1983 havde undladt at anerkende flygtninge fra Iran, Irak, Somalia, Libanon, Syrien, Sri Lanka og en hel masse andre lande, og hvis Danmark ikke havde tilladt indvandring fra Tyrkiet, Pakistan, Marokko med flere, ville Danmark helt enkelt ikke være mål for aktioner som den, som den iranske regering ser ud til at have stået for.

Kunne man i det mindste forvente en smule ærlighed fra danske politikeres side? Søren Espersen fra Dansk Folkeparti skrev det meget rigtigt med sit indlæg i JP med titlen ”Vi har fået nok af alverdens stammekrige på dansk jord”.

Men jeg har ikke læst eller hørt, at politikere fra Socialdemokratiet, Venstre, Det Konservative Folkeparti eller Liberal Alliance har udtalt det samme. Nemlig at en liberal udlændingepolitik nødvendigvis fører fremmede konflikter ind på dansk territorium, fordi diverse etniske grupper med ophold i Danmark kan have særdeles alvorlige kontroverser med magthaverne i det land, som de kommer fra.

Skal vi derfor skrive det i klartekst, lyder det nogenlunde således: Importér den ganske verden til Danmark, og den ganske verdens uoverensstemmelser bliver en del af den danske virkelighed.

Svaret på denne elendighed er dette: Stands den ikkeeuropæiske indvandring, og risikoen for terror og attentater på dansk grund vil falde dramatisk. Læg dertil hjemsendelser af de alt for mange utilpassede, og truslen mod Danmark vil svinde ind til det rene ingenting.

Hvorfor vil politikere fra S, V, K og LA ikke indrømme dette? Jeg har af venlighed ikke nævnt Folketingets øvrige partier, idet de – også taget SF’s laaaangsomme erkendelse af udlændingepolitikkens skyggesider i betragtning – synes at trives bedst i en imaginær verden, hvor etnisk, kulturel og religiøs mangfoldighed er en overvældende styrke, så stærk, at man slet ikke forstår, at Danmark og danskerne kunne have en stat i mere end tusind år uden import af mennesker fra hele kloden.

Men hvorfor vil politikere fra de vist nok ansvarlige partier ikke indrømme, at jeg har ret i, hvad jeg skriver?

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Nauja Lynge
25.01.20, 22:25
Skulle det forhold engang ændre sig, så laver vi en ny strategi. Indtil da er vi forenet i et kongerige, og det tager vi udgangspunkt i, når vi udformer en strategi. Læs mere
Af Jan E. Jørgensen
25.01.20, 16:49
Gak-gak Mette og Rabat Bødskov tager til Bruxelles Læs mere
Af Isabella Arendt
25.01.20, 13:26
SF synes, topchefer tjener for mange penge. Det vil de nu forbyde. Jeg synes, at SF har adskillige forkerte holdninger til samfundet - men har dog ikke tænkt mig at forbyde dem at fremstille forslag, jeg ikke er enig med. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
24.01.20, 22:58
Deadlinevært Steen Nørskov opførte sig uhyrligt groft over for Tommy Robinson, der kan bevise forsøget på at lave fake news gennem optagelser, han selv foretog i studiet. Læs mere
Af Marie Høgh
24.01.20, 14:30
Mette Frederiksens historisk ringe nytårstale var en opvisning i statslig formynderlyst. Men det kniber med ånden i den borgerlige lejr, hvor der tilsyneladende ikke er nogen, der for alvor anfægter tanken om den gennemregulerede stat. Læs mere
Af Nauja Lynge
24.01.20, 13:29
Det er i ellevte time, at danske politikere officielt får sig en holdning om rigsfællesskabet. En holdning, som ikke kun luftes på varmestuer og i grønlandske medier. Læs mere
Af Søren Gade
23.01.20, 14:30
Danske nyrepatienter kan ikke få betalt en livreddende transplantation i USA af det offentlige – kun hvis man selv har mulighed for at punge ud. Det er en urimelig forskel. Læs mere
Af Louis Jacobsen
23.01.20, 14:13
En kollega udviste solidaritet med mig i praksis. Det er åbenbart efterspurgt. Læs mere
Af Jens Kindberg
23.01.20, 12:47
En gang var det acceptabelt at køre stærkt i byen, men tiderne er skiftet. Mange kører dog stadig hasarderet, især andengenerationsindvandrere. Læs mere
Af Mikael Jalving
23.01.20, 11:42
Både røde og blå politikere vil have flest mulig gennem en boglig uddannelse. Det er at svigte de unge Læs mere