Annonce

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Store ord, falbelader og en udsøgt uforskammethed

En svag statsminister puster sig op og taler ned til sine landsmænd.

Lars Løkke Rasmussens nytårstale for et år siden var ganske ubehjælpsom og handlede mest om tilbedelse af globalismen som ideologi. Dette års nytårstale er mildt sagt heller ikke imponerende, men på en anden facon end 1. januar 2017. Hvor Lars Løkke for et år siden leflede for Det Radikale Venstre, prøvede han her til aften at lyde barsk. Men fordi han ikke tør føre den nødvendige politik, udstiller han sig selv og sin regering.

Der var endda et enkelt eksempel på grov historieforfalskning. Læs blot med:

”Inspirationen går også den anden vej. Vi har også noget at lære. Den nation, hvor der bor flest muslimer, er Indonesien. Jeg besøgte landet i november. Og deltog i et dialogmøde i en moské, og vi besøgte herefter en katedral på den anden side af gaden. Den muslimske stor-imam side om side med den katolske biskop. I gensidig respekt.

Læs venligst statsministerens tirade igen. Der er tale om en udsøgt hån mod det danske folk. Hvor uforskammet har man lov at være? Har Danmark noget at lære af Indonesien, hvad angår religiøs tolerance? En sjofelhed at smaske denne løgn op i hovedet på danskerne. En hurtig google-søgning fortæller en righoldig historie om muslimske overgreb på religiøse minoriteter i Indonesien (her og her).  

Lad os oven på denne udsøgte grovhed mod eget folk gå til statsministerens kommende initiativer for at løse det uløselige:

”For det første skal vi ikke længere lappe på årtiers fejlslagen politik. Vi skal sætte et nyt mål om at afvikle ghettoerne helt. Nogle steder ved at bryde betonen op. Rive bygninger ned. Sprede indbyggerne og genhuse dem i forskellige områder. Andre steder ved at tage en klar styring af [hold op for en ringe beherskelse af det danske sprog at sige ”klar styring af”], hvem der flytter ind. Vi skal lukke hullerne i Danmarkskortet og genskabe de blandede kvarterer, hvor vi møder hinanden på kryds og tværs.”

Man bliver ganske forpustet, eller gør man? Nej, man efterlades stum et øjeblik over, at rigets fremmeste mand må tro, at han kan slippe af sted med at binde os en sådan historie på ærmet. Kan man huske følgende mindeværdige bemærkning fra Lars Løkke den 12. august 2016?

”Det kommer ikke til at ske. Det kommer ikke til at ske.”

Om muligheden af enten at tage forbehold for eller direkte udtræde af de internationale konventioner, som forhindrer Danmark i at føre en selvstændig udlændingepolitik.

Antallet af mennesker i Danmark med rødder i den tredje verden har – når 3. generation og de illegale tælles med – passeret 500.000. Allerede i 2001, da DF, V og K vandt stort ved folketingsvalget, var problemerne uløselige. Dengang var der i omegnen af 250.000, og enhver med fornuft i hovedet kunne erfare, at det var mindst 200.000 for mange.

Og her har vi altså en statsminister, der vil lade tilstrømningen fortsætte, samtidig med, at han vil løse de uløselige problemer ved at ”genhuse dem i forskellige områder”, hvor en ikke lille del af dem kan forlyste sig med at gøre livet surt for etniske danskere i arbejder- og middelklassen (den danske underklasses liv er for længst de fleste steder smadret af den førte udlændingepolitik). Tror man mig ikke, bør man læse statistikkerne over kriminalitet.

Der er kun én vej ud af den nuværende misère, og det er standsning af al yderligere indvandring fra den tredje verden og påbegyndelse af omfattende hjemsendelser på retsstatens grund. Sker det ikke, bliver dette land til Sverige og Frankrig, og derefter bliver det værre, end Sverige og Frankrig er i dag.

Lars Løkke Rasmussen er uden tvivl et velbegavet menneske, og jeg nægter derfor at tro på, at han ikke er klar over sit eget bedrag. Hvad er grunden til denne vildledning af danskerne? Han kunne blive den største statsminister i nyere tid, vel den største nogensinde siden 1849, hvis han begyndte at føre den nødvendige politik. Hvad plager ham? Er det det kommende topjob i EU eller bare almindelig skræk og rædsel for Angela Merkel?

Jeg ved det ikke, men jeg er ret sikker på, at vor nuværende statsminister som sine forgængere siden Poul Schlüter fører Danmark lidt længere hen imod afgrunden.

Godt nytår.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
17.07.18, 00:24
Det er gået op for mig, at man kan være mangeårig direktør for en liberal tænketank uden overhovedet at dokumentere sine påstande med kvantitative data. Læs mere
Af Nauja Lynge
16.07.18, 19:54
Aarhus har fået verdens største havnebad tegnet af den verdensberømte arkitekt Bjarke Ingels Læs mere
Af Anders Vistisen
16.07.18, 12:26
Danmark bør sigte efter at bruge to pct. af bnp på forsvaret. Læs mere
Af Harun Demirtas
15.07.18, 17:11
Mener vi danskere virkelig, at enhver, der kaster med mudder og taler ned til udlændinge, skal vælges? Har vi ingen krav til politikerne om vores fremtid? Læs mere
Af Mikael Jalving
15.07.18, 10:34
Kultur og islam stikker dybere end til et juridisk eller filosofisk spørgsmål om skyld og ansvar. Kulturer spørger ikke om lov. Læs mere
Af Anna Thygesen
13.07.18, 15:21
Det er mig en gåde, hvorfor mange danskere opfatter enhver form for national stolthed som racistisk og udskammer og håner folk, der tillader sig at være stolte over at være danske. Læs mere
Af Susanne Westhausen
13.07.18, 10:21
Danskerne er helt vilde med delevenlige og bæredygtige løsninger. Nu må vi få øjnene op for at dele ejerskabet til virksomhederne! Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
12.07.18, 22:38
Det er betegnende, at Cepos’ direktør systematisk forbigår de tal, der fortæller om konsekvenserne af den muslimske/ikkevestlige indvandring. Læs mere
Af Naser Khader
12.07.18, 14:54
Hvis de arabiske lande har et ønske om at klare sig bedre, så er der nogle ”sygdomme” på hjemmefronten, som skal behandles først. Læs mere
Af Anders Vistisen
12.07.18, 13:45
Det er slut med dansk eneret over velfærdsområdet, ligesom den danske model bliver udhulet efter ny EU-indblanding Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her