Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Sætter det svenske socialdemokrati militæret ind i ghettoerne?

Sverige er på vej til et nyt stadie.

Det begyndte med, at Jimmie Åkesson, leder af Sverigedemokraterne, udtalte, at svensk militær skal sættes ind i de svenske ghettoer for at gøre op med banderne, der som standard kaster med håndgranater, når de ikke får politibiler til at eksplodere.

Det ville næppe have vakt særlig opmærksomhed, hvis det bare var den unævnelige Jimmie Åkesson, der havde slået et slag for, at kun egentlige soldater kan standse de dybt kriminelle indvandrere af første, anden og tredje generation fra den tredje verden, der hærger enhver selv mindre svensk provinsby, for slet ikke at tale om landets tre største byer, Stockholm, Gøteborg og Malmø.

Derpå fik en journalist imidlertid den gode idé at spørge selveste den svenske statsminister, Stefan Löfven, om han kunne forestille sig at sætte militæret ind. Stefan Löfven svarede ordret: ”Det er ikke den første forholdsregel, jeg vælger.”

Så er katten da ude af sækken. Dagen efter tiltrådte Stefan Löfven en slags retræte, da han nu sagde:

”Det har aldrig været meningen, at militæret skal overtage politiopgaver, men vi må være meget håndfaste over for den organiserede kriminalitet, fordi den kvæler vores samfund, og så kan vi ikke udelukke, at myndighedernes samarbejde kan øges, selv mellem politiet og forsvaret.”

Var det så en afkræftelse? Tja, ikke sådan rigtigt, vel? Apropos den svenske nedsmeltning havde DR2 Dagen meget prisværdigt inviteret den svenske journalist, Magnus Bejmar, i studiet. Magnus Bejmar er bosiddende i Danmark, hvilket nok kan være med til at forklare, at han spyttede rent ud af posen. Iskoldt dissekerede han den svenske tilstand. Det næste valg i september i år kommer kun til at handle om udlændingepolitik, og banderne hærger i selv mindre provinsbyer (fra minut 33).

Sverige er virkelig ved at krakelere i denne tid. Udviklingen går hurtigt, meget hurtigt, og hvad der var forbudt at skrive i går, er helt ok i dag. Den svenske journalist Jens Ganman, der tidligere har arbejdet for svensk radio og tv, lagde et indlæg på sin facebook-profil for nogle dage siden, der nok kunne sparke til en vis legemsdel. ”Tolv forudsigelser”, hedder indlægget, og lad os se på noget af det, Jens Ganman skrev:

”Den svenske integrationsdebat kommer meget snart – helt åbent og helt skamløst – til at kredse omkring to begreber; ”repatriering” og ”assimilering”. Socialdemokratiet kommer til at gå i brechen for dette.”

”Den grove kriminalitet kommer til sidst til at tvinge den siddende regering til ekstraordinære tiltag som udgangsforbud, vejafspærringer og paramilitær patruljering i bestemte boligområder.”

”Almindelige mennesker begynder i stor udstrækning at bevæbne sig og til at tage loven i egne hænder. En måbende omverden vil betragte elendigheden fra sidelinjen.”

”Før eller senere kommer vi [Sverige] til at bede Norge, Danmark og Finland om hjælp til at opretholde den indre sikkerhed.”

Værsgo og spis. De svenske eliter har serveret en særdeles giftig cocktail til det folk, de skulle forestille at tjene. Et af verdens rigeste og mest velfungerende lande er hastigt på vej ned i anarki og etnisk og religiøs vold. I det mindste bliver det nu sagt stort set åbent.

Og husk til sidst på, at det hele befinder sig oppe i vores hoveder. I det sekund, svenskerne får nok, kan de tilbageerobre deres land. Det gør de om ikke så længe, måske med lidt hjælp fra deres nordiske broderfolk. Danmark kan passende tage Skåne, Halland og Blekinge som betaling for assistancen. De stedboende skåninge, hallændere og blekingboer vil takke ja, tænker jeg.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
21.07.19, 07:14
Fra individ til organisme, fra samfund til sværm. Velkommen til overvågningskapitalismen. Læs mere
Af Jaleh Tavakoli
20.07.19, 18:56
Jeg trækker mig fra den offentlige debat. Voldsmanden vinder. Læs mere
Af Nauja Lynge
20.07.19, 01:42
Grønlandske familier fik hjælp fra danske frivillige, da flodbølgen ramte.  Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
19.07.19, 12:24
Integrationsministeren skal have ros for at stå fast. Jeg udtrykker et lønligt håb om, at ministeren i fremtiden holder fast i, at han ikke udtaler sig om fakta, han ikke kender, og konsekvenser, han ikke har gennemtænkt. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
18.07.19, 16:09
Det midlertidigt besatte område er heldigvis en lise for sjælen. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
17.07.19, 21:38
Under 1 af 10 muslimske indvandrere bliver integreret. Læs mere
Af Martin Ågerup
15.07.19, 19:53
FN bør indse sandheden: Markedsøkonomi og konkurrence er de fattiges ven. Læs mere
Af Mikael Jalving
12.07.19, 16:00
Mens teknologi og gadgets forandrer vores sociale eksistens til uigenkendelighed, har EU’s imperialistiske institutioner fået os til lige så frivilligt at give afkald på national suverænitet. Læs mere