<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Suk, regeringens ghettoplan vil selvfølgelig ikke hjælpe en dyt

Og de tænkende af dem ved selv, at kun stop og tilbage vil gøre den afgørende forskel.

Jeg har tæt ved lede ved at skrive om en uduelig regerings uduelige udspil til ”løsning” af det faktum, at der i dette land eksisterer etniske enklaver, der er uden for lands lov og ret. Danmarks meget store og konstant voksende problemer kan løses uden videre – og vil blive løst på et tidspunkt – men danske beslutningstagere insisterer indtil videre fortsat på, at dette kan løses ved at tage ”normale” metoder i brug. Det kan de ikke.

Den nuværende regering arbejder i disse dage på højtryk med spin på speed. Regeringen Lars Løkke vil Gud hjælpe mig have os til at tro, at den sjette ghettoplan på 25 år kan fikse det lille problem med en voldsomt voksende gruppe af vildt fremmede mennesker.

Jeg faldt lige over den forrige ghettoplan fra 2010, hvor det søreme også var Lars Løkke, der var statsminister. Til denne fantasifulde operation sagde Altingets Erik Holstein bl.a. således:

”Man forfalder til 90ernes floskler om, at ghettoerne udelukkende er et socialt problem, der skal løses med sociale midler. Men det er en fejlslutning. Der har tidligere været massevis af »socialt belastede områder« - såsom de københavnske brokvarterer - uden at det førte til nær samme kriminalitetsgrad som den, man ser i ghettoerne. Og uden at det førte til samme destruktive »anti-kultur« i forhold til det omgivende samfund som den, der kendetegner dele af de etnisk dominerede ghettoer i dag.”

Erik Holsteins analyse fra 2010 er udmærket. Blot kunne man ønske sig, at han i klartekst havde sagt, at det egentlige problem er etnisk, ikke først og fremmest det udflydende kultur, men netop etnisk, og dernæst klanbaseret og religiøst.

Det er ikke noget tilfælde, at jeg citerer Erik Holstein fyldigt og gør det igen lige om lidt. Erik Holstein fra Altinget udviste allerede i slutningen af 1990erne betydelig civil courage ved som journalist på BT at råbe vagt i gevær over for den ukontrollerede indvandring. Det gjorde han ved ikke mindst at skrive om indvandreres overkriminalitet og de grotesk milde straffe, som de blev tildelt af de danske domstole.

Ghettoplanen fra 2010 har ikke været den helt store sællert, men nu prøver vi så igen i 2018. Erik Holstein konstaterer imidlertid tørt om dennes ønsker om at udtynde ghettoerne:

”På den anden side kan det få drastiske konsekvenser, hvis man flytter utilpassede beboere fra ghettoerne over i resten af den almene sektor. Hvis ressourcestærke beboere pludselig får bandemedlemmer som naboer, vil alle, der har muligheden, fraflytte den almene sektor. Det kan ødelægge den velfungerende del af det almene boligmarked – og føre til en endnu større opsplitning både etnisk og socialt.”

Det er nemlig rigtigt set af den altid skarpt tænkende Erik Holstein. Det nyeste tiltag vil med stor sandsynlighed få i forvejen utålelige tilstande til at brede sig til andre boligområder, når de psykopatiske elementer (og de er rystende mange sammenlignet med etniske danskere, som de er flest) blandt de ikke-vestlige bliver forflyttet til boligområder, der ikke (endnu) huser mange psykopater. Det skal nok blive muntert, når almennyttige boligområder, der i dag har en rimelig social beboersammensætning, får et tilskud af de værste elementer fra ghettoerne.

Det er ved at blive sent, og jeg iler derfor med den eneste mulige løsning på et ellers uløseligt problem:

Indvandringen fra den tredje verden standses øjeblikkeligt, og en bred koalition bestående af Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Venstre (gerne med deltagelse af flere partier) bliver enige om at iværksætte en tiårsplan for hjemsendelse af mindst 400.000 – helst flere – af de ikke-vestlige i Danmark.

Kun sådan får vi sikret, at der i 2030 ikke er nogen ghettoer i Danmark.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • For at se kommentarer og deltage i debatten, så skal du være logget ind på din Facebook-profil.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Birthe Rønn Hornbech
24.09.21, 11:30
Held og lykke til SSW's vej til Forbundsdagen, der vil være den nordligste delstats tiltrængte stemme i Berlin – og måske tungen på vægtskålen. Læs mere
Af Søren Gade
23.09.21, 22:24
Hvis man forbyder fly, vil de fleste formentligt i stedet vælge bilen, hvilket det europæiske vejnet slet ikke er gearet til. Læs mere
Af Isabella Arendt
23.09.21, 22:19
Jeg kan godt forstå, at landbruget føler, at regeringen lyver for dem - og danskerne. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
23.09.21, 18:30
Vi har desværre aldrig kunnet tage os sammen til at få ryddet den kriminelle fristad – nu er det tid. Læs mere
Af Nauja Lynge
23.09.21, 17:34
Selvstændighedsslæden er ikke køreklar for Grønland. Derfor manipuleres der med præmisserne. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
21.09.21, 21:00
Grønlands udenrigsminister ønsker stemmeret ud fra etniske skillelinjer, og får en særdeles blid behandling i P1 Morgen. Læs mere
Af Mikael Jalving
19.09.21, 08:45
Vi har de senere år talt meget om, at mænd taler grimt og nedladende til kvinder. Vi har ikke talt så meget om det modsatte. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
18.09.21, 19:05
Hvornår melder man afbud, og hvornår vælger man at tage afsted til et arrangement med en lille tvivl i maven? Læs mere
Af Utku H. Güzel
18.09.21, 19:00
Konstant vækst har vist sig at være skadeligt, både for det enkelte menneske og for planeten. Selvfølgelig kan et alternativ skabes. Det starter først og fremmest med, at vi tror på det, selvom liberalisterne altid vil fortælle jer det modsatte. Læs mere