Annonce

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Store ord, falbelader og en udsøgt uforskammethed

En svag statsminister puster sig op og taler ned til sine landsmænd.

Lars Løkke Rasmussens nytårstale for et år siden var ganske ubehjælpsom og handlede mest om tilbedelse af globalismen som ideologi. Dette års nytårstale er mildt sagt heller ikke imponerende, men på en anden facon end 1. januar 2017. Hvor Lars Løkke for et år siden leflede for Det Radikale Venstre, prøvede han her til aften at lyde barsk. Men fordi han ikke tør føre den nødvendige politik, udstiller han sig selv og sin regering.

Der var endda et enkelt eksempel på grov historieforfalskning. Læs blot med:

”Inspirationen går også den anden vej. Vi har også noget at lære. Den nation, hvor der bor flest muslimer, er Indonesien. Jeg besøgte landet i november. Og deltog i et dialogmøde i en moské, og vi besøgte herefter en katedral på den anden side af gaden. Den muslimske stor-imam side om side med den katolske biskop. I gensidig respekt.

Læs venligst statsministerens tirade igen. Der er tale om en udsøgt hån mod det danske folk. Hvor uforskammet har man lov at være? Har Danmark noget at lære af Indonesien, hvad angår religiøs tolerance? En sjofelhed at smaske denne løgn op i hovedet på danskerne. En hurtig google-søgning fortæller en righoldig historie om muslimske overgreb på religiøse minoriteter i Indonesien (her og her).  

Lad os oven på denne udsøgte grovhed mod eget folk gå til statsministerens kommende initiativer for at løse det uløselige:

”For det første skal vi ikke længere lappe på årtiers fejlslagen politik. Vi skal sætte et nyt mål om at afvikle ghettoerne helt. Nogle steder ved at bryde betonen op. Rive bygninger ned. Sprede indbyggerne og genhuse dem i forskellige områder. Andre steder ved at tage en klar styring af [hold op for en ringe beherskelse af det danske sprog at sige ”klar styring af”], hvem der flytter ind. Vi skal lukke hullerne i Danmarkskortet og genskabe de blandede kvarterer, hvor vi møder hinanden på kryds og tværs.”

Man bliver ganske forpustet, eller gør man? Nej, man efterlades stum et øjeblik over, at rigets fremmeste mand må tro, at han kan slippe af sted med at binde os en sådan historie på ærmet. Kan man huske følgende mindeværdige bemærkning fra Lars Løkke den 12. august 2016?

”Det kommer ikke til at ske. Det kommer ikke til at ske.”

Om muligheden af enten at tage forbehold for eller direkte udtræde af de internationale konventioner, som forhindrer Danmark i at føre en selvstændig udlændingepolitik.

Antallet af mennesker i Danmark med rødder i den tredje verden har – når 3. generation og de illegale tælles med – passeret 500.000. Allerede i 2001, da DF, V og K vandt stort ved folketingsvalget, var problemerne uløselige. Dengang var der i omegnen af 250.000, og enhver med fornuft i hovedet kunne erfare, at det var mindst 200.000 for mange.

Og her har vi altså en statsminister, der vil lade tilstrømningen fortsætte, samtidig med, at han vil løse de uløselige problemer ved at ”genhuse dem i forskellige områder”, hvor en ikke lille del af dem kan forlyste sig med at gøre livet surt for etniske danskere i arbejder- og middelklassen (den danske underklasses liv er for længst de fleste steder smadret af den førte udlændingepolitik). Tror man mig ikke, bør man læse statistikkerne over kriminalitet.

Der er kun én vej ud af den nuværende misère, og det er standsning af al yderligere indvandring fra den tredje verden og påbegyndelse af omfattende hjemsendelser på retsstatens grund. Sker det ikke, bliver dette land til Sverige og Frankrig, og derefter bliver det værre, end Sverige og Frankrig er i dag.

Lars Løkke Rasmussen er uden tvivl et velbegavet menneske, og jeg nægter derfor at tro på, at han ikke er klar over sit eget bedrag. Hvad er grunden til denne vildledning af danskerne? Han kunne blive den største statsminister i nyere tid, vel den største nogensinde siden 1849, hvis han begyndte at føre den nødvendige politik. Hvad plager ham? Er det det kommende topjob i EU eller bare almindelig skræk og rædsel for Angela Merkel?

Jeg ved det ikke, men jeg er ret sikker på, at vor nuværende statsminister som sine forgængere siden Poul Schlüter fører Danmark lidt længere hen imod afgrunden.

Godt nytår.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Christian Rabjerg Madsen
17.10.18, 16:11
Regeringen erkender wild west-liberalistisk kulør og går til kamp for retten til social dumping. Dansk landbrug skal have lov at ansætte ansætte praktikanter – der ikke er i praktik – fra Ukraine til 130.000 kroner om året. Og danske lønmodtagere skal i femtiden konkurrere mod brasilianere, kinesere og indere. Den borgerlige regering har erklæret krig mod almindelige danske lønmodtagere. Læs mere
Af Morten Løkkegaard
17.10.18, 10:12
Vistisens og Dansk Folkepartis leflen for briterne i Brexit-forhandlingerne sår tvivl om, hvis interesser DF egentlig varetager. Læs mere
Af Anders Vistisen
16.10.18, 09:54
Dårlig forhandlingstaktik og EU-leflen gør, at Danmark kan tabe milliarder efter brexit. Regeringen har hovedansvaret. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
15.10.18, 19:44
De gamle magtpartier går kun én vej, og det er nedad. Vinderne lige nu er yderpartier af alle mulige slags. Læs mere
Af Harun Demirtas
15.10.18, 17:18
Det er yderst farligt at tvinge sundhedspersonale til at tage et arbejde, de ikke har lyst til, da det i sidste ende kan gå ud over menneskeliv, som de hver dag holder mellem hænderne. Læs mere
Af Alex Vanopslagh
15.10.18, 16:54
Med De Radikales seneste kampagne anklager de tusinder af gode danske virksomheder for bevidst at bryde loven og underbetale kvinder på arbejdsmarkedet. Usmageligt og skamløst. Læs mere
Af Jens Kindberg
15.10.18, 11:53
Mit forslag er blevet regeringens politik. Læs mere
Af Nauja Lynge
15.10.18, 09:44
I dag er det et år siden, at vi ukritisk gled med på #MeToo-bevægelsen. Det er usundt konstant at fremmane billeder på mænd som dumme svin. Og det kan få store konsekvenser for drenges selvværd. Læs mere
Af Martin Ågerup
15.10.18, 06:45
Et samfund, hvor halvdelen af BNP kanaliseres igennem offentlige kasser, er et samfund, der kalder på øget korruption. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her